LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 626
  • 893
  •   1
Отговори
# 405
Някой от Варна получил ли е поръчка за митница от10.-4 или от по-късно?

аз чакам от 10.04 - не е  пристигнала още. надявам се да дойде тея дни  Peace

# 406
Някой наясно ли е колко такса взима ДСК на транзакция-с карта Виза съм Praynig

# 407
Момичета, четох някъде за процедурата с пращане на покана за регистрация в сайта на друг потребител, но сега не я намирам, а и съм забравила как става. Имаше нещо от рода, че като пратиш мейл на друг мейл с покана и ти дава някакъв бонус, но какъв е съм забравила. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори или ми даде линк къде да прочета по-подробно!  Hug
Заповядай Simple Smile покана за регистрация в ла редут

Бонусите не ги дават вече.

преди къде ти е писало че имаш бонус
[/quo Трябва да ти пратят веднага код за 10 евро.Пиши ако номера стане.
Момичета, казаха ви го вече - нищо няма да ви пратят. Тази "промоция" изтече на 30.03.2009!

Морска,
Ако беше попрочела малко щеше зда знаеш, че парите всъщност не ги дърпат веднага, а само ги блокират (не са излезли от сметката ти). И в случай, че поръчката ти по някакви причина е отказана, банката ще ти освободи парите след известно време, или пък ако от Ларедут са ги изтеглили вече, ще ти пратят ваучер или чек!

deska*,
Доколкото знам при тези транзакции няма такси!

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 22:19 от Jadena

# 408
Мъжът ми ме убеждава че при плащането на поръчките ми ,му взимат по 1.70 от ДСК-ТАКСА Thinking

# 409
Деси, моята е на ПИБ и стотинка не ми взимат. Искай си движението и ще разбереш кое как е  newsm78

# 410
Мъжът ми ме убеждава че при плащането на поръчките ми ,му взимат по 1.70 от ДСК-ТАКСА Thinking
Ами питай в банката, де!

# 411
Здравейте, момичета

Имам едно въпросче.  Каква е тази номерация 1, 2, 3 на този клин? На кои номера отговарят?
http://www.laredoute.fr/vente-leggings-la-redoute-creation.aspx? … 1&prodcolor=5

Благодаря предварително  bouquet

# 412
  • Бургас
Някой наясно ли е колко такса взима ДСК на транзакция-с карта Виза съм Praynig

Аз съм с Виза Електрон на ДСК и не ми удържат абсолютно нищо при плащананията.Иначе имам 1.25 лв. месечна такса.

# 413
  • Пловдив
Или виж в сайта на банката за съответната карта - при тарифите https://dskbank.bg/repository/documents/DSK%20Bank%20tariff%20in … =&session_id= . На мен също не ми удържат такса в Прокредит.

# 414
  • Sofia
Христуш, благодаря ти, но и от английски не мога да разбера какво ми казват Rolling Eyes

Момичета, никой ли не може да помогне с превод от френски Praynig
"La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 5 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive."

# 415
  • В La Redoute и по света
Момичета, четох някъде за процедурата с пращане на покана за регистрация в сайта на друг потребител, но сега не я намирам, а и съм забравила как става. Имаше нещо от рода, че като пратиш мейл на друг мейл с покана и ти дава някакъв бонус, но какъв е съм забравила. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори или ми даде линк къде да прочета по-подробно!  Hug
Заповядай Simple Smile покана за регистрация в ла редут

Бонусите не ги дават вече.

преди къде ти е писало че имаш бонус
[/quo Трябва да ти пратят веднага код за 10 евро.Пиши ако номера стане.
Момичета, казаха ви го вече - нищо няма да ви пратят. Тази "промоция" изтече на 30.03.2009!

Морска,
Ако беше попрочела малко щеше зда знаеш, че парите всъщност не ги дърпат веднага, а само ги блокират (не са излезли от сметката ти). И в случай, че поръчката ти по някакви причина е отказана, банката ще ти освободи парите след известно време, или пък ако от Ларедут са ги изтеглили вече, ще ти пратят ваучер или чек!

deska*,
Доколкото знам при тези транзакции няма такси!

Моя позната прати покана и получи код за 5 евро след като човека се е регистрирал, преди 2 дни!
Аз още не съм го пробвала и не знам, дали ще получи код след като поканения направи първа поръчка, но е питам.
Така че, поканите пак са активни според последни данни!

# 416
Здравейте, момичета

Имам едно въпросче.  Каква е тази номерация 1, 2, 3 на този клин? На кои номера отговарят?
http://www.laredoute.fr/vente-leggings-la-redoute-creation.aspx? … 1&prodcolor=5 Благодаря предварително  bouquet
Тук в БГ като си купуваш чорапогащи нали пак е такава номерацията - 1, 2, 3, 4.

# 417
Здравейте, момичета

http://www.laredoute.fr/vente-leggings-la-redoute-creation.aspx? … 1&prodcolor=5

Благодаря предварително  bouquet
Тук в БГ като си купуваш чорапогащи нали пак е такава номерацията - 1, 2, 3, 4.

Предположих, ама искам все пак някой да ми каже със сигурност

# 418
Христуш, благодаря ти, но и от английски не мога да разбера какво ми казват Rolling Eyes

Момичета, никой ли не може да помогне с превод от френски Praynig
"La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 5 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive."
Ето това излиза на БГ с Гугъл преводача:
В отговор на нашите клиенти е довело да ни даде допълнителна информация.
Ние получихме молба да изпрати на 5 март 2009.
Ние се стремим да ви отведе бързо и всеобхватно

# 419
Или виж в сайта на банката за съответната карта - при тарифите https://dskbank.bg/repository/documents/DSK%20Bank%20tariff%20in … =&session_id= . На мен също не ми удържат такса в Прокредит.

Според сайта-без такса Hug

Общи условия

Активация на акаунт