Причини за закъснение на цикъла?

• 416 405
  • 801
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Нормално е след спиране на противозачатъчни да е нужно време на организма да си нормализира хормоните.
Ако се окаже, че не си бременна, изчакай още 5-6 дена и отиди на лекар.

# 781
Ако е от тях не би ли трябвало и първия месец да имам закъснение или някакви нарушения?

# 782
  • София
Ами не точно. Първия месец може случайно да ти е дошло навреме. Нормално е да има аномалии. Не се тревожи толкова. Кога ще имаш резултат от кръвния тест?

# 783
Отказаха ми в лабораторията, било твърде рано. Не ми взеха кръв, мисля да си направя още един тест за бременност

# 784
  • София
От кой град си? Как ще е рано? Кръвен може да се направи 10-11 дни след овулация, а ти си имаш закъснение вече. Пък и тях това не ги интересува... newsm78

# 785
помощ вече 4-ти ден ми закъснява цикъла  Confused правих 2 теста и нищо. Преди време имах киста обаче усещах болки ниско долу, а сега не дали е киста или   ylinfant нз. Сутрин като стана съм супер гладна  Embarassed

# 786
Мен цял месец почти ми закъснява. Тестове правих не съм бременна. Обикновено това време винаги имам периоди на закъснение или на пропускане цял месец иначе през годината всичко си е ок.

# 787
  • София
След като няма Бременност, причините за липсата на М. може да са :
- късна О. / МЦ ще е по-дълъг/
- задържан, фоликул, киста, ЛУФ и т.н.
- ановулаторен МЦ / без никакви фоликули/
- ановулаторен МЦ при ПКЯ

Нормално е 1 път в годината да има анормален МЦ

ПП. Може да има киста/-и и да няма никакви симптоми, че има проблем

# 788
Един тъп въпрос от мен , но въпреки това: Киста на ултразвук нали се вижда ?

# 789
Един тъп въпрос от мен , но въпреки това: Киста на ултразвук нали се вижда ?

Да

# 790
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Hug
denis_d малко се успокойх като прочетох това:
След като няма Бременност, причините за липсата на М. може да са :
- късна О. / МЦ ще е по-дълъг/
- задържан, фоликул, киста, ЛУФ и т.н.
- ановулаторен МЦ / без никакви фоликули/
- ановулаторен МЦ при ПКЯ

Цикълът ми закъснява доста вече съм 36 ден  Mr. Green На прегледа преди може би 10 доктора ми каза, че имам задържани фуликули ... та предполагам, че са станали кисти, нали  newsm78 и от това да е закъснението ...
Вече не знам какво да си мисля а с него ще се видя на 29.04 ...

# 791
Не ти ли изписа прогестеронов препарат? Миерин ти скоро не беше ли преминала през ин витро процедура?? Май с мен беше  newsm78 newsm78  или се бъркам.....след ин витро е възможно да има нарушени цикли и задържани фоликули. На мен ми изписаха превантивно 6 месеца ударна доза прогестерон след овулация, защото ми казаха , че е възможно да имам проблем  newsm78

# 792
  • СОФИЯ
Бях на процедура декември месец 2012  Peace
Не съм ходила на преглед и затова не са ми изписани някакви лекарствени средства.
Чак в понеделник ми е часът ...ма като гледам няма шанс да ми дойде  #Cussing out #Cussing out

На мен ми изписаха превантивно 6 месеца ударна доза прогестерон след овулация, защото ми казаха , че е възможно да имам проблем  newsm78

Какъв проблем  newsm78

# 793
Ми след стимулацията е възможно некачествена овулация или задържане на фоликули, за това ми изписаха след 16ти ден- утрогестан по схема, превантивно 6 месеца....С мен си била мила, аз те помня от темичката, че заедно бяхме. Иди да ти дадат пргестерон и да те прегледат , то и трябва време организма да влезе в релси, след ин витрото  Tired Tired  bouquet

# 794
  • СОФИЯ
Прахче  Hug Hug Hug
мерси мила за думите  Hug
В понеделник съм при доктора да видим какво и как ще правим, че вече се притеснявам доста Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт