''Парфюмни размисли и страсти'' 13

• 12 203
  • 394
  •   1
Отговори
# 375
  • виртуално
имам молба, кой имаше този на Мис Сиксти, да ми го опише, че се чудя дали да го поръчам

# 376
имам молба, кой имаше този на Мис Сиксти, да ми го опише, че се чудя дали да го поръчам

Малинки  Laughing

# 377
  • виртуално
т.е. доста сладък - май ще се откажа  newsm78

# 378
А на мен Лаурата е много нежна в началото усещам едни кайсии - няма ги обяче в състава и после ми е сладоледена, не ми е тежка никак Simple Smile Ейнджъла и за мен е по -агресивен, най - добре си го представям за клуб - секси, провокативен и вечерен го усещам Sunglasses

# 379
Преследва ме една натрапчива мисъл....Pure Poison и не ме оставя на спокойствие!
Много го искам  Crazyама много  Heart Eyes

# 380
Не ми е омръзнал Миши и май скоро няма - много ме кефи, направо ме е обсебил - чак съм изненадана колко време съм го пренебрегвала, била съм луда Laughing

# 381
Кой те е обсебил, че не разбрах Simple Smile

# 382
А,стария ми Ейнжъл беше агресивен.А тоз Билийв много евтин нещо,що тъй?Тук /Финландия/парфюмите са скъпи.По супермаркетите продават евтинии,примерно този  Believe EDP Perfume Spray for Women by Britney Spears  50ml  e 30 ?,a в парфюмерията на Стокманн примерно е с 10-12 ? отгоре... newsm78
А Мис Сиксти е хубав.Повече ми допада виолетовия...не му знам името.Миналата година подарих на майка ми точно Мис Сиксти като си идвах в БГ...

# 383
И аз имам Фентъзи купен от Испания и там 100 мл бяха почти 60 евро. Тука го купих за 53 лева. Но се оказа напълно оригинален

# 384
Жаки,обсебил ме е Pure Poison Dior. Crazy
Лилавичкото Мисс 60 и аз го гледках

# 385
Миши си мисли за Пюър Пойзън в момента Peace

# 386
Те отровите са така....хващат и не пускат Simple Smile

# 387
Абе аз извадих Лаурата и в момента съм като някой наркоман Joy,но не ,не бъркам,има нещо тъмно накрая,подсетете ме за съставката,докато не съм изпаднала в несвяст,моля... ooooh!главата ме заболя..
Да харесва ти лилавичкото,нали? Peace

# 388
  • виртуално
Аз го имам лилавия Elixir - уж го пуснах в размените, но още му се чудя  Wink
ще го пробвам отново

# 389
Жаки,Pure Poison е толкова бял и плътен,почти като Azzaro Twin .При Аззаро обаче плътноста идва от мускус,а при Отровата от сандалово дърво+амбра.И 2-та са кремести,трайни,плътни,цветни.Отровката е направо неустоима!

Общи условия

Активация на акаунт