ПЛЕВЕН - 96

• 14 419
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Хей, ама наистина нямате изчитане. Докато изчета тук и си начеша крастата във фейсбука и айде някое от сладурчетата ми се събудило. Ама не се оплаквам де  Wink И ние имахме гости и бяхме почнали едни планинарски теми, та земетресението хич и не го усетихме, ама като ни се раззвъняхя (така ли се пише  Crazy) роднини и приятели разбрахме, че тръскало, особено в Свищов. Горките там е голяма паника около такива събития.

# 61
Mirama,ти пусна мухата и замълча?Сподели още малко с нас де,моля ти се Praynig

# 62
 bowuu
Dикси, сподели физическото си и душевно състояние,моля!

# 63
Валенце, що е тази тиква на аватара ти? Агне ( не искам да кажа овца) не е ли по-актуално сега съобразно празниците, които се задават  Grinning

Надали  Wink Линията на живота на агънцата в тези месеци е крайно криволичеща. Актуално е, но е рисково за самите агънца.

# 64
  • София
Дикси,дай ми някакъв аватар с овца,ако може да е семейна,тоест и овен да има Laughing.Веднага ще си го сложа. Wink
Хубав ден на всички.Аз тръгвам да водя децата по забавачки.  bouquet

# 65
Валенце,критиката към аватара ти я приех като лична мисия-на скайпа ще видиш  Crazy

# 66
Eдно поздравче от мен-да заредите батериите с положитена енергия и добро настроение:
http://vbox7.com/play:40844f36

# 67
Добро утро! Hug
За първа сутрин мъжете ми (особено малкия) спят до късно, обаче аз трябваше да стана. А така ми се искаше да си поспя още малко!

Вчера нали уж филм щяхме да гледаме! Константина, "Усещане за жена", четвърти път го почвам, обаче пак заспах! Embarassed

Стискайте много палци,защото сега имам много важен разговор с един доцент и всичко трябва да се нареди! Praynig

# 68
Merian,как е Ники?

# 69
С ангина и температура 39 градуса. На Клацид сме.

# 70
С ангина и температура 39 градуса. На Клацид сме.

Мдааа, това ми е големия кошмар на мен, да минава по-бързо и да се маха тая температура  Hug

# 71
Благодаря. Въпреки, че цяла нощ не е спал добре, тази сутрин отново се ококори в 7 часа. Как не му се спи на това дете?

# 72
Константина мерси за поздрава,избуших Mr. Green
АниДани ние с Марио си спим всяка сутрин до към 10,някой път и до повече,от сега се личи че  повече се е метнал на майка си Heart Eyes, fingerscrossed за доцента и да се нареди както трябва
Merian много неприятно,дано по бързо оздравеете Hug
Ние след малко ставаме,че още сме в леглата,оправяме се и по обяд ще сме в градската.

# 73
Ние като обядваме, отиваме на ортопед, и след това и ние сме в градската.

# 74
  • Плевен
Благодаря. Въпреки, че цяла нощ не е спал добре, тази сутрин отново се ококори в 7 часа. Как не му се спи на това дете?

И Тери е така , когато е болна. Не може да спи добре, а й се спи и се събужда рано сутрин.

Желая скорошно оздравяване на Ники  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт