Оазис в пустиня гореща, бъбриви арабки приютява за 111-та среща

• 25 325
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
 Heart Eyes...лелеле..колко сте изписали 6те ми трябва цял ден да 4ета #Crazy #Crazy..
ДОБРЕ ДОШЛИ на вси4ки нови моми4ета  bouquet  bouquet

на Марси 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН със закъснение за което съжалявам и нека последват още много много такива дни.Бъди здрава Марси  Hug,когато имаш здраве имаш вси4ко newsm51.

Какви са тези толкова прехвалени коли за които говорите в Иран?Нали навсякъде има автоматик коли с GPS и навигация и телевизори на облегалките на предните седалки или на тавана?Или иранците са измислили косми4ески кораб управляван от жени и аз 4ак сега разбирам? newsm78 newsm78 newsm78

ДУА smile3534..тук съм.утре тръгваме за Бейрут smile3521 newsm10..на 21.05 се прибирам в БГ.Ако искаш нещо спешно от Ливан да ти донеса(някоя прясна местна вкусотийка tooth или каквото и да е) пиши ми Hug.
Ти защо се интересуваш толкова от това дали има БГ слу4аи като този с "Не без...."?Аз имам 4 прятелки,които минаха по този път и аз бях свидетел.И за съжаление единия слу4ай завърши ужасно smile3518 smile3518.
Абеее...живот Thinking..гаден по някога..НО..КОЙТО КАКТО СИ ГО НАПРАВИ..... Peace Peace

Ягодке
 smile3515..забрави ме ти!!

Найра ..не зная кога ще се засе4ем тук затова да ти кажа :пожелавам ти успех в на4инанието с университета.Дано вси4ко се нареди   bouquet

ИСКАМ ДА ВМЕТНА НЕЩО:,на никой не му прави впе4атление май,но откакто аз се появих във форума повлекох крак и вижте колко нови моми4ета си имаме.Все с интересни истории  bouquet.
На мен това ми е 6 или 7 тема но няма да поискам паролата тъй като утре отлитам и не знам кога пак 6те  имам време да влезна.И след като нямам време да сложа мои снимки не би било 4естно да искам да гледам само вашите newsm51 newsm51.
Но нали съм добро дете ако някоя от вас прояви желание мога да и пратя 2-3 снимки на моя милост на емайл-а и тя да ги сложи при нейните снимки.Аз нито знам как става нито имам време Embarassed Embarassed.
ДУА.????

дове4ера задължително ще  намеря време да влезна за да ви кажа 4ао и да ви  Hug Hug,сега отивам до достегна багажериите

# 196
Дидона-братовчет ти (Посланика в Иран)-получавал ли е някога обаждания от малтретирани наранени бг гражданки,или бягащи с отнети паспорти-въобще нещо като случката с не без дъщеря ми в американското посолство Laughing-питам за протокола Wink-иначе ,  bouquet
Да,беше разказвал,но при предишния си мандат,защото той е за втори път там.
Точно,когато беше паднала бомба до Бг.Посолството и бяхме в ужас всички,защото
в началото нямахме връзка  с тях.Тогава той беше с жена му и сина им там.
Те се прибраха,но братовчед ми остана сам,защото не му беше свършил мандата.
След това беше Посланик в Индонезия ,след което се завърна в България във Външно
Министерство,но Иран си го влечеше силно и сега пак са там.
Имало е някакво момиче от ромски произход,което незнайно как е сключило брак
с заможен иранец,доста по-възрастен от нея без документ за семейно положение на иракчанина.
Това ми го разказва по повод на документа,който трябваше да представи мъжа ми,когато
сключвахме брак в България.Та оженили са се в Българияи са заминали за Иран,
при което тя се оказала 4-та съпруга.Била е заключена там за месеци на ред и благодарение
на една от другите 3 жени е избягала в Бг.Посолство.
Там е прекарала около месец ,след което е получила развод,
тъй като при нас полигамията е забранена.След което се е завърнала в България.
Жената в Иран няма право да напуска страната без разрешение на съпруга си.

# 197
  • по пътеката
рейн, хи4 не се кахъри, мойта линда налита ве4но на лука, едва я разколебавам и то не на основа  ,4е ще й е люто ,ама май пове4е ,4е ще ухае дълго време! аз затуй спрях с пресния 4есън ,само на таратор си позволявам, 4е тука не ядат, в големи коли4ества ,но смлян и в яденето!ох, забравих такива неща като попари, баници и кифли няма да се правят! едни мекици има, мазни и май си има контингент дето ги ядат!но сутрин си купуват нещо слади4ко от местните лакомства-реване, йо-йо, пасти4ка, топ4етата от бадеми, каак, башкуту!сиренето не се дава рано, то и няма де,освен меко, за мазане,тип крема!а това пресносолното,кашкавалите  са деликатеси и са скъпи за тукашния стандарт!  има кашкавал4ета, като топеното! та сутрин се прави каскрут от хляб, най-4есто табуна, с малко майонеза, хариса, салата от картофи и магданоз и едно 4ашкавал4е за тостер или салам4е! но ина4е децата ядат като в бг-вафли, 4ипс, шокита, сокове с оцветители или натурални със захар! това е за младото поколение, дето страда от дебеления и целулит,както и от лошо храносмилане! я виж старите хора каква традиция и хигиена на хранене имат-сутрин 3/7 фурми,прясно мляко; брашнена каша с бито масло, или зехтин с фул и хляб; прясно мляко с  местните багрир(катми) с мед и масло или конфитюр; лбен с башкуту; една супа от нахут,фул ,хариса и пльокнато в горещата супа на едно яйце забулено! с доста подправки! има и други варианти, но аз жена на  45/50 /70 г не съм видяла с целулит по хамемите! младите ,оба4е имат  и са по-отпуснати като плът!

# 198
Добро утро и от мен,макар и тоолкова късно,аз също си лягам мноого късно и целият ми ден минава в спане,пък и нямам желание да ставам...
Андиииии,не съм те забравила и за да ти докажа колко те обичам,аз ти предлагам да ми пратиш твои снимки и ще ги сложа в моя албум,ще ти пратя майла си.... Heart Eyes
Мързелче,благодаря за думите ти,ако знаеш колко невероятна му беше косата,аз непрекъснато си играех с нея,беше супер къдрава,е то ясно де..Simple SmileСега обаче като я отряза,мноооого ми харесва,абе то на хубав човек всичко му отива Heart Eyes...много ми липсва..
И по този повод планирам нещо много важно и за това се обръщам към вас,много от вас имат опит с посолства,интервюта,визи,та аз утре ще ходя до Либийското посолство и ще се опитам да говоря с който мога,да разпитам всичко подробно,ако мога даже и с консула да се срещна...айде бе хора,някой братовчед посланник в Либия,нямате ли??? Praynig CryСпомням си,че ми говорехте за една жена,която има познания за Либия,може ли някой да ми даде нейни координати?И това,което искам да ви попитам е,дайте ми съвети как да ги подхвана в посолството?Да разказвам ли подробно историята си?Какво да им спестя?Как мислите,ако изтъкна причина за идване в БГ ,желанието ни той да се запознае с моето семейство,как ще го приемат,плюс или минус?Как мислите,че разсъждават те,че ще си загубят гражданин,като поредната европейка го отвлече или ще се радват?Кажете ми за какво да внимавам,как да си оформя речта?Simple Smile
Корем ме боли като си помисля,че мога да си изпукам патроните с един разговор,а искам да съм честна,да легна под масата и да се тръшкам,че ни изтормозиха тия визи и вече е крайно време той да види БГ земя....
Пишете ми,че утре жива,умряла там съм.....  bouquet

# 199
спешен въпрос-някой има ли против Анди да получи паролата,след като и без това ще се слагат нейни снимки newsm78

# 200
  • по пътеката
ягодке, не разбирам защо в либийското ще звъниш, а не в бг-кото  в либия? там трябва да се пита или във външно мин-во в софия,но на място иди! просто кажи ,4е искаш да дойде на гости и 4е ще поемеш разходите,издръжката и осигуряваш жилище за периода! покана ще си направиш и ще му я пратиш за да кандидаства за виза, туристи4еска! нали няма да бяга в бг ? после ти си кандидатствай по подобен на4ин за виза в либийското в софия и иди го виж! ако не питаш на място няма как да разбереш! ще питам моми4ето дали мога да ти пратя ника й, тогава ще видим! Peace
лиле, ти си ме питала за годинките-много са! едно пълнолетие над твоите!но гледам да пазя духа си на  28, хубаво 4исло за годинки е!
мързел, ех ,4е ме кефи да ти викам лейзи! давай на който е заслужил! Peace

# 201
Бравус бравус машалла много интересни работи научих.  Hug
Като казахте люто се присетих, че на една приятелка голямото момиче като беше станало на 1-1,6г. си искаше само люта чушка да гризе, та баща и` си я криеше в джоба да не я дразни и тайно хапваше Crazy Laughing Grinning
А от какво си правите компот и по каква технология? Ако питам глупости моля пишете ми лични.  Simple Smile Честно казано се радвам, че чета за напредничави идеи и действия при ежедневието на иранските жени, в крайна сметка сме от една племенна група с вас т.нар. арийци, а и прекрасните персийски килими винаги са били у нас на почит. Е могат да се споменат и още работи ама оставям на вас. Отделно пък ако стане дума за Ливан и Сирия ми изкача веднага историята за името на финикийските знаци....
Само да попитам без това да се смята за политически уклон на разговора ама на Али Хаменей ли казвате Императора?

# 202
Марси,той вчера беше в посолството ни там,ние понеже покрай опита ни миналата година се запознахме с много хора от там и дори преводачът го познава мойто момче,та сега пак са му казали просто да подаде документи и да видим какво ще стане..ама много ни е страх...аз ще изпрая покана,както направих и преди,нямаме намерение да бяга в БГ,напротив,най-нормално посещение,да види къде живея,да се запознае с всички...просто искаме двустранно да говорим и с хората тук и с хората там,те миналия път като ни отказаха,от там казаха,че посланника тук не бил разрешил,знам ли дали не са искали да си измият ръцете,ама все пак,за това исках да отида....а ако отида във Външно,към кой трябва да се обърна и какво трябва да направя там?
А я ми кажете и за поканата всичко,което знаете,да не би да пропускам нещо.....ох,мерси:)

# 203
айде бе хора,някой братовчед посланник в Либия,нямате ли??? Praynig Cry
че ни изтормозиха тия визи и вече е крайно време той да види БГ земя....
Познавам бившия Бг.Консул в Либия,но той си замина и сега има нов,който пък не познавам. Thinking
Много трудна работа за Бг.виза,почти невъзможна! Tired
Трябват ти добри връзки,или момчето ти да представи документи за
доходна работа с договор и пак е трудно.Той със сигурност може да получи
Шенгенска виза по-лесно от колкото Българска.  Simple Smile
Много трудно ги дават,защото България е отворена врата за Европа.

# 204
  • по пътеката
за поканата не мога да кажа много, на мене ми я пе4атаха в едно бюро до кметството дето трябваше, после ми я завериха  и си платих таксата, толкова! важното е имената да са 4етливо и да са копие на задграни4ния му паспорт, на латиница да отговарят, на бг също!копие от паспорта искат! за друго не знам, но ти си ходиш ,питаш и си запсиваш всяка инфо! от нашите  посолства в магребско искат да има работа на договор и май правото на отпуск ,след което ще се върне на работа, той някой висшестоящ го оторизира за това време и после го 4ака да си продължи да си работи в либия! не знам искат ли осигуровка на пътуването, на мъж ми  сега искат!питай ги то4но какво искат нашите!
дидонка  ме изпревари,за договора, но една идея !ако по-лесно вади шенгенска с нея при заверка в наш?то посолство може да дойде в бг, пак се иска разрешение за да влезе, записват ,проверяват,но ако е бизнес виза става, поне това го видях пред мене ,4е става за тунис!

# 205
Номадка, едва ли на Хаменей му дреме какво става във Венецуела, поне аз доколкото разбрах Десито визира вселенския император, но с тази нострадамовска завоалираност на изказа лесно става объркване...

Казвам си заключителното слово за Иран: Никой не отрича, че тези неща се случват, и че настоящия режим е омразен за много хора, но това, което ме дразни, че нещата се изкарват десет пъти по-черни отколкото са в действителност. Всяко споменаване на Иран предизвиква безкрайни дискусии по форумите, а не съм забелязала някой да бере грижа за хилядите сексуални робини от Източна Европа, Азия, Африка, които биват подмамвани в Западна Европа с обещания за работа, заключвани, тормозени, препродавани от сутеньор на сутеньор, защото консуматорът в Амстердам, Париж и Лондон иска разнообразие...Този консуматор са НАШИТЕ мъже, тоест мъжете от нашето 'цивилизовано' общество. Хиляди момичета с разбита психика, разбити мечти и разбити възможности за нормален живот. Но светът е по-склонен да се потриса от жена в забрадка, или жена заключена да е поредна съпуга, отколкото жена заключена и изнасилвана от различни мъже по 50 пъти на денонощие...предполагам пак поради подсъзнателния стремеж да се успокояваме, че при 'нас' всичко е много по-добре. Този проблем съществува и в момента  в нашето общество, в съседния квартал... под носа ни....Така че няма нужда дадено общество, личност, или националност да се демонизират ИЗЛИШНО и да се очаква и на теб точно това да ти се случи ако отидеш там...и при двата случая забелязвам, че доста от момичетата се вкарват в проблеми поради наивност - едната не му искала документ за брак, другата се доверила на съмнителни обещания за работа...А другите 'тумори' на обществото ни...тях още дори не съм ги споменала...

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 17:37 от Monsoon_rain

# 206
 Sad,нищо обнадеждаващо....а ако вземе шенгенска виза,а после пробва и за БГ?
За поканата и аз я направих по същия начин.Те наште не искат нищо по-различно от копията от паспорта,поканата и молбата за виза,миналия път в допълнение искаха и документ за пари в някоя банка...и това беше......
А как мислите за мен по-лесно ли би било да взема виза?Но как да отида там,като не сме женени,нямам осигурена работа,как да се изтреса при семейстово му и да сме заедно без да се съобразявам с това,че не е много приятно за една майка да съм със синчето й без да сме женени,как да стана тоя навляк и да се справя с всичко това? #Crazy

# 207
.
Само да попитам без това да се смята за политически уклон на разговора ама на Али Хаменей ли казвате Императора?
Laughing-Саид Али Хаминай е религиозния водач на Иран-той няма власт в материалния смисъл на думата,а по скоро в душевните дела-така да се каже-естествено,че болшинството от народа го обича,иначе сега нямаше да е на позицията,в кояято се намира...Под император имах предвид страните,които водят империалистическа политика-извън пределите на своите държавни граници-натовските държави(май и ние сме в това число Laughing)-та Чавес и Ахмединиджа са трън в очите на тези държави,не за друго,а защото не играят по тяхната свирка т.да се каже Rolling Eyes

Деси-давай паролата-щом минаха повече от пет теми Hug

Анди-лек път -и освен твоето щастие-друго от Ливан не искам-понеже Ншаала след по-малко от два месеца и ние ще сме там  bouquet

Ди
Номадка, едва ли на Хаменей му дреме какво става във Венецуела, поне аз доколкото разбрах Десито визира вселенския император, но с тази нострадамовска завоалираност на изказа лесно става объркване...

Казвам си заключителното слово за Иран: Никой не отрича, че тези неща се случват и, че настоящия режим е омразен за много хора, но това, което ме дразни, че нещата се изкарват десет пъти по-черни отколкото са. Всяко споменаване на Иран предизвиква дълги дискусии по форумите, а не съм забелязала някой да бере грижа за хилядите сексуални робини от Източна Европа, Азия, Африка, които биват подмамвани в Западна Европа с обещания за работа, заключвани, тормозени, препродавани от сутеньор на сутеньор, защото консуматорът в Амстердам, Париж и Лондон иска разнообразие...Този консуматор са НАШИТЕ мъже, тоест мъжете от нашето 'цивилизовано' общество. Хиляди момичета с разбита психика, разбити мечти и разбита възможност за нормален живот. Но светът е по-склонен да се потриса от жена в забрадка, или жена заключена да е поредна съпуга, отколкото жена заключена и изнасилвана от различни мъже по 50 пъти на денонощие...предполагам пак поради подсъзнателния стремеж да си внушаваме, че при 'нас' всичко е много по-добре. Този проблем съществува и в момента  в нашето общество, в съседния квартал... под носа ни....Така че няма нужда дадено общество, или националност да се демонизират ИЗЛИШНО и да се очаква и на теб точно това да ти се случи ако отидеш там...и при двата случая забелязвам, че доста от момичетата се вкарват в проблеми поради наивност - едната не му искала документ за брак, другата се доверила на съмнителни обещания за работа...А другите 'тумори' на обществото ни...тях още дори не съм ги споменала...
smile3501Ди,това е поредната бляскава реч за деня-моля,
аплодисменти

Любава,защото има хора ,които се чудят как да си чешат езиците Laughing-но нищо  bouquet

Дидона-някакви други връзки имаш ли Laughing(шегувам се разбира се)-но ние в бг честичко опираме до тях,като не стане по законния начин,тичаме при роднини и познати Wink-
Паулина-веднага да си станеш приятелка с Дидона-пък ако недай си Боже нещо стане-ще тичаш при посланника,неин братовчед Peace(Дидонка,нали разбираш от шега Hug)
Фараула-Всичко ще е наред-Ще се справиш-Ншаалах Praynig

# 208
ягодка имам една идея -ако недай си Боже не му дадът виза-уреждате си среща в Истанбул-там е лесно,може дори и с вашите да отидеш-така ще могат да се запознаят.Турците дават лесно визи-поне за сирийци ,още в същият ден в който е подадена молбата.

ди Дуа писа за императора-но правилно си обяснила на Номадка,че то освен императора и други хора се дразнят  Mr. Green

номадка тук компати не правят освен бг снахи,иначе почти няма нищо което не правят на зимнина-сушено или във фризер.

# 209
Цитат
имам една идея -ако недай си Боже не му дадът виза-уреждате си среща в Истанбул-там е лесно,може дори и с вашите да отидеш-така ще могат да се запознаят.Турците дават лесно визи-поне за сирийци ,още в същият ден в който е подадена молбата.
Деска-добра идея Peace

И понеже ви дадох линк към офиса на религиозния водач -да ви дам и линк към офиса на
Иранския президент-г-н Ахмади Нажад  bouquet-за който се интерсува да си чете Peace

Общи условия

Активация на акаунт