Слънцето напече,бански ще си купи ЮЛСКОто човече!(тема 96)

• 9 756
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
НБМ, коя супа си давала, че те са май 2 или 3 вида?  newsm78 От тази за над 4-ри месеца не е имало проблем при Николета  newsm78

Да, точно за над 4 месеца, малко бурканче 125г, зеленчукова с ориз. Белинда, точно пореста, като гъба. Супите не трябва ли да са течни? newsm78

Рапунзел, невероятни сте Peace

# 61
На мен пък всички са ми любими, страхотни моделки сте двете. АБе знаеш мнението ми още от как беше бременна Simple Smile

Белинда, вкусни, невкусни, ще мае и ушите й ще пукат, щом са с проверени плодове и зеленчуци Laughing

Ние гледахме Вип Брадър, голям смях беше. И гласувах от всички мобилни у дома, че нали за кувьози събират.

# 62
  • София
пореста, като гъба. Супите не трябва ли да са течни? newsm78
Айде сега, претенции! Нищо не разбираш ти, течни трябвало да бъдат...Баба Гертруда винаги ги правеше порести, ехеее, какви супи бяха, проверени и порести  Crazy
Mr. Green

# 63
Айде сега, претенции! Нищо не разбираш ти, течни трябвало да бъдат...Баба Гертруда винаги ги правеше порести, ехеее, какви супи бяха, проверени и порести  Crazy
Mr. Green

Joy Joy Joy

# 64
Mr. Green
И спореха с баба Бронхилда дали по-гъбестото е по-вкусно...
Аз пък днес почерпих Боян с телешко. Много приятно замириса манджичката....

# 65
  • Бургас
За анкетата - въобще нямах намерение за бански. Обаче онзи ден влизах в McBaby, имаше намалени неща и покрай другите неща, които взех, грабнах и един бански. Понеже нямаше само гащички от нашия размер, си имаме цял  Mr. Green

Рапунцел, снимките са страхотни.  Party

... просто е идеално за плексити и радикулити newsm27

Е, къде го намери тоя емотикон?  Joy

Са, страхотно клипче  hahaha

Видях и на Дуци, и на Белинда снимките.  Peace

... Да споделя, че Павел много харесва детската кухня ...
И Лора й е феномен  Heart Eyes Обаче почна да се муси на готовите пюрета (зеленчукови и месни)  newsm78

# 66
Рапунзел,впечатлена съм и аз от снимките! Simple Smile
 Ами пюретата -на мен също някои ми се струват странни и на вкус и консистенция,но на Бора му харесват,
Ако е много гъсто разреждам с топла вода.
Днес му направих спанак с ориз домашен  chef-ами беше му толкова гаден,че прави едни физиономии на отвращение и не  преглътна нищо Sick
И аз искам на плаж-миналата година пропуснахме,но тази непременно ще ходим-не знам в какъв бански ще се изтупам,ама ще правя опити да свалям кг-имам излишни цели 8 Sad

# 67
За банския - или памперс бански или бански. Нещо не ме кефи по гол г.з Peace

Рапунзел, снимките са страхотни Heart Eyes
Като гледах снимките на Дуци и на Белинда, така ми се доходи на море... Направо се размечтах, а има още два месеца, докато отидем Crossing Arms

# 68
Днес му направих спанак с ориз домашен  chef-ами беше му толкова гаден,че прави едни физиономии на отвращение и не  преглътна нищо Sick

Другия път добави морков, зелена чушка, лук и малко зехтин  Wink Може да му допадне на вкус  Peace

ОмААх кофичка KFC  ooooh!

# 69
Леле, Рапунцел, влизах ти в подписа Shocked Grinning Чудя се кое е по-по-най - ти ли си ужасно, ужасно красива и фотогенична, мъж ти ли е ужасно, ужасно талантлив или ужасно много те обича, та те снима така хубаво или бебето е такова ужaсно, ужасно сладкооооооо newsm76

Белинда, всички тук знаят, че още първия път щом видях Рапунцел споделих, че тя е всичко това, което ти си описала, че и двойно отгоре. Също така казах, че тя е много по-красива на живо от снимките, на които я виждаме. Аз съм й луда фенка.    superuuHeart Eyes Красавица си е нашата Рапунцел, неподправена и естествена.  Peace
Сега излиза, че аз се подмазвам.  Whistling

Размечтахте ме и мен с Дуци за морето, но едва ли ще ме споходи това щастие тази година.  Sad

Шадааааааа, убих те #2gunfire #Cussing out Mr. Green
Обожавам KFC-то  Laughing

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:38 от Desita Dimova

# 70
  • Sofia
Имаме ли тук някой, който е отбил успешно след 6-тия месец да сподели опит?
Вече много се чудя на тая работа с отбиването Rolling Eyes Дали:

А. Детето се отбива само, като стане на около годинка и просто в един момент започва да забравя да суче (има ли такъв филм изобщо)
или
Б. Отбиването изисква някакви съзнателни действия от майката и неизменно минава през леко травматичен период за детето.

Казвайте, щото ако такъв филм нЕма е крайно време да минавам към вариант Б. Thinking

# 71
Не съм чела старата тема, мързи ме  Sunglasses   Вместо запис:

Фук-фук, цъl … 94;ък  Heart Eyes

П.П. Колкото и да отрича Сакси, Яна днес направи стъпка сама.

# 72
  • София
NBM Мога да помогна само с това.......
На 1г почти беше.Кърмех го през нощто,и сутрин, накрая само сутрин единия ден го накърмих сутринта, на следващия не го кърмих- изцедих се. На третия ден нямах кърма  Shocked а Дени не се сещаше въобще. Разказвала съм и преди , че след 1 седмица му предложих цица, а той ме гледаше тъпо  Crazy гледа, гледа и ме ръфна Mr. Green

Еее, Пърли страхотно, ние сме далеч от това ooooh!
Маги много се забавлява да запазва равновесие сама стъпила на спалнята/за 1 секунда/, пада и се изправя като  се държи за мен и се киска  Laughing
Много му отиват шапки на Алекс Peace

Белинда ти ли писа за банана  newsm78 Аз пък наронвам бишкоти на таблата на столчето, на едри трохички и Маги ги гони и си набутва в устата  Laughing Само така имам 10 минути мое време Flutter

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:49 от ketito

# 73
  • Sofia
Ох Кети, сега май ще ме накараш да отложа травматичните мерки още 1-2 месеца Rolling Eyes
Но иначе направих топъл чай, ще пробвам да давам на Дени нощно време, ако не ревне - добре, ако не мине номера ще давам пак гърда.

И аз практикувам номера с трохите - наронвам на таблата, Дени ги гони половин час, и манджата си изяжда без да се усети и мама успява да свърши някоя работа Peace

# 74
Имаме ли тук някой, който е отбил успешно след 6-тия месец да сподели опит?
Вече много се чудя на тая работа с отбиването Rolling Eyes Дали:

А. Детето се отбива само, като стане на около годинка и просто в един момент започва да забравя да суче (има ли такъв филм изобщо)
или
Б. Отбиването изисква някакви съзнателни действия от майката и неизменно минава през леко травматичен период за детето.

Казвайте, щото ако такъв филм нЕма е крайно време да минавам към вариант Б. Thinking

И мен това живо ме интересува. Моето мнение, че ние трябва да предприемем някакви мерки, но какви? Няма отбиване иначе..... Аз все още не искам, но след някой и друг месец ще ми се наложи, защото смятам ако е дал господ отново да бременея и нали е опасно ако кърмя....

Да ви споделя, че трябва да си излея мъката. Мъжът ми през определен период от време вдига 40-градуса температура от възпаление на крака, което получи преди повече от две години и днес е такъв ден. Ходи на лекар и се оказа, че няма лекуване.  Cry Било някакъв вирусен херпес, който ще си го носи цял живот. Пие силни и скъпи антиботици. Проявявал се от всякаква емоционална или физическа преумора.
Извинете ме  Peace

Пърли  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт