Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 22 052
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Varna
Дидонче Hug
Много мило ми стана от историята ти. На много свестен и мил човек си попаднала. Радвам се за вас, многооооооооооооооооооо Grinning
Екскурзии за Тунис ще има есента когато Бате заминава отново.
МАРСЕЛИНЧЕ- много се радвам, колко добре си се чуствала- все така да си!!! И винаги да си Фея ейййййййййййййй Wink

# 61
МарсиHug   bouquet
Дидонче, вие сте си израстнали заедно с твоя мъж.  Party
Толкова години заедно, със сигурност има невероятна хармония по между ви.  Peace
Гризлито звъняла, звъняла, пък накрая е кротнала. Laughing 
Но като няма кой да й слуша глупостите  hahaha и я е отрязъл мъжа ти  Peace...  Whistling какво да прави... Rolling Eyes милата...
Пък и ако не е случила с мъж Sad... търси питомното, ама то вече заето.  Crossing Arms  ooooh!
Много се радвам, че говори български.  bowuu
Късметлийка си ти.  Wink
С нищо не може да се сравни изказа на майчиния ти език. Peace
А какво остава, когато се налага да се комуникира на трети, както много от нас го правят. Whistling
На мен при каране (е, силно казано Laughing) например ми идват наши думи и изречения, да, но като ги кажа на италиански... ми то си е направо друго и звученето Rolling Eyes и значението... губи се и няма тази тежест, както ако ги кажеш на български.  Peace
Далка, Hug хайде още малко остана... два напъна и... УВО...  ще викаме заедно с теб. Peace Joy
С тези снимки с Другаря (ама как си го кръстила само Laughing) от началото на запознанството ви се сетих, че май има някъде вкъщи такива и от нашето.  Thinking
За съжаление стотиците снимки от пребиваването ми тук са в Бг- всичко пращам аз, Heart Eyes а последната година почти (да не кажа изобщо) не фигурираме по снимки.  Rolling Eyes
Само пейзажи и забележителности снимам.  bowuu
Последно от преди две седмици има(x)ме снимки от рожден ден на приятел, но за съжаление им обраха апартамента #Cussing out и отиде и апарата със запечатаните моменти от вечерта.  Sad
Иначе исках да ви ги сложа, че са най-пресни. Praynig

# 62
Момичета, минавам само на бързо да кажа лека нощ, нямах време да изчета всичко, защото бях на работа, но утре ще наваксам след лекциите Simple Smile

Сладки сънища на всички ви! Пожелавам ви много романтични сънища тази вечер, след като си припомнихме миналото и как е започнало всичко....  Hug

Dala Ruadi
, нямам снимки в албумчето, защото не знам на кой адрес е то и каква е паролата. Но когато ги разбера, ще пусна и наши снимки.  Hug

# 63
Алби,аз също я съжалявам,но до някъде,защото
това не е решение на проблемите,ако изобщо има такива,а бягство.
Отдавна не я мисля,защото видях какво представлява,
пък и мисля ,че познавам добре мъжа ми.Ако залита,ще е някаде
другаде. JoyКакто казваш ти,пък и той ,ние израснахме заедно и
още преди да си помислим нещо,вече знаем,какво сме намислили.
16 години заедно,не са никак малко.Аааа,понякога прехвърчат искри,  Twisted Evil
че чак пожар става.Аз нали съм огнена зодия,но като ме залее водата,понеже той е
водна,пожара мигом утихва. hahaha
Само да сме здрави,  Praynig пък другото да си го купим! Laughing  Joy
Далка,аз от части си спомням твоята история.Но ще ми бъде интересно са я прочета
отново.  HugНа Алби и на Шеки,не ги знам. WinkАко имат желание да споделят ще ми бъде
интересно. Laughing
Делтичка и на този вариант съм съгласна.  Flutter
Марси,отивам да гледам снимки.  Wink Днес изглеждаше прекрасно! Party
Лека вечер на всички.       bouquet

# 64
  • Varna
АлУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Фарашкитееееееееееееееее Hug
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Hug

http://i40.tinypic.com/easagy.jpg
Хайде и аз да ида да си направя едно айранче.
Дидонка мила ние и есента неможе да дойдем. Нали ти казах, че Бате заминава тогава а на мене самичка не ми се пътува. Какво ще правя саминка там без него Cry

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 18:56 от Дивиана

# 65
  • по пътеката
добро утро, свежо и синьо небе! само за шматкане, но съм с майстори още! ей, туткат се ,няма скоро да стане  "край и то4ка", 4е да по4на пролетното основно и да си седна кротко на компа !аз обикновено най-основно правя като заминавам ,трябва ми седмица да подготвя вси4ко ,4е контрол отк най го мразя!но муза сега нямам, ходим с обувките, то песъци, дюни, полета пълни  с... не с домати,де!весел и слън4ев ден!

# 66
Добро да бъде и от мен!!!   bouquet
Ах,че хубаво ми действа това затоплящо се време!!! Party
Алекс вече е ваканционно настроен.Хич не му се ходи на училище. Mr. Green
Гледа парашутите над морето и ме кара да ходим на плаж. Sunglasses
Само пита кога ще стане лято,че вече направо му "писнал тоя студ"!
От вчера започна с уговорките,че утре няма да ходи на у-ще,че баба идва.
Поръчал е от всичко по 10. Crazy Лютенички,сирена,кашкавали,луканки и т.н.
Майка ми милата вика  Heart Eyes ,че няма място за дрехите,но изпълнява.Какво да прави. Grinning
Аз се чудя с какво да я нагостя утре.  chef
Давайте идеи.Тя много не си пада по тукашната кухня.Риба и м.дарове не обича.
Ще е нещо с месо. Thinking
Къде сте?Никой няма в темата!  Thinking
Делтичка,лятото е чудесно за почивка тук!!!  Laughing Sunglasses

# 67
  • Varna
дидонче
то хубу, че там е добре за почивка лятото ама нали ти писах аз за чартерите. Август колко е температурата там? Пиши мила, че да знам да не изхарча на БаткУ всичките авоари и да карам по скромничко smile3503

# 68
дидонче
то хубу, че там е добре за почивка лятото ама нали ти писах аз за чартерите. Август колко е температурата там? Пиши мила, че да знам да не изхарча на БаткУ всичките авоари и да карам по скромничко smile3503
Делтичка,цяло лято има чартъри ,мила.Започват от юни,та чак до октомври. Grinning
Път температурите,   hahaha  какво да ти кажа.Топло си е,но на морето  е добре.
Край басейна и в него,хич не е топло. Laughing
Има и климатици,така че е добре.Не се плаши!  Grinning
Миналата година ,когато август беше мор в България,тук вечерно време си ставаше хладно.
Брат ми точно,заради жегите не му се идваше,но дойдоха на 25.08.и като кацнаха очакваха,че
ще е сауна,а то по-хладно от там.Само,че тази година към края на август започва Рамадана и
периода за почивка ,хич не е подходящ! Confused Ако решите,ще се радвам да се видим!!! Hug

# 69
Ето ме и мен,   bouquet
Приключих обикалянето за сутринта, bowuu сега малко почивка и после пак.  Wink
И аз искам да се настроя ваканционно, но едни 'чудеса' са се появили от някъде ( Joy) зимата  Whistling и... блузките лееекичко (да не казвам колко ooooh!) отхвръкват отстрани, та ми развалят доброто настроение.  Crossing Arms
Първите събличания по къс ръкав и по-впити блузки винаги са ми били неприятни.  Whistling  Laughing
Така е... ще си носим 'товара' от зимата и ще се заканваме (за кой ли път ooooh!), че следващата няма да го допуснем.  Rolling Eyes
Гласите се да почивате... браво.  Peace
На мен много ми е влязъл тоя Тунис под кожата и все по-често се улавям, че си мисля за едно 'прескачане' до там.
Делта, може да го съчетаем заедно да идем.  Peace
Така е, Дидонче, покрай морето жегата не се усеща така, както ако не си наблизо.  Heart Eyes
А Рамадана как ще го карат при тези температури  ooooh!... хич не знам.
То не ти е до ядене толкова лятно време, но с жаждата как ще се справят...  Thinking
Марси, не му ли се вижда края на тоя ремонт?  Whistling
Shakira, Bliznacitenewsm78

# 70
Ще разкажа разбира се моята история ,моята  не чак толкова интересна като на кака ви Дидонка  Flutter
Дидонке ми айде да си открием интернационална компания (като томас кук и никерман) ,майка ти в Бг ,Алба в Италия ,аз в Белгия и да търсим турусти .
Далка ,чакам с нетрърпение и твоята история ,когато можеш ,аз утре Ще се опитам да напиша моята ,че имам проблеми с нета и е късно ,трябва да се спи ,че през деня съм нон стоп на крак с буля ви Лина  Laughing
Марси радвам се ,че сте изкарали един прекрасен рожден ден ,намирайте си поводи за празник  Hug
Делтич ко прай Бате  ,за колко време Ще си е при тебе ,ех Що не съм сега във варна ,че да намазвам от тия вкусни баници дето точиш Laughing
Мина пиши на Марси на лични ,тя Ще ти даде линк към албума с паролата  Peace

# 71
момичета тоя по долния пост  е от сноЩи ,ама не можах да го пусна ,имах проблеми с нета ,да не ме помислите за хипер изкуфяла  Blush Joy

# 72
Привет мили дами !
От доста време не съм ви поса.ещавала , за което ще ме прощавате .
Нещо времето ми е много оскъдно на последък . Даже и мъж ми почна да роптае по въпроса .
Днес ми бешеедин гаден ден , но няма да се впускам в подробности и да ви развалям хубавата приказка . Честита Нова тема !
Желая ви лека вечер и на работещите Честит празник за утре !
НА празнувалите които съм изпуснала да поздравя , желая много здраве и късмет в живота !

# 73
www.youtube.com/watch?v=wVnlyDc8wIs

поздрав за всички   bouquet

дидона добре дошла  на майка  ти   bouquet

алба ние  миналата година карахме  РАМАДАНА и в БГ и тук-но тук,нищо че е по горещо се кара по лесно-някакси изкушенията са  по малко

# 74
Мързеланке, така е.  Peace
Всичко в собствената си среда е много по-лесно да се изпълнява.
Колко теми са изписани за липсата на възможност за спокойно практикуване на религията например.  Naughty
Като възклицание беше моето по-скоро, Wink от човешка гледна точка.  ooooh!
Сещам се за различни куриози от страна на местните към говеещите, че ''тук'' (напр. офис или частен дом) никoй няма да ги види и  могат да си хапнат на спокойствие...  hahaha иначе загрижени хората.
Дани, радвам се, че драсваш по някой ред.   bouquet
Не се прощавай изобщо.  Stop
Знаем ти положението, а и сега с новата работа картинката е пълна.  ooooh!
Нищо не казваш доволна ли си от нея?  Heart Eyes
Куклите как са?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт