Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 22 088
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътеката
привет, свежарки!
стига сте детективствали! елип си е стара дружка от арабската тема!елип не си е сменяла ника, то й аз не съм - това дали е консерватизъм или лоялност?"то4ен" 4овек е- вие си гадайте сега какво зна4и! Wink
елип,радвам се ,4е се вклю4и! Peace  bouquet
 на мене сестра ми днес като й казах вика, седиш си в къщи  и не мърдаш, никакви дале4ни и отдале4ени места  и квартали! запо4нах да си мисля за спрей, само не знам дали сте мине границата в багажа! на мене  ,  тогава ,ми мина мисълта,4е евроейци стоят зад тази касапница и така се оказа,  има лекари   европейци ,работещи тука, по последни данни! ако съм на президента да ги хващат и никаква милост, въженце, разстрел ,дано да не им се размине! хи4 не съм хуманна към изверги!снощи за белята гледахме филма  на брус уилис-hostige ,гледайте го! цяла нощ подобни тематики имах за сънища, 4е най-странното в бг се подвизаваха сънищата ми ! Sick Tired
днес пера игра4ките на линда, не знам дотук са две перални и има още! уж подготвям за окон4аване, ама свеки реши ,4е ще се и маже и строителния обект дори ще се изнася навън с мебели и такива неща! дано пекне яко поне ,4е тогава бързо съхне вси4ко и се суши! Thinking
аз малко ще ви досаждам,ама тукашната боя е като блажната, като едно време цоклите в баните,у4илищата- Thinking Tired не знам -питам се,кое зло е по-добро и кое по-лесно се 4исти от мухъл?

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 11:43 от marsy

# 136
  • София
Марси, трябва ви боя, която издържа на белина, защото мухълът само с това се чисти. Пълниш една пръскачка с вода и малко белина и пръскаш - никакъв мухъл не остава, само малко мирише  Rolling Eyes ама няма как, но боята трябва да държи, не знам дали помогнах, но това е от моя скромен опит.
Далка, не се ядосвай за бояджийските усилия, все ще се намери някой компромисен вариант   bouquet
Шаки, остави се, но аз направо му любовно го гледах този пилот  Rolling Eyes в съня си, пък той ми вика - не ми говори, на работа съм като сляза от самолета тогава може, пък аз му махам ли махам и тъкмо дойде при мен и се събудих  newsm78 голяма съм кукувица, ама сънища не можеш да ги контролираш. Ти защо не опиташ за гърлото малко мед - много помага

# 137
Здравейте мили момичета!!!    bouquet     bouquet     bouquet
Отново съм тук. Wink Hug
Днес майка ми си замина.  Cry
Хубаво ни беше ,но за малко. Sad
Елип,   Hug  bouquet много се радвам,че се разписваш тук Heart Eyes!!! Grinning
Ще се ми бъде многооооо приятно да ти стане навик!  Laughing
Изчетох всичко,нищо не съм прескочила.  Wink
На всички едно голямо гуш от мен!!! Hug
Утре влизам в ритъм. Wink

# 138
I az sam tuk,sled kato rodih i malko vreme namiram da piha.Malkata mi otnema cialoto vreme,no vi 4eta s interes

# 139
Добро утро,

Днес едно слънце е напекло тук, пак ще се пържим от сутринта  sweating.
Марси, ако имаш нещо за бързо сушене пращай го насам. За отрицателно време всичко изсъхва.
 Hug /мерси за милите думи/
Дидонка, и на мен ми е приятно с вас  Hug. Майка ти наистина за кратко ви е посетила, но поне се разтъжихте. Сигурно юнака е бил много щастлив  Grinning.
Алба, не е старческа деменция, не се притеснявай. Аз малко "по терлички" се появих по едно време и затова сигурно не си ме усетила  Twisted Evil. Надявам се, че не се натрапвам.
Криси, честито за бебка   bouquet! /пропуснала съм събитието, сорри/

Аз ви оставям сега и отивам да реанимирам smile3507. Снощи до късно гледахме мач, а мъниците от 6.30 сутринта ми разказват играта. А днес нали е уикенд и съм намислила много мероприятия.
Лек ден на всички  Hug

# 140
Алба, не е старческа деменция, не се притеснявай. Аз малко "по терлички" се появих по едно време и затова сигурно не си ме усетила  Twisted Evil. Надявам се, че не се натрапвам.

Естествено е ,че не се натрапваш ,ама някои хора като мен например не четат арабската и няма как да са запознати с всички никове .А по принцип тук сме 5-6 и си знаем историите ,при влизане всяко ново момиче разказва .Това ,че те знаят по-старите от другата тема незачи ,че и новите са длъжни и от уважение към всички пишеЩи ,човек се представя  newsm78.Не можах да разбера  смисълът на нервната емотиконка като ,че ли сме те ядосали  Shocked .

Мерси за кафето  Heart Eyes ,радвам се ,че сега Ще има кой да отменя Делтичка ,Щото тя покрай Бате е много залисанаааааа ,ама простено и е  Heart Eyes

Ей момичета ма много се смях на разказите на тоя дядо ХАджия (вчера ко отворих арабската )ама голяма терца тоя човек

# 141
Шаки, не се ядосвай  Hug. Сега ще ти разкажа.
Включих се при вас в шеста тема. 25ти пост направих въведението, а ти си ме поздравила в 33ти  Grinning. За съжаление след това нямах възможност да продължа участието си за известно време, но и вие толкова бързо изписвате темите, че не можех да ви следя. Сега съм по-свободна преди ваканцията и се надявам да се виждаме по-честичко. Иначе, както писах в шеста тема, нямам много връзка със страните от Магреба, освен, че добри дружки от арабската тема пишат тук. Затова се надявам, че няма да разваля приятните разговори ако и аз се присъединя. Историята ми ще ви я разкажа някой друг път, че сега съм оставила мъниците с баща им и милия изглежда много измъчен Mr. Green.
 Hug

# 142
Елип, давай смело.  Peace
Пиши, разказвай, давай мнения, ... каквото ти душа иска.  Heart Eyes
Наистина, както казва Шеки, тук сме една шепа хора и от чисто любопитство се зададе въпроса.  Wink
Аз имам някакви спомени, че съм те засичала, но не помня къде точно.  Rolling Eyes
Затова исках да си опресня спомените.
Значи тук е било... още по-добре. Hug
Благодаря за кафенцето.  bouquet
Криси, разписвай се и ти, когато бебка те остави на мира. Peace
Дидонка, изпрати мама и сега ти е малко кофти, но... детето ще ти отклони мислите.  Hug
Разказвай как изкарахте? Нали знаеш, че сме любопитки. Laughing
Жълтурче, слезе ли най-после тоз пилот от самолета? Joy
Марси, докъде стигнахте с ремонта?
Далка, а вие? Да не е купил вар Другаря, че той е евтин?   Wink
И да не зaнасяте материала ще се маже, казваш... Laughing
Наистина в мъжките работи трябва голям контрол, иначе има вероятност да намариш още по-зле положението.  Whistling
Незнам вие на какво мнение сте, но аз виждам много будни, с бърза и точна мисъл мъже, способни да правят страхотен бизнес, но вкъщи за мъжка работа хич ги няма. ooooh!
То наистина няма идеално, но ние сме разглезени от Бг мъже, че от всичко разбират. Thinking

# 143
  • по пътеката
елип ,кога свършвате? тука нещо искат 4ак на  20 юни, ама на мъжо хи4 не му харесва идеята да я водим в жегите! той голям кръшка4 се оказа, 4е дава пример и на линда! а и тя не гори от желание сутрин да става, негово копие си е!  Crazy
алби, до кривата ,такива мърля4и са последните за канализацията ,4е досега мих, докато ядат!за 15 мин отидох да взема линда, 4е свекъра не отговоряше на  гсм и оплескаха хубавата работа! одраха  душ кюветката!по4ервениха фугите и много ме дразни, 4е не ме слушат ! лошо организация и последователност  им е като присъщо,макар,4е уж са професионали! ама явно каквито хората ,такива и майсторите! като ми казват колко са добри, ами как да кажа,4е това е нормална работа, има къде по ка4ествена такава, като самата аз съм слагала пло4ки,като ми се наложи ,дори бях бременна с каката!нагледната 4аст,разбира се, после прехвърлих труда на мъжо, той поне е от моята кръвна група бг  мъж!  много ме е яд понякога, а кърпени работи най-мразя!  #Cussing out #2gunfire
алби ти се бъзикаш ,ама вар тука няма! ина4е ти как смяташ ,4е щах да съм боядисала стените, само с вар за да  убива мухъла и да е лесно! ама даже се 4удих защо им окапват мазилките и се пукат ,май пак заради това е, много 4ист циментов разтвор  ползват, варта си е хубава субстанция затуй му викат варов разтвор ,я ! важен елемент!
кажете ,ако ви досаждам с неща ,дето са дале4 от идеята за  прияен разговор, ама туй ме тормози май яко в момента и последващото облизване на мой гръб!
дидонка, мъ4но и тъжно за алекс май , донесе ли вси4ко по 10, както искаше той ? Laughing
скица е, алекс и плувец, някой ден има да спасява девойките! Mr. Green

# 144
Шаки, не се ядосвай  Hug. Сега ще ти разкажа.
Включих се при вас в шеста тема. 25ти пост направих въведението, а ти си ме поздравила в 33ти  Grinning. За съжаление след това нямах възможност да продължа участието си за известно време, но и вие толкова бързо изписвате темите, че не можех да ви следя. Сега съм по-свободна преди ваканцията и се надявам да се виждаме по-честичко. Иначе, както писах в шеста тема, нямам много връзка със страните от Магреба, освен, че добри дружки от арабската тема пишат тук. Затова се надявам, че няма да разваля приятните разговори ако и аз се присъединя. Историята ми ще ви я разкажа някой друг път, че сега съм оставила мъниците с баща им и милия изглежда много измъчен Mr. Green.
 Hug

ее супер ,ре- добре дошла тогава  bouquet ,когато имаш възможност разкажи ,ти близнаци ли имаш  Rolling Eyes

Днес като се събудихме ,малката без малко да ми натика бибата си в устата ,ей умно дете мисли за майка си  Laughing
Дидонке стига си тъжила ,така е като сме се заженили  на другия край на света ,важното е ,че сме Щастливи ,разказвай ,кога ти беше ехографа
Марси кураж с ремонта ,вие какво точно правите ,нова къЩа ли или реновация на къЩата  newsm78

# 145
  • по пътеката
ние нищо не правим! свеки се опитва да добави комфорт,май основно заради линда!макар ,4е не променя много нещата като основни недостатъци в строителството от раждането на мъжо досега! сменя тоалетна 4иния, слага мивка и добави малко помещение за баня , но това вси4ко е навън, не знам как не я тресна дядо боже с една прекрасна идея да го вкара като предверие и мокро към студиото!  идва й скъпо, май искат разрешение от общината и това струва още пари!другото е кърпежни мазилки, 4е падат 4есто и се  лющи и боята и става грозно! Thinkingкато си нямат вар! Mr. Green
днес като съм в къщи и много ми се хапва, при това има само лоши неща за ядене! #Cussing out Blush

# 146
  • Varna
АлУУУУУУ Компаниятаааа Hug
Не съм ви забравила и за закускитееее. Но преди няколко дена шефовете на форума ми се обадиха , че съм слагала големи картинки. Аз внимавах защото Мързелчо още във начало ме предупреди като наезнаех добре колко големи да ви ги пляскам ама то беше отдавна. Може би защото двете картинки които винаги пускам за закуска надвишават нормата-ми прави са хората да ми казват. Само, че ми казаха, че и друг път са ми правили забележка а аз такова нещо не съм получавала. Винаги разбирам от първи лаф и не обичам да върша нередности. После във един друг форум видях, че и там са ги нагрели и им даваха съвет да не пляскат картинки със закуски и да пишат само пи едно да ви е сладко и ах колко вкусна закуска съм ви метнала. Та така де, затова не съм се обаждала. Бях като във необрано лозе, че съм допуснала грешка въпреки, че внимавам Embarassed
Здрасти на Елип wavey и на Криси wavey. Не съм ви чела но се надявам да ви чета и да напълните форума със много майтапи и смях smile3503
МАРСЕЛИНЧЕ- твоите майстори името им само майстори щото не им знаем имената #2gunfire Плачи Душа тука ние си те четем, на кого да споделиш като ти е бясно във душата я. Ние като имаме проблеми как си споделяме. Давай споделяй, че поне малко да ти отмине. Кой знае колко още ще се нервиш със тия умници #Cussing out
Абе майстор да не ти влиза във къщата #2gunfire
ДИДОНЧИК-майка ти за малко е била при вас. Що така?
АЛБИЧ- как си муцка Hug
ШАКИРИЧИТУУУУ- ей кака Лина няма да те остави гладна. Няма начин, мама много си се грижи за малка принцеса със нежно дупенце. Wink
Как е Антинио бе Душа smile3503 шЪ му дам аз на него едно Антонио fight Шегувам се Wink
Хайде caffee timeeee Hug

Хайде кака Делта да бяга на тренировки сега newsm47

# 147
Делта, така ме разсмя с този бой по главата... Joy
така, де... като не разбира от дума и хитрува  Naughty   Laughing
Ти какво си се впрегнала толкова  newsm78-  сбъркала си- направили ти забележка, от която си си взела поука.  Thinking
Не го мисли вече.  Hug
Мерси за кафето.   bouquet
Марси, ти баш на майстори си попаднала.  ooooh!
Ще ти оправят едно, а ще ти развалят пет и още за толкова работа ще създадат. Crossing Arms
При нас в Бг една мацка е сложила къде-що майстори имаме в джоба си, точно по тая причина.  Peace
Работи чисто, качествено най-вече, разбира от дума, не се налага да и стоиш на главата, че да не обърка нещо,...заета е с 10 месеца напред от няколко години.  bowuu
Ако искаш покрай туристите за Дидонка да вземем да ти пращаме и варов разтвор? Joy
Оферти и предложения- на лични да не ни вземат патента.  Laughing
Шеки, мамина отмяна ще е куклата къдрава  Hug

# 148
ОООО како Делта ,значи вече камъните са се изпарили ,Щом на тренировка си се затичала ,браво браво ,а така ти си ни тука модела  Heart Eyes

Антонио е добре ,мискинина му с мискинин  Joy hahaha ,пак Щял да заминава за Франс след 15 дни ,май му харесаха французойките  Laughing

# 149
  • по пътеката
http://dnes.dir.bg/2009/05/07/news4407335.html
ей тази статия ме накара да ви питам, кой от вас оби4а да стреля! аз съм фенка и преди много години дори за известно време тренирах! наскоро пак нещо ми се достреля! тука е забранено оръжието, дори ножовете, ама  последните са пък много 4есто нелегално носени и използвани при свади на улицата или грабежи! да взема да питам в арабската, при тях как са с оръжията?
запо4вам да се питам на кого е нужно да се създават предпоставки за злонамерени действия, нещо недалновидни напоследък са хората! аз дори като видя  молив в ръцете на дете, което се мота покрай другите и ве4е знам какво може да стане и махам оръжието! голям страх или страхопо4итание към живота имам или пък някога  ми се е слу4ило нещо лошо в предишен живот, но остри предмети са ми фобия!

наистина на  кошмар за европейските ми изисквания са  последните майстори , ина4е с пло4каджиите и строителните им дела уж, нямам много негативи! просто не харесвам да се прибавя към старото ново, без категори4но да се махне вси4ки следи на старото до база! ама си говоря, де!
делти4,не съм свикнала майстори да са ми творци, но аз съм взискателна,ако отговорността за някоя работа е в мои ръце, била тя и 4ужда! та пак се меся полека да не ме погнат! Joy

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 17:46 от marsy

Общи условия

Активация на акаунт