Слънцето напече,бански ще си купи ЮЛСКОто човече!(тема 96)

• 9 756
  • 309
  •   1
Отговори
# 30
че както те е напекло и тия ледени повеи - просто е идеално за плексити и радикулити newsm27
Joy
Белинда, наборе, така ме разсмя с това, обаче се приготвих да се облека по-топло сега като излизаме. hahaha Давай снимките от морето.

Ако знаете сега как ме подлудихте с тия снимки. Само взех да си представям какво ще прави Самуилчето на плажа и нямам търпение да го заведем да щъка и джапа. ooooh! Миналата година беше мъничък да се радва, обаче тая.... Crazy
Майра, нещо не ми се отваря снимката.  newsm78

# 31
хихи,хубавка тема направих,за море,бири,цаца и акита Mr. Green те са задължителни,ама Тити защо не се е вкючила,те са по нейната част Mr. Green

Голяма разходка направих с Алекс вече си имаме и тен,малко като соц.кооператорки,ама ще го оправим като се опънем на плажа Grinning

# 32
Аз пък що си мислех да не водя Лили на плаж тази година newsm78 Нещо не ми се иска да я излагам много на слънце, вечер пък хич не ми се ходи на плаж и не знам..
Иначе гола едва ли ще я оставя, ама то пък ако я заведа на плаж не знам как ще я тикна във водата. Не съм мислила особено по въпроса Tired

# 33
Мерси за комплиментите за снимките Hug. Ще пусна още по-късно.
На плаж мисля да водя Ивето сутрин, до 10-11 и евентуално следобед след 17.

# 34
На плаж мисля да водя Ивето сутрин, до 10-11 и евентуално следобед след 17.
И аз така си мислех.
Обаче действителността беше друга Mr. Green Нали сме на почивка, малко по-лежерно и поспаливо го карахме Whistling

# 35
  • София
Ясмин ми скри шапката със смелост, егати хлапенцето Shocked

А Пепи е сладкишче и си личи, че си е той, не се е променил като физиономия твърде много Simple Smile

Нашите снимки са с отвратително качество, защото са правени с една скина ooooh! и после сканирани, ама карай да е весело Laughing Покрай сладкото бебе ви турнах и една две, дето майка му показва загорял бедър Flutter Ехеее, га бяаме млади...

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1227&AlbumId=126573

Скролнете надолу, че първо се отварят едни други снимки.

Редактирам да си напиша една мисъл, срам не срам, ама това ми дойде, докато гледах снимките  - Дуцкаааааа, к'ви мацки бяхме, а Joy Joy

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 17:47 от belinda

# 36
Ау, Белинда, как можа да офъкаш на детето къдричките(все едно аз не го направих)? Много е сладък Heart Eyes
Има една снимка във водата, моят хубостник беше същия - вълните му мият очите, той се киска ooooh!

# 37
Лелеее, и аз се размечтах за морето...

Ето на Али първото море, когато беше на 10 мес. Тук ни е първия плаж. Беше към 17 ч. и нашата палавница изуми всички присъстващи:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3119995116934446301&hl=en

Редактирам да кажа за банските - имахме бански, но не ги ползвахме много много.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 18:00 от Sa

# 38
Ясмин ми скри шапката със смелост, егати хлапенцето Shocked

Още ли се чудиш защо съм пак 55 кила Laughing

Аз пък точно си говоря с Дуци, че сега хем второ раждане - пък по-бързо се върнах към формата. Първият път така ми се бяха разширили таз и подобни кости, че 3м си ходих с бременните дрехи Rolling Eyes

# 39
мамоиви, ей ме бре - тъкмо актуална, защото се прибираме от аквапарк. Цял ден бяхме там, но Ясен гледа водата от количката си. Мисля, че така ще е и занапред, засега няма да търся специално оборудване за дупе, защото не ми харесва, а тук не е прието децата да развяват пишки.
А ако знаете какви неща се виждат тук по плажа, лелееееееее -
затлъстели араби с размери на сумисти и цици на кърмачки,
а жените - седят на слънцето, увити в черно, само с тясна цепка за очите, и с чорапи -
а по-смелите с бански като този - http://www.topnews.in/files/Muslim-swimsuit.jpg

аз изгорях  Cry

Ясен има втори зъб.

# 40
Тити,с този бански като пингвини си ги представям Joy

# 41
мани, даже на мен ми падна либидото  Mr. Green

# 42
  • София
Ей, голям карък е да се родиш жена в ислямска държава, в тия дето са много крайни де, ето примерно туркините нямат никакви проблеми, ходят си както си искат. Тити, а ти съблече ли се или и ти не може да се разпищовиш по прашки Mr. Green

Майра, пък аз точно обратното. Тъкмо си мислех, че вече съм заприличала на човек горе-долу и сега като гледах старите снимки установих, че всъщност сега нося същите дънки, които предния път ми ставаха една седмица след раждането Twisted Evil И си мисля, че съм отслабнала Whistling

# 43
Била съм в аквапарк в Малайзия и масово всички бяха с подобни одежди, каквито описва тити. Направо ме беше срам като се съблякох по бански, сигурно бях най-разголената там Shocked

# 44
Горките жени, това живот ли е Confused

Са, много сладко и познато Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт