Слънцето напече,бански ще си купи ЮЛСКОто човече!(тема 96)

• 9 756
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
ма не мога да ги мисля, да се потят, като не дава аллах да се събличат.
аз съм с цял бански, докато не направя коремни плочки  Naughty
има много чужденки, те си ходят по бикини, но все пак не прашки.

# 46
  • София
еййй, тити, ама ти верно ли плочки Shocked Аз таквоз чудо и на 15 не съм имала, даже тогава най-вече Joy

Накълцах на бабазанеца банан на парченца да си упражнява фината моторика уж...Резултат - около 50% на пода, 20 по столчето, 20 по дрехите, 10 по косата и нито едно парченценце в устата Joy Горкото ми нескопосаниче Heart Eyes

Са, много сладко наистина Joy Как се засили само мотовилката hahaha Според мен не биваше да я вдигате, щеше да проплува!

# 47
Много са ви сладки морските снимки! Размечтах се, стана ми едно такова лежерно и отпускарско...Нямам търпение да идва лятото!
Дуци, ама Пепи си е същия Shocked! Като физиономия никак не се е променил.
Мда, имам спомен как на един басейн в Египет две жени се метнаха във водата с бурките...
Или едно семейство - бащата и сина(на около 7-8 години) играеха с топка във водата, а съпругата и дъщерята (на 5-6 сигурно), съответно жената порядъчно "зачоклена" в стил - нинджа, а малката - със забрадка на главата, опъваха някакви безалкохолни коктейли под чадъра, топейки се на 40 градусова  жега.  ooooh!

# 48
  • София
Леле, Рапунцел, влизах ти в подписа Shocked Grinning Чудя се кое е по-по-най - ти ли си ужасно, ужасно красива и фотогенична, мъж ти ли е ужасно, ужасно талантлив или ужасно много те обича, та те снима така хубаво или бебето е такова ужaсно, ужасно сладкооооооо newsm76
Малко като подмазньовка се получи, ама наистина много се впечатлих от цялото ви семейство! Да сте живи и здрави и да си направите още няколко такива цвички и купища, купища снимки.

Мъж ти снима ли други хора срещу заплащане? Щото моят има РД другия месец, хрумна ми дали пък да не му спретна една изненада с истинска фотосесия на децата Thinking

# 49
belinda, мерси за комплиментите Hug! Ще ти пиша на ЛС.

# 50
Лелеееее колко сте изписали  Rolling Eyes аз съм гроги  Tired

Рапунцел, супер снимки  Simple Smile

# 51
  • Sofia
Голямо шетане ударихме днес, с Дени ходихме до МОЛ-а с метрото, после обиколихме всички околни паркове и градинки.  newsm68

Купих въпросната четка и паста за бебе, даже вече я пробвахме, Дени много се изкефи на търкането, хареса му Peace

Сега въпрос- бях купила зеленчукова супа с ориз на Хип. Отоврих я, вътре изглеждаше като гъба натопена във вода. Разбърках (по съвет на Дуци) обаче стана като на парченца. Пробвах го, на вкус не изглеждаше развалено. Дадох мъничко на Дени, той обаче се задави. Изхвърлих го. Някой друг давал ли е такава супа да каже дали така трябва да изглежда? newsm78

Много ме размечтахте с тия снимки и мисли за морето. Като един новак директно гласувах с нудисткия отговор, но сега разбирам, че имало памперс-бански и други щуротии, ще трябва да помисля повечко по въпроса явно Rolling Eyes

# 52
  • София
Гледате ли мюзик айдъл, македончето Сашко изкърти всички мивкиииии  superuu Нема такова пеене просто...Баси якия пич, ставам му фенка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
Рапунцел, наистина сте много красиви всички в Благоевград и на снимките на сайта на мъжа ти!   bouquet
И аз, да си призная, си мислех дали да не пазарим Тео за фотограф на сватбата ни Simple Smile
И на мен ще пишеш на лични или по Скайп утре Wink

За банските - мисля гол да ми е Нико на пясъка. Ако много му влизат песъчинки по дупето и чурката, ще турим едни бебешки слипове. Чак бански няма да се завтека да купувам.

# 54
  • Варна
добър вечер, дами  Mr. Green
Много приятно плажно настроение, аз съм точно в такова, ходя на солариум от миналата седмица, правя си старт и заличавам тена на трактористка от разходките  Laughing. Мисля, че ще идем с Павката на плаж поне няколко пъти, когато разбира се не е много горещо, все пак е морско чадо, ако се е метнал на мен ще се чувства перфект на жега и на адско слънце  Crazy Ще видим, по-внимателно ще карам в началото.Бански ще купя предполагам, памперси може би специални, знам ли.. Thinking Абе ....чакам новата колекция ... Mr. Green
Да споделя, че Павел много харесва детската кухня  Flutter
Приятна вечер  Grinning
На Рапунзел снимките са страхотни, ама и те са си хубави по принцип предполагам / Ива е много готина /....Simple Smile

# 55
  • Sofia
Гледате ли мюзик айдъл, македончето Сашко изкърти всички мивкиииии  superuu Нема такова пеене просто...Баси якия пич, ставам му фенка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледаме, гледаме Peace И двамата македонци са ми любимци Heart Eyes

# 56
Като не съм прочела темата и гледам в началото анкетата се зачудих защо гласуваме дали ще се купуват банкси. Помислих, че за мамите става дума  ooooh!

Тити, много странен бански. Не мога да си представя на живо. Изглежда ми като маскараден костюм.

Майра, да правиш снимки, че ми е интересно ски по къс ръкав  Praynig

НБМ, коя супа си давала, че те са май 2 или 3 вида?  newsm78 От тази за над 4-ри месеца не е имало проблем при Николета  newsm78

Днес се събрахме компания в Южния парк и пуснахме бебетата на одеало по тревата. Хубаво прегледах за кърлежи като се прибрахме, но въпреки че ме беше шубе малко децата се забавляваха много.

П.П. Много готини снимки. Сега ги разгледах. Белинда е руса Simple Smile

# 57
  • София
Рапунцел, страхотни снимки. Последната е много весела Simple Smile

# 58
  • София
А,да, щях да пиша и забравих - и аз съм давала зеленчукова супа хипска, верно седи малко пореста една такава, ама то според мен всички готови пюрета са отвратителни като консистенция, добре че чеденцето не придиря. Днес обаче много приятно ми замириса от едно пуешко с домати и моркови на Гербер, което купих за в градинката, че Бабазан нададе вой от глад, и като го опитах - ми то си манджичка, вкусничко беше Simple Smile Абе аз ви казвам, че Хип са най-гадните, ама пуста реклама...

# 59
Една моя много любима снимка с Ивето  Simple Smile  - http://media.snimka.bg/2804/011863904-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт