Оазис в пустиня гореща, бъбриви арабки приютява за 111-та среща

• 25 346
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Паулина Embarassed-наистина си публикувала нещо откоето здраво се смутих-моляте,недей  така ще си навлека гнева на някой зъл джин Laughing-шегувам се -в една тема за джинове обсъждахме как една джинка влюбена в един мъж непрекъснато правела лошо на хората,които той харесвал-нокрая убила жена му- Laughing-разбира се това са само разкази-някъде там...
но твоя човек ако е тъкъв какъвто го описваш-просто е истинско персииско съкровище Heart Eyes-
обичай го и даано Бог ви Закриля Praynigbouquet
Теди-ама тази вещица с жабата -голама вещурана е Mr. Green

Марси-нещо основно няма ли да ни почерпиш-онази торта вече я ометохме,а някой изпи пиенето newsm78-кускуса-къде е newsm78 Laughing-Весело изкарване

# 151
Здравейте!   bouquet

Едвам ви изчетох...голямо писане е било..машаллах!  Simple Smile

Марси, честит рожден ден!   bouquet пожелавам ти много щастливи мигове и поводи за усмивки!
http://nibsblog.files.wordpress.com/2008/02/opt-supermarket-bouquet.jpg

Лили мерси за новината  Simple Smile .... не знаех, че се е оженила... Хайфата ми харесва много стила й на обличане, грим  Heart Eyes кой й е имидж мейкъра, знаеш ли?  Thinking

БЗ  Hug много добре си го казала.... снимките са уникални.  Party

п.с. между другото  като стана на въпрос за Иран  Heart Eyes имаме зетове иранци - страхотни хора...разглеждала съм снимки ..природата им е мн красива.....жените им са много красиви  Heart Eyes , а и всичките ни зетове са най-интелигентните и мъже джентълмени, които съм виждала в живота си. Евала им...явно такова е възпитанието им.
БЗ дните от седмицата на турски език са едни и същи с иранския.  Simple Smile Колко общи думи имаме само..  Heart Eyes

Едно поздравче за всички с мои любими ирански песнички:
http://www.youtube.com/watch?v=zOThCLdbIxQ  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=EkXkT2yYooo  Heart Eyes

Като ги видях тези сарми все се сещам за едни, които ги правят майка ми и леля ми...стават малко по различни на вкус от обикновените сарми, но са мн вкусни. Вътре в сместа слагат "куш юзюмю" - едни такива мн дребни стафиди и долма фъстъъ, и канела .... и вкуса става страхотен. Някой път ще пусна рецептата в готварската тема, ако има желаещи.  Simple Smile

За хената ..и на мен мн ми харесва и в момента имам една голяма торба  Laughing но не се рисувам, защото ходя и на солариум и ме е страх да не ми се раздразни нещо кожата после.  Rolling Eyes

Асфур Жанна  Heart Eyes колко хубаво звучи само ..разгледах и другите снимки в албума с хената ... голяма красота  Heart Eyes какви пъстри улички. Ти там ли живееш в момента?  Simple Smile

Дуа Ахмадинежат никой не го харесва май, но аз много му се радвам на тоз човек.  Grinning

Делтичка как се казва тази тестена закусчица арабска...изглежда мн вкусно  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 19:26 от Desert Princess

# 152
здравейте! Simple Smile
като гледам колко много снимки сте качили за иран много се зарадвах. Simple Smile а за тяхната кухня не искам да говоря,защото аз все мисля,че нещата,които готви любимия не са само от иран. но всичко е мноооого вкусно. като видях снимките,направо ми потекоха лигите. прави невероятен ориз, телешкото му с шафран е просто фантастично... понякога ми е много готино,като гледаме кулинарни предавания заедно. но това е рядко. аз не съм много по готвенето,но ми е интересно да гледам, а също и да му помагам на него,когато той готви нещо.
ще ви пиша след малко пак,че се стягам за ходене при него и трябва да се пооскубя Wink

# 153

Дуа Ахмадинежат никой не го харесва май, но аз много му се радвам на тоз човек.  Grinning

и аз ,като в списъка добавям и чавес  Peace

ягодка много сладка двойка сте според мен обаче на момчето ти му ходи повече с дълга коса ,а и снимките са невероятни .

дуа къде са тези джинове  newsm78

елидивка дао повече да не се разболявате  Praynig

# 154
Дезърт-аз пък го харесвам-не го харесват хората,които не знаят как живее-Не е лесно да си президент на държава,която отвсякъде е кълвана от вражески птици Wink-Как ли не се опитват да пречупят сегашната независимост на Иран-ясно е със стогост и дисциплина може само да се устои-иначе,ще бъде както по времето на Пахлеви-някои мислят ,че е било хубаво-да,но независимост не е имало-Американците са си вели байрака все едно,че са си в Калифорния Laughing,имало е 40000американски воении и назнам си колко наблюдателници на Съветско-Иранската граница-за наблюдения на вражеската тогава СССр-Отделно,са си вземали,от който ресурс си пожелаят -а тези природни ресурси в Иран са просто в изобилие-и такива ми ти работи-пропагандата е част от тази атака срещу иранската независимост-но нас не ни засяга-
За Ахмединаджа-знам от интернет и от тв-то-той е доктор по право мисля и преподава в Техеранския университет-живее с тази заплата,а заплатата си от службата на президент,отделя за бедните Blush-това е,което знам-освен това-всеки път казвам на  мъжо-Ахмединаджа не прилича на президент,а на един обикновен чичко,който току що е слязъл от трамвая на път завкъщи  bouquet
Деси-заради Чавес редактирам Laughing-да живеят независимите държави  bouquet-и техните почитатели bowuu Laughing

# 155
от снощи се побърках с тези рисунки по ръцете и краката. искам и аз такива. хенна ли се казват? ами къде в софия мога да си направя такива? аз прочетох,търсих,но все пише за хенна татоо,които избледняват за 10 дни,а вие сте писали,че траят по 4 месеца. искам и аз такова нещо. само това ми е в главата цял ден. кажете,къде да отида!!!

# 156
Паулина-така няма да се разберем-щом ще говориш за такива  вкусотии-вземай Персиискияп си принц-и пред форума-да ни казва рецептите на тези топящи се в устата кулинарни изкушения-
аз отивам да приготввя вечерята-Какво са моите американски хамбургери с гарнитура зелева сала и пърж.картофки-пред това подкосяващо краката кулинарно шафраново телешко
с пухкав ориз  Peace-ми друго си е Иранската кухня-струват си усилията Laughing

# 157
Добър вечер, момичета.Искам да попитам тази машинка за сърми как се казва и колко струва.Бих ли могла да си я поръчам от нета.
Иранскта кухня е  страхотна,вобще и арабската.Много често готвя.Когато имаме гости задължително си поръчвам от техните подправки.Обожавам булгур, кус-кус.
А за ориза си купих специална тенджера от Иран Grinning

# 158
когато му бях на гости за първи път в София, той ме заведе в един ливански ресторант. аз обичам повече суха храна и освен всичките вкусни неща там си поръчахме едни неща от тесто, пълни с кайма. много ми харесаха. и от тогава все не сме ходили. Sad но ми е направило впечатление,че любимия прави много различен ориза. всяко зърно се вижда и седи отделно. не залепва, и студен все зърната седят отделени. ама той готви само с един вид-жасмин. не знам,дали той знае точни рецепти с пропорциите,но при него всичко е експеримент и на око. уникално пасва и смесва подправките. всички познати му казват да се замисли някой ден да отвори ресторант и това влиза в мечтите му де. Simple Smile

ето, и Ани е писала за ориза. Simple Smile а на една от снимките одеве видях ориз с картофи. картофите ги слага по дъното на тенджерата и после слага ориза. картофите имат коричка и са супер! Simple Smile

# 159
Ани и Паулина на първа страница на темата има линк към темата за арабската кухня-ако искате погледнете там.

# 160
а нещо за рисунките по ръцете да ми кажете? къде да си направя? никой ли не знае? Sad

# 161
в София съм ходила в един Марокански ресторант на ул.Ангел Кънчев - ресторант Анет.Мисля,че има и сайт.Много ми хареса всичко,което поръчахме.
Когато бях в Иран от сладкарницата от която пазарувахме, разбрах,че същата я има и в кв.Дружба в София.Незнам дали съществува и в момента.
А ориза мисля че става така от начина на приготвяне.Прави се на пара.

# 162
  • по пътеката

дуа,да слагам ли още?
аз направих една торта с ягоди ,с 4ийз пласт, крем и шоколад, да видим отзивите! после ще видя какво леко за ве4еря, 4е да ядат тортата, ина4е все нямали място!

# 163
Дуа евала му  Peace значи не напразно ми харесва. Беше ми направил добро впечатление, когато беше в Турция не отдавна.

Паулина рисунките с хена можеш и сама да си ги направиш с такива специални шаблони в различни форми...мн лесно става..стига да намериш такива. Тука в Бг не знам дали има.  newsm78 Но можеш да поръчаш на твоя човек.  Simple Smile

# 164
След като Марси разпъна трапезата-да се включа в ролята на dj -песента е малко старичка-но е спец поздрав за египетската група

http://staging.d1g.com/video/show/1185711

Общи условия

Активация на акаунт