Спамо-чат (27.04-3.05) ...ти си и море от красота....

• 30 860
  • 2 084
  •   1
Отговори
# 1 500
добре съм Peace спокойно аз не пия Mr. Green

Laughing шегувам се де ееееееййййй ква си докачлива  Twisted Evil Ио то и аз не пия вода от пералнята  Joyкога кусам  Whistling Whistling Whistling Laughing Стегаш ли партито за утре  Flutter

# 1 501
  • вкъщи
добре съм Peace спокойно аз не пия Mr. Green

Laughing шегувам се де ееееееййййй ква си докачлива  Twisted Evil Ио то и аз не пия кога кусам  Whistling Whistling Whistling Laughing Стегаш ли партито за утре  Flutter

аз сериозно не съм по пиенето за разлика от някои Mr. Green
и не съм се обидила Peace

# 1 502
  • вкъщи
цигарки ли пушите
 Grinning

# 1 503
Мани трафа да си пука -квот требва да става -ше си стане  Stop
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Минал си с пасато покрай него  и не е издържал на напрежението  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 504
  • вкъщи
и на мен ми бяха объркали жиците

# 1 505
А $ вечер СЕГА

# 1 506
# 1 507
 StopААААА Гили -Боби е невинен  Whistlingу друг квартал бръмчах днеска -то силно казано квартал -по скоро село -и силно казано карал бързо -дупка до дупка и едни улици...пак направих две джанти на зарчета  Joy  ooooh!да им.......за селата Симеоново и Драгалевци иде реч  Sick много са зле  ooooh! Laughing

Как си Гил Hug

# 1 508

Thinking  ми жичкаджийте ви са спали в час по жички а са си мислили за съученички  Crazy

# 1 509
  • вкъщи

Thinking  ми жичкаджийте ви са спали в час по жички а са си мислили за съученички  Crazy

явно са спали но ги строих и  оправиха всичкодаже и нпрежение ли било по ниско от колкото трябвало да бъде

# 1 510
E те това е за Лунето като се появи -да си го вземе за домашно -ще и хареса  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=LPvLlrhZQPs

# 1 511
  • вкъщи
а за мене няма  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 1 512
# 1 513
# 1 514

Общи условия

Активация на акаунт