Слънцето напече,бански ще си купи ЮЛСКОто човече!(тема 96)

• 9 756
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
Дами, мен нещо ме затресе параноята  Confused Ще купувате ли Тамифлу??? Ние май ще вземем  Rolling Eyes Ни лудата крава, ни птичия грип ме уплашиха, но явно сега детето коренно ме е променило  Crazy  

# 286
мда, и спрете свинското на всяка цена.
Това е заговор на мюсюлманския свят срещу неверниците  Joy
следващата жертва ще са ескимосите.

# 287
Ааааааааа от пържолките нЕма да се откажЕм  Mr. Green

# 288
След пилешкия и свинския грип и лудата крава идва агнешкия грип. Той поразява посредством два щама: гергьовски вирус и вирус курбан. Тръгнал е от България по Великден. Симптомите са подут стомах, повишено отделяне на газове и леко разстройство с несмлян пресен лук от дроб-сърмата в съставката. Преди българите да разберат какво става, гърците и румънците ще тръгнат с маски по улиците, а CNN ще съобщи, че имало и един заразен американец, май… Това ще доведе до спешна среща в Швейцария и гласуването на половин милиард за предотвратяването на надвисналата пандемия. Само за начало. Лекува се с тамифлу.

След като се уморим от новините за агнешки грип, ще има известно затишие и тогава ще гръмне новината за рибешкия грип. Той ще удари главно шарана по Никулден, но няма да подмине лаврака, ципурата и фагрито. Симптомите са лека хрема и заглъхване в ушите, което преминава, ако преглътнем силно два-три пъти. Добрата новина, лъчът надежда в лепкавия мрак на световнта паника ще бъде утехата, че грипът се лекува. Лекува се с тамифлу.

# 289
  • Sofia
Това Тамифлу не беше ли със сериозните странични ефекти, между които и депресия и желание за самоубийство? newsm78
Шада, спокойно, за момента само в Мексико има смъртни случаи и то заради усложниения от грипа, в Европа протича доста по-леко и няма усложнения.

Танита, честити ходещи крачета Hug
Страшни снимки гледах, а Дуци ме разби с японката, уникална Heart Eyes
ЧРД на Ели на патерица! newsm59

Ако още не сте видели каним ви на Пролетен празник под мото "Колко полезни са плодовете и зел … и и игриви".

# 290
  • София
Аз много се спичам като се замисля за свинския грип и затова гледам да не го правя  Confused. Дано  наистина положението бъде овладяно навреме  Praynig. Направо се кефя като ви чета лекотата и иронията с която говорите за него - продължавайте в същия дух  Mr. Green

# 291
Майра, поздравления Simple Smile Ако не си се занимавала с журналистика - може да подадеш сивито си в местния вестник или поне да списваш по нещо в училищния стенвестник  Mr. Green

# 292
Това Тамифлу не беше ли със сериозните странични ефекти, между които и депресия и желание за самоубийство? newsm78

Аха  Tired
Tamiflu, the anti-viral drug manufactured by the Swiss Roche Holdings, has been linked to abnormal behavior, with most of the incidents involving children. Deaths have resulted from falls from windows and balconies and by running into traffic, possibly because of hallucinations. Patients have also suffered from delirium and some have committed suicide. The Food and Drug Administration (FDA) has recently required the manufacturer to add a warning that patients taking Tamiflu should be carefully monitored for this kind of behavior.

Абе, лесно ви е на вас  Rolling Eyes Тити, се е сдушила с мюсюлманите ... Майра, бЕга У планината на ски ....  Mr. Green

# 293
  • София
Запис  bowuu
Не съм чела назад, но се съмнявам някой да е имал някакви претенции към мен  Whistling

# 294

#Crazy

Някой прави ли нова тема?

# 295
След пилешкия и свинския грип и лудата крава идва агнешкия грип. Той поразява посредством два щама: гергьовски вирус и вирус курбан. Тръгнал е от България по Великден. Симптомите са подут стомах, повишено отделяне на газове и леко разстройство с несмлян пресен лук от дроб-сърмата в съставката. Преди българите да разберат какво става, гърците и румънците ще тръгнат с маски по улиците, а CNN ще съобщи, че имало и един заразен американец, май… Това ще доведе до спешна среща в Швейцария и гласуването на половин милиард за предотвратяването на надвисналата пандемия. Само за начало. Лекува се с тамифлу.

След като се уморим от новините за агнешки грип, ще има известно затишие и тогава ще гръмне новината за рибешкия грип. Той ще удари главно шарана по Никулден, но няма да подмине лаврака, ципурата и фагрито. Симптомите са лека хрема и заглъхване в ушите, което преминава, ако преглътнем силно два-три пъти. Добрата новина, лъчът надежда в лепкавия мрак на световнта паника ще бъде утехата, че грипът се лекува. Лекува се с тамифлу.

rotfImao rotfImbo newsm62 Hands Clap

Браво за таланта за писане и чувството за хумор smile3501!

# 296
Николета е пристрастена към спането на ръце посред нощ. Тази вечер отказах да я сложа в средата на спалнята и имаше час и половина рев (с прекъсвания разбира се Simple Smile ) и с баща й се скарахме, защото го било срам като ревяла и щяла да събуди съседите  Shocked

Майра, готино си го написала. Обаче систъра ми е в Англия (където има 2 случая) и нещо е болна (има много червено гърло - не казвам, че е този свински грип) и ела да видиш майка как се е стресирала. Та днес сестра ми ще ходи на лекар, че иначе минава на самолечение. Тъпото е, че в БГ лекарите все още не са получили инструкции как да разпознават симптомите на свински грип.

# 297
# 298
Запис  bowuu
Не съм чела назад, но се съмнявам някой да е имал някакви претенции към мен  Whistling

Има, има ... пиши по-често  Naughty поне веднъж дневно  Crossing Arms Щом си се записала на първа страница, си длъжна да се отчиташ Р-Е-Д-О-В-Н-О  Mr. Green

Ох, добре че Бобо най-накрая заспа  Grinning вече усещах как ми поникват рога  Twisted Evil

Джоли,точно това ме притеснява и мен. Здравеопазването в БГ е на НУЛА  #Cussing out Дори и да получат инструкции, пак няма да могат да реагират адекватно, ако не дай си боже стане нещо  Praynig

# 299

Общи условия

Активация на акаунт