LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 355
  • 893
  •   1
Отговори
# 810
Не знам дали питането ми е по темата, но ако не е моля кажете къде мога да погледна. Бих искала ако някой се интересува да разменя чантичките Дора с раничката Спайдърмен.

Самоцитирам се и добавям, че съм съгласна дори да купя раничката Спайдърмен, че без да знам, че кода може да се използва само веднъж разочаровах едно момченце.

Кодът може да се използва веднъж за дора и веднъж за спайдърмен - така че ако си поръчала само дората опитвай пак за спайдъра. Също така има и други кодове за тях, може да ги пробваш и без да са ти пратени лично.

# 811
  • София
момичета дали може да ми датете линк към тези ботуши или отзиви ако ги имате. благодаря предварително.  bouquet

# 812
Привет някой имали отзиви за това:
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-sans-manches-femme.aspx?productid=324130676&documentid=321409&single=false&categoryid=23110571&pos=14_d_a_n&numberpage=1

и това: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-denim-bootcut-entrej-85-c … amp;numberpage=15
Напоследък нещата които взимам за мен са такова несполучливи. Sad

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 11:39 от galle

# 813
Привет някой имали отзиви за това: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-sans-manches-femme.aspx?productid=324130676
Напоследък нещата които взимам за мен са такова несполучливи. Sad

Показва ми че е свършило нещото.

# 814
обувките на Талисиме също ли са уголемени, както дрехите?

# 815
пукнах поръчка, обаче не съм сигурна дали някакви стотинки не ми достигат. ако не са достатъчно парите приема ли поръчката на "първо четене"?

# 816
пукнах поръчка, обаче не съм сигурна дали някакви стотинки не ми достигат. ако не са достатъчно парите приема ли поръчката на "първо четене"?
Не

# 817
благодаря за бързия отговор  bouquet

# 818
  • Пловдив
Някой знае ли тези дни как ще работи Митницата в Пловдив,че имам известие,поръчката е от 17.04   Whistling

# 819
  • Пловдив
ivanka1979  днес бях там, ама забравих да погледна.... ooooh!
Жените казаха, че днес са получили доста колети и бързаха да пишат известията, че на 04.05. щяло да има поща....За мен за съжаление нямаше нищо, а чакам една поръчка още от 18.03. Единственото име , което видях беше Татяна Кл.
Очаквайте включване  Peace

# 820
  • София
Вчера по обяд пуснах поръчка, още не ми е фактурирана! И при вас ли е така?

# 821
Вчера по обяд пуснах поръчка, още не ми е фактурирана! И при вас ли е така?

Ми и на французите им е 1-ви май, предполагам.

# 822
Освен - A domicile  после пишат ли нещо друго или е тако докато ти пристигне поръчката?

# 823
Освен - A domicile  после пишат ли нещо друго или е тако докато ти пристигне поръчката?

Така е. И En course de preparacion също ще си стои дори и след като си получиш поръчката.

# 824
  • София
.....
Ми и на французите им е 1-ви май, предполагам.
.....

За вчера... ок - може би, но днес е събота... мисля че трябва да работят......  или бъркам нещо....

Общи условия

Активация на акаунт