връзка само за секс

• 3 659
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте , наскоро се запознах с мъж който ми вдига адреналина до ента степен в сексуално отношение .Все още връзката е не изконсумирана, но  страстите са нажежени.Една част от мен го иска много , но друга удря спирачката.Какво ви е мнението.Допустимо ли е да е само секс и аз и той искаме само това.Поне така си мисля, макар че сърцето не пита.

# 1
  • София
Не сте първите Simple SmileМного хора си допадат само в леглото.
След като страстта поотмине,ще стане ясно дали е само секс
или и нещо повече Heart Eyes

# 2
Виж сега, за връзка само за секс можеш да говориш, когато почти не познаваш и не се и интересуваш от човека, а вече си го изпраскала и ти е кеф с него.Иначе не ми говори, че е само секс.  Wink  Още повече, че имам спомен за предни твои теми и ме навеждат на друга мисъл, че в твоя случай не е точно секс, а тръпката да си на гребена на вълната, харесвана, желана, бягство от действителност, която подтиска и т.н. 
Като консумираш и не те влече да си кажеш нищо друго с него, а само да се чукате, ето това е връзка само за секс.  Simple Smile

# 3
Бих искала да съм "желязна " и да не ми пука като е секс да е секс.Не искам да се влюбвам , но май все така става или си търся оправдание за постъпките.По скоро псевдо морално обяснение на желанието да правя просто секс.

# 4
  • на майната си
Не вярвам във връзките само за секс, от женска гледна точка. За да не ме нападнат - сигурна съм че има изключения. Такива връзки в миналото съм си позволявала само и единствено, когато човека на сутринта заминава Simple Smile.

# 5
  • София
Щом не искаш да задълбаваш-чукаш и бягаш Simple Smile

# 6
  • Варна
Бих искала да съм "желязна " и да не ми пука като е секс да е секс.Не искам да се влюбвам , но май все така става или си търся оправдание за постъпките.По скоро псевдо морално обяснение на желанието да правя просто секс.
Ами пожелавам ти го  Peace
Конкретно по темата
Цитат
Допустимо ли е да е само секс
ама разбира се че е допустимо.
По убаво  разведряване от едно бързо пролетно е***е нема

# 7
да, friends with benefits e хубаво нещо. обаче само ако си сигурна, че можеш да се справиш със ситуацията, когато излезе от контрол. а това рано или късно се случва. принципно за себе си не съм против при определени обстоятелства.

# 8
  • Linz
Не вярвам във връзките само за секс, от женска гледна точка.
И аз. Ако ти хареса секса се влюбваш, ако не- го разкарваш.

# 9
  • София
Щом е само за секс, то просто не е връзка.
Мимолетно преживяване, изпълнено със страст не е връзка.
Обаче, пази се да не се превърне и ако за него остане само мимолетното, тогава не те виждам.

# 10
Обаче, пази се да не се превърне и ако за него остане само мимолетното, тогава не те виждам.

Мога да поспоря..имала съм близо 2 г.  чисто сексуална връзка..всяка седмица.. Sunglasses
Беше чудесно - и двамата напълно ни устройваше и си пасвахме идеално..

# 11
Уффф, Паси пак е барнала десятката - ако беше само за секс, да си го изпраскала досега /отдавна не го бях употребявал този цитат/. Но явно има хора които още бъркат секс и любов - щом си седнала да го мислиш, щи иамш май поредната кибритена клечка! Поне пиши как е минало началото на края!

# 12
по природа съм романтичка , но живота ме излекува от романтизма.Но някъде дълбоко в мен тлее надежда , че освен плътското има и нещо друго което да го привлича.Въпроса ми е аз ли съм само така и това е моя особенност на личността.Има ли жени които да им е достатъчен само секс.Може ли да си в мир със себе си.

# 13
Уффф, Паси пак е барнала десятката - ако беше само за секс, да си го изпраскала досега /отдавна не го бях употребявал този цитат/. Но явно има хора които още бъркат секс и любов - щом си седнала да го мислиш, щи иамш май поредната кибритена клечка! Поне пиши как е минало началото на края!

Ами не съм го "изпраскала "до сега защото е в чужбина Simple Smile, но доста му се каня.Като си говорим той казва , че е сигурен че 60 %съм била влюбена в него и не иска нещата да отиват натам, аз пък се правя че не е така-давам го силна и така.

# 14

Мога да поспоря..имала съм близо 2 г.  чисто сексуална връзка..всяка седмица.. Sunglasses
Беше чудесно - и двамата напълно ни устройваше и си пасвахме идеално..

И аз така. Повече от 2 години беше връзката. Беше ни хубаво заедно, но аз никога не съм искала истинска връзка с този човек.

Общи условия

Активация на акаунт