Причини за закъснение на цикъла?

• 416 474
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
[Последният ми цикъл беше на 14.05.2012. Бях на лекар на 28.05 и докторката ми каза, че съм в овулация, така, че да работим по въпроса за бебето. Единият от антибиотиците може да се пие по време на бременност, но другият Z-Max - не. Говорих и с лекарката, отговорът беше, че във Варна се правят кръвни тестове за бременност, не и в нашия град. Нейният съвет беше да рискувам и да пия антибиотика. Между другото с първата ми бременност тестът ми отново отчете на 4-5 от закъснението.

Аз също се присъединявам към питането? Освен това дай малко повече информация - кога е била последната М и средно с каква продължителност?Кога предполагаш, че може да си забременяла, мериш ли БТ, правиш ли тестове за О и т.н.
Има антибиотици, които могат да се приемат от бременни и такива, които не могат - прочети в листовката на твоя какво пише.
Ако питаш къде можеш да си направиш кръвен тест в Добрич, звънни на личният си лекар или на твоя гинеколог и попитай, след като от 3 лаборатории са ти казали, че не правят.
[/quote]

# 646
bobkaa аз не разбирам много какъв ти е проблема, в смисъл не разбрах искаш ли да си бременна или не. В случай, че не искаш два дена закъснение не е много така че не се притеснявай. Но както разбирам си сериозно болна, така че се излекувай първо а ако до тогава не ти е дошло вече си прави тестове или върви на лекар. 
По принцип искам да съм бременна, доста отдавна се борим за това бебе и затова не знам какво да правя.

# 647
Ами според мен състоянието ти е сериозно една пневмония не е безобидна и би трябвало да се излекуваш дори и с риска за бебето  Rolling Eyes, защото то така или иначе може да загине от високата температура в такава ранна бременост (ако я има) Rolling Eyes. Дано всичко да се развие както трябва, желая ти успех  Peace.

# 648
  • В сърцето на любимия човек
Ти започна ли да пиеш антибиотика? Ако си звъннала само на личната лекарка, посъветвай се и с гинеколога, който те следи щом се борите отдавна. На мен са ми казвали, че една неизлекувана инфекция, може да се окаже по-опасна от приема на антибиотик. Аз бих поискала и мнението на гинеколога си. Успех!

# 649
Благодаря ви момичета.

# 650
Дано попаднеш на вещо лекарско лице, че до колкото разбирам си в много деликатна ситуация. Пожелавам ти бързо оздравяване.....а защо не и една приятна изненада Hug

# 651

bobkaa разбирам,че желанието ви е силно и аз бях с гнойна ангина когато разбрах,че съм бременна. ЛК ми изписа антибиотик, невредящ на бебчето/ дори и да не си бременна пак ще подейства,но няма да навреди на малкото зародишче/. Успех ти желая !

# 652
  • София
През моята бременност от ангина ме спаси гаргара от мащерка , инфлуцид и Тонзилотрен. Но все пак си трябва консултация   Peace

# 653
Благодаря на всички, но вчера отидох до Варна и си направих кръвен тест. За добро или за лошо е отрицетелен, така, че смело напред с антибиотиците. За другия месец ще се преместя в темата за бебеправене Simple Smile
Още веднъж ви благодаря.

# 654
bobkaa просто сега не е бил момента не съжалявай Hug. За следващия месец ти желая много успех  Peace и  EFP

# 655
На 20 години съм, и на мен трябва да ми дойде тези дни, защото миналия месец ми дойде на 9 юни а днес е 8 юли и попринцип ми върви 3-5 дена назад всеки месец. А вместо това кръвното ми е адски ниско 60 на 99. Вече 3 дена подред ми е ниско и се чувствам отпаднала. Правих си тест, но беше отрицателен.

# 656
  • София
На 20 години съм, и на мен трябва да ми дойде тези дни, защото миналия месец ми дойде на 9 юни а днес е 8 юли и попринцип ми върви 3-5 дена назад всеки месец. А вместо това кръвното ми е адски ниско 60 на 99. Вече 3 дена подред ми е ниско и се чувствам отпаднала. Правих си тест, но беше отрицателен.

Отиди на лекар /АГ/ може да има ановулаторен МЦ, киста, задържан фоликул и т.н.
За кръвното повече течности, айрян със сол

# 657

Кръвно от порядъка на 99/60 е абсолютно нормално  Mr. Green

# 658
  • София
120/80 е нормално.

# 659
За всеки нормалното е различно. За мен като бях 42 кг 90/60 беше нормално. Сега като съм 62 кг 110/70 е нормално

Общи условия

Активация на акаунт