LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 392
  • 893
  •   1
Отговори
# 615
Днес взех пакет от след големите разпродажби. Още чакам две поръчки от периода с тези разпродажби, обаче. Получих тези -
...
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante.aspx?productid=32409 … 1&prodcolor=1 - бяла, номер 38, стана ми точно. тази пола очаквах да е дълга до долу, но е до средата на прасеца. Не можах особено да се харесам, въпреки че останалите вкъщи ме харесаха.
Дааа, за тази пола преди време и други писаха същото като теб. Но то си го пише ясно (дължина 70 см). Друг е въпросът, че на снимката с кафявата пола, мацката си я е изсухлила и изглежда, че е до долу! Иначе и на мен ми харесва много. Може би трябва да се поръчва по-голям номер, нали и бездруго в талията е с ластик/връвки?

Хайде  да поспамя в темата - аз пък не мога да си обясня тези безсмислени записи, разцъфнали ухаещи букетчета и безгласни усмихнати емотикони - нищо неказващи и в същото време запълнящи къмто десетина страници. От години съм се отказала да влизам във форумите именно поради гореизредените елементи - ми не'ам нерви:)
Специално в тази тема... момичетата са се постарали и са събрали всичко необходимо в първия пост - това е труд и отделено време, което за съжаление не всички оценяват.
И аз - спам: (малко само)
azia, Браво, момиче!
Мен това "запис, да ви следя" и "поздравления за новата тема (за всяка)" направо ме размазва!!! От няколко месеца се опитвам да разгадая смисъла на такъв сорт изречения, но ..., явно нещо ми убягва и не мога да го схвана!

По-късно ще кача снимка на мен, накипрена с полата. За съжаление и голям срам вкъщи нямам нито един метър или линийка, за да измеря полата.
Лееко ми теснее, но видях, че на етикета пише английски размер 10, а аз знам, че моя английски е 12. Това ми потвърждава, че моя френски размер не е 38, а 40.
С тез тяхните размери наистина съм в шах.
Опитът ми в ЛаРудет доказа, че 36 е моят френски номер.
От друга страна според таблицата им съм за 38, а в подкрепа на това е и факта, че имам костюм родно произв. (сако-пант.) точен точен, купуван от БГ, като на етикета му пише
BG/I-42
D/NL-36
B/F-38
GB-10
E-40
SCAN-36
Да, да, ама не! Явно има разминавания между шивашките фирми. Значи, забравям ги тези таблици и поръчвам по препоръки на нашия Форум и е ОК!

# 616
azia, Браво, момиче!
Мен това "запис, да ви следя" и "поздравления за новата тема (за всяка)" направо ме размазва!!! От няколко месеца се опитвам да разгадая смисъла на такъв сорт изречения, но ..., явно нещо ми убягва и не мога да го схвана!

Обикновено е заради нови отговори на моите публикации  Peace

# 617
Днес взех пакет от след големите разпродажби. Още чакам две поръчки от периода с тези разпродажби, обаче. Получих тези -
...
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante.aspx?productid=32409 … 1&prodcolor=1 - бяла, номер 38, стана ми точно. тази пола очаквах да е дълга до долу, но е до средата на прасеца. Не можах особено да се харесам, въпреки че останалите вкъщи ме харесаха.
Дааа, за тази пола преди време и други писаха същото като теб. Но то си го пише ясно (дължина 70 см). Друг е въпросът, че на снимката с кафявата пола, мацката си я е изсухлила и изглежда, че е до долу! Иначе и на мен ми харесва много. Може би трябва да се поръчва по-голям номер, нали и бездруго в талията е с ластик/връвки?

Да, с ластик и връзки е горе, но ластика никак не е силен. Ще си я нося аз поличката, тъкмо като поотслабна с някое килце, ще ми стане идеално на талията и ханша.

# 618
  • София
това са уголемените детски балеринки , които иначе са симпатични http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … &numberpage=1

# 619
azia, Браво, момиче!
Обикновено е заради нови отговори на моите публикации  Peace
Че то си има много по-безвреден начин:
От главното меню Favorites/ Add to favorites/изписваш си в бялото поле "Name" например "Всичко за поръчката-тема 112-стр.едикояси", в следващото бяло поле "Create in" си избираш в коя папка да ти бъде запаметена препратката, или пък без папка, или пък създаваш нова папка, и - готово!
И после пак от меню Favorites си го отваряш на точното място докъдето си стигнал.

Ами я си представете, че всички, които четат темата, вземат да се записват, за да си отбележат... мале, мале...

# 620
това са уголемените детски балеринки , които иначе са симпатични http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … &numberpage=1

Пиши,моля те,с колко са уголемени.Интересува ме за 27 бг. номер.Сложих ги в кошницата,добре,че още не съм пуснала поръчката.

# 621
Ето малко снимки от първите ми няколко поръчки. Има и коментари. Последната беше от 18.04, получих я на 28.04.
Като цяло съм много доволна, но детето доста съм го надценила.
Например това яке 138 в синьо . Сигурно ще ни стане след 1 година. Иначе е много хубаво. Цветът е същият като в сайта.
Това детско сако също 138 в розово, изчерпано е в момента, също ни е много голямо. Цветът е същият като в сайта.
 Ако някой се интересува от тези неща или от размери, може да ми пише на лични.

Това потниче 34/36 много добре стои и е хубаво.
Бежовият тренч-подарък е много хубав и стои чудесно.
Тези дънки stone 34 са много хубави. Добре, че ми казахте, че са уголемени. Тези са ми точно!
Изключително съм доволна от този топ 85В rose vif.
Прословутите бели хавлийки не са никак лоши, е, тънки са наистина, но не прекалено.
Този топ на Soft Grey 36 в розово също много ми хареса. Малко прозира, но няма нищо!

# 622
По въпроса за "запис"-а.
 Аз ползвам Firefox, който има прекрасното качество да зарежда страниците, които са били отворени при изгасяне на компютъра. И Internet explorer го има, но съм по-доволна от Firefox. От месеци ми стоят отворени интернет страници, които проверявам всеки ден. Просто при изгасяне на компютъра не затварям браузъра и при стартиране на компютъра и браузъра, страниците се зареждат сами. Така съм и на работа - имам поне 10 страници, които никога не затварям и на следващия ден лесно прочитам новите неща, без да ги търся страниците наново и наново. Favourites почти не ползвам.

# 623
 Jadena,с какви р-ри трябва да е човек за да са му точни дънките Hug

# 624
Jadena,с какви р-ри трябва да е човек за да са му точни дънките Hug

Не съм Jadena, но ги имам същите. Нося 36, поръчах си 36 - големи са ми. 34 щяха да са ми точно. Мисля, че е добре да се поръчват номер по-малки.

# 625
По въпроса за "запис"-а.
 Аз ползвам Firefox, който има прекрасното качество да зарежда страниците, които са били отворени при изгасяне на компютъра. И Internet explorer го има, но съм по-доволна от Firefox. От месеци ми стоят отворени интернет страници, които проверявам всеки ден. Просто при изгасяне на компютъра не затварям браузъра и при стартиране на компютъра и браузъра, страниците се зареждат сами. Така съм и на работа - имам поне 10 страници, които никога не затварям и на следващия ден лесно прочитам новите неща, без да ги търся страниците наново и наново. Favourites почти не ползвам.

Има и бутон "Извести" - включва/изключва известяване за нови отговори в темата.

Аз пуснах първата си поръчка лятото, след като бях прочела внимателно първия пост и наистина информацията там е достатъчна. Въпросите, които някои хора задават, ги има там и е очевАдно, че не са си направили труда да прочетат. И аз имам 2 деца и по цял ден се гледаме в къщи, но не смятам, че моето време е по-ценно от това на другите момичета.
Последната ми поръчка беше с това парео
и този бански
+ бежовия тренч, от който са ми пратили най-големия размер и няма дори на кого да го подаря.     

# 626
MarinaZh, ако искаш да се отървеш от бежовия тренч, мога да помогна.  Laughing Свеки е доста едричка. Пиша на ЛС.

# 627
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета от вчера не мога да сложа нищо в кошницата излизах, влизах и от двата акаунта и не става. При друг има ли този проблем?

# 628
Момичета от вчера не мога да сложа нищо в кошницата излизах, влизах и от двата акаунта и не става. При друг има ли този проблем?
пробвай с друг браузър. Simple Smile

# 629
Добро утро момичета!
По друг повод днес оворих с кол центъра на ДСК, но не пропуснах да попитам дали приемат плащания под 10 евро и жената ми отговори така : " Няма проблем от наша страна, плащате си колкото искате, стига да няма проблем с банката на ЛаРедут".
Това по повод на вчерашните чуденки...
Сега да попитам, някой има ли от тези балеринки и дали може да ме ориентира за дължината на стелката на №36 или № 37. Ще съм много благодарна. Искам да ги взема на щерката за игра и да си ги пера през ден през два  Joy Ако издържът hahaha
http://media.laredoute.fr/intl/Products/picture/3/324135330_XP_2.jpg

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 08:59 от VK

Общи условия

Активация на акаунт