Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас - 2 !

• 57 975
  • 505
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Запис да следя!

# 76
айде и аз в новата тема. посетих го мола ви и ми хареса. бях се настроила доста песимистично от разказите на момичетата, но честно казано си изкарахме чудесно. напазарихме на детето и аз намазах една рокля и обувки. доволна съм и от кафенцето. по нататъка пак ще дойдем на разходка към любимия Бургас.

# 77
  • Бургас
Днес се обзаведох с якенце и суитчър от Нй Йоркър-а-Фук Grinning
Много хубави материи и кройки Grinning
А вчера и 1/2-ката се обзаведе с яке от там Peace
Харесах си и нещица в Кенвало-имат намаления и доста неща са на добра цена Peace

# 78
Вчера и днес хапнахме в Fancy,много ни хареса менюто им,големи вкусотии и пиците са страхотни.НОООО толкова много се чака ,направо ще е ужасно ако и за напред е така Whistling

# 79
  • Варна
Вчера пак посетихме мола. Опредено много по-добре изглежда от при предишното ми посещение. Мъжът ми търпеливо обиколи с мен всички магазини. Купих си 2 чифта обувки и една чанта и съм много доволна. Направи ни впечатление, че е голяма лудница пред КФС и Макдоналдс ... едни опашки се виеха newsm78

# 80
Да, и на мен малко ми "порозовя" МОЛа. Ама каквото и да си говорим го обиколих за по-малко от час. Мъжът ми беше впечатлен...извиках го по-рано да ме вземе Laughing
Защо в ДМ пазаруват направо на едро? Купих си един стик и ми стана неудобно на касата, че не съм с пълна кошница.
Еспри- то ни е много хубаво.

Обувки не си намерих. Мъка.

# 81
Къде ги намирате тия обувки newsm78 .....  Аз вече два пъти обикалям и без особен резултат, единственото нещо което харесах беше на Gabol и разбира се моят номер го нямаше. За сметка на това компенсирам с парфюмерийни покупки Peace.

# 82
Давайте снимки момичета на покупките ,да изплакнем очите.

# 83
  • Бургас
от калиопето 3 блузки-поло без ръкави-за 10лв.Трябваше обаче един размер по голям да си взема ,но нищо.Аз по принцип не пробвам блузи(особено за 10лв) когато купувам.Прибирам се и ги пробвам,ако не станат на сестра ми подарък JoyFlutter.От теранова една туника за 10лв,която ми е като рокличка. Whistling

# 84
Аз по принцип не пробвам блузи(особено за 10лв) когато купувам.Прибирам се и ги пробвам,ако не станат на сестра ми подарък JoyFlutter
И аз така много много не пробвам и то скъпи неща.Скоро бях в мола в Истанбул и си накупих 3 чифта дънки и уви не стават-големи са.Но имаше 10 пробни и се чакаше по половин час да влезеш,при това пускат с 3 дрехи ,а аз доста бях насъбрала.

От нашия мола ме светнаха ,че в оптиката Opticlasa има миналогодишни модели слънчеви очила на -70%,та отидох и си купих страхотен модел на Роберто Кавали от 580намалени на 170лв.Останах много доволна.Но си бяха пообрани ,що народ ми казаха че са си купили ooooh!
После си купих обувки от  Tempo на Rifle и така ужасно убиват ,че не се знае дали ще ги нося въобще.А иначе номера ми е точно,на етикета пише естествена кожа,но установих че са изкуствени и да не очаквам да се отпуснат! Thinking

На дъщеря ми рокля от  Marks.. ,детското там много ми допада!

# 85
  • край голямата локва
Днес ходихме до New Yorker и съм много доволна . Тук прочетох добри  отзиви и реших да ги пробвам. Харесах си чудесни блузки, че и ми станаха Embarassed, дано и качестото да е добро Hug

# 86
вчера ходих да мола,вече има завършен вид
купих си едно спортно панталонче на кенвело-нещата от там са намалени на 50 %,а също така и в теранова имаше хубави блузки.

# 87
   И аз се отчетох в Мола. Взех си 2 потника, тениска и дънки от Калиопе.

# 88
# 89
  • Бургас
Някой ако види намаление в Еспри да се обади  Wink

Общи условия

Активация на акаунт