НОЕМВРИйският бебок пие мляко като смок!

• 13 155
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Днес му взех пюрета и съм ги извадила на леглото и Марти се обарнал към тях, довлачил се някак си и си заровил главичката в бурканчетата и се хили, така им се радва  Grinning

Тофифи, да ти е жив и здрав, направо си го представих как се опитва да си отвори бурканчето  Joy

Фафи непрекъснато се обръща по корем, ама обратното не го може и след първоначалната еуфория се вижда в зор, почва да пъшка тежко, мята ръце и крака и накрая почва да плаче. Спи по гръб, ама напоследък, както си ляга по-рано (къмто 20 ч. вече спинка) и съответно към 23 ч. гладддд  ooooh! И почва да търси... Та снощи при търсенето се капичнал по корем и такъв рев нададе, че с баща му на секундата бяхме при него  Whistling Беше се уплашил, но на цица заспа моменталически  Mr. Green

Юле, ние откак захранихме, Фафи взе на обяд да суче още повече. Това пЮре за разядка го има  Mr. Green Като си дойда в 12 и малко и веднага суче, ама е нахитрял и знае, че има и пЮре. Та суче малко и чака, като е нетърпелив и привряква недоволно. После хапва с аптекарска точност 40 мл пЮре (разредено с кърма) и след това суче до откат  hahaha Joy

# 46
Utro стискам палци..... мене трябва на сила да ме завлекат там.....Ели твойто мъж слага ли упойки за слагане на пломба  Joy всичко ще си платя само да не боли. Ама тъй тъй мъжа ми вика "раждала си сега кво се излагаш"

# 47
Честита половин годинка на Тошко и всички други дечица които имат празник днес!    bouquet Дани тошко е голям сладур Heart Eyes

Тофифи, радвай се че яде детето, моето и с молене не ще cry

Сиска, задължително искам снимки на малкия господин от кръщенето photo.

Майче, Дани май започва много да прилича на баткото или така ми се струва? newsm78

Шамс и на нас пюретата така ни действат, сякаш след пюрето суче повече.

Утро fingerscrossed

# 48
  • Sofia
Didi_83-това с възглавницата е добра идея.Ортопеда ни каза че към 6 месец трябва пак профилактичен преглед и тогава ще питам.Много е смешен от 2 дена заема поза за пълзене и започва да се клати, напред и назад, ще го снимам да ви го покажа.
Тофифи, Шамс-умни са ни бебоците, вече всичко им е ясно. Wink
vita-може би малко.

# 49
  • Стара Загора
Гледам за зъболекари сте отворили дума Mr. Green И аз съм тръгнала от февруари месец и още доста ще се влача Simple Smile Ама да не мислите, че много зъби са ми направили досега? Само 2 и единият е недовършен Simple Smile Все няма часове зъболекарят ми и затова, де. Иначе само първият път е страшно, сега нямам търпение, ама той за всяка манипулация слага упойка Simple Smile Упойките са безплатни, ама всичко друго удря през кръста. Така като го смятам, ще надхвъли хилядарка, ама никой не ми е виновен, че толкова отлагах и аз Simple Smile

Ние ще изчезваме навън, че Стефи направо в истерия изпадна ooooh!

# 50
  • Бургас
честито на порасналите месечинки
Хайде и аз да не изоставам в новата темичка да се запиша. Заглавието е супер, който си цока млекце си цока който си хапва пюре си хапва.
Тофифи много ми стана смешно с твоята сладурка, ми хапва му се на детето и вече само е решило да се обслужва.
Днес една мама на разходката ми сподели че вечер като сядали с мъжа и да вечерят завъртала бебчето на другата страна да не ги гледало, че едни лиги точел като ги гледал как ядат, паднах от смях  Joy
7 дена без да ака бебчо, много ми се виждат, пък може ако сте на кърма, моята максимум по 5 дена без да ака правеше, сега с тия плодови пюрета чудеса правят, даже се чудя тук пишете че са по гъсти а нашите все са кашести, е малко по гъсти от когато беше само на кърма. ама и аз едно обяснение на ако му хвърлих Sick
ох мен днес цял ден една глава ме боли Sad
още не съм ходила на зъболекар, но засега болежки нямам, ама то пак не е сигурно че няма пробойни.

# 51
Момичета, от сърце ви благодаря за стиснатите палци!  Hug Явно свършиха работа - зъбът ми го извадиха цял и само за няколко минути. А беше доста разрушен и се страхувах, че ще се счупи и ще трябва да ми вадят корена отделно. Слава Богу! Камък ми падна от сърцето! Сега и ако не ме боли много... Ама то бива ли всичко да искам?!

# 52
  • Sofia
Утро- радвам се че всчико е минало леко HugПри мен и при двата нямаше болка след това, така че може smile3521

# 53
Да си призная и наш Борко вече е захранен  smile3515 т.е. самозахранил се е  smile3514 Сега само трябва до открия с какво  #Shocked Има едни сини власинки в изпражненията и сега гадая от боди или одеало ли са  #Crazy и от кое точно   #Cussing out

За обръщането и наш Борко го може и в двете посоки. Все му е тясно да се върти и скоро и аз ще го слагам на пода, че иначе той само се сърди.  ooooh!  Вече се е сетил, че като има газове може и сам да ги изкара като се обърне по корем  smile3501 Сега чакам и шишето да си държи самостоятелно и да го слага в устата и ...  newsm44

Тофи, за сокчетата аз няма как да ти отговоря, но ако искаш погледни предаването "Часът на мама" от 14-ти октомври Темата е за захранването и там педиатрите обсаждат сокчета. За сажъление нямам бг телевизия(и не съм го гледала), а от сайта на бтв не успявам да видя цялото предаване  Sad
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=6522

Тофи,
то не ми е работа да ти се меся, но опитвала ли си един ден да даваш на Марти толкова мляко колкото пожелае (един вид да видиш максимално количество колкото и много да е то  ooooh!)

Шамс, Вита как ще яде повече мляко като яде пюрета  Shocked Shocked Shocked

Утро,  spoko

По темата за зъболекари аз вече ремонтирах каквото имаше за ремонт. Mr. Green Може да се каже, че всичко което може да се прави на зъбите съм го преживяла т.е. по-зле не може да е положението  Sick

# 54
  • София
Сладурки, аз напоследък не се включвам много редовно, но от известно време ми прави впечатление, че Тонеска се изгуби и не се е вкючвала newsm78
Не е влизала и писала от 25. Март.2009, а не виждам да е казвала, че ще зачезва за дълго. Някой има ли инфо за нашето Тони? newsm78 Thinking Надявам се, че всичко с нея, семейството и дечицата й да е наред. Ако някой има нейни координати или поддържа връзка- да й изпрати много поздрави и целуФФФки от нас! Hug Heart Eyes

# 55
С Елица обсъждахме за Тонеска,аз й писах смс и тя ми отговори за тогава,че са добре,излизат на разходки,и че имат проблем с нета.Утре ще й пусна смс да я проверя кво става с нея

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 22:34 от didipidi

# 56
  • София
Шамс, Вита как ще яде повече мляко като яде пюрета  Shocked Shocked Shocked

И Косето е така - откакто яде пюрета суче повече. Аз си го обяснявам, че апетита идва с яденето.  Joy Другия вариант е, че вече са много активни и просто имат нужда от повече манджа. Нашето човече по цял ден вилнее. Като види бурканче и лъжица направо притеперва. А пък ние като ядем гледа много жално, като сомалийче. Така нещастно си мрънка и посяга към нашите чинии, че човек ще си помисли, че гладен го държим.

# 57
Момичета успешно приспах Али, баткото и бабата ни. Таткото ни е на семинар. И ми е голям кеф Whistling, абсолютна тишина(това се случва рядко). Отивам да си пусна едно филмче, ако не кърмех щях и ракийка със салатка да си спретна.

Лека вечер!

# 58
Тофи,[/b] то не ми е работа да ти се меся, но опитвала ли си един ден да даваш на Марти толкова мляко колкото пожелае (един вид да видиш максимално количество колкото и много да е то  ooooh!)

Ами наскоро се отпуснах да му давам по 180 на всяко хранене и резултата беше, че постоянно е мокър и връща по малко мляко. Иначе не съм се отпускала примерно да му направя 200 щото знам че ще ги изяде, пък и ме е страх да не му разширя коремчето.

Ето и един поздрав от нас във формата на стихче. Миналия месец като ви показах 1-я ми опит за стихоплетстване ми донесохте късмет и го публикуваха, сега се надявам пак така да стане.

Марти се наричам,
игрите обичам,
доста умея
със глас да се смея.
За моя ден ще ви разкажа
и как се смея ще покажа.
Сутрин щом се поразсъня,
все едно навит съм на пружина,
гукам, скачам и играя,
да зарадвам мама се старая.
Тате, тате ставай ти,
че Марти чака за игри.