Пелени и гащички за многократна употреба 4

• 73 145
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 990
Аз съм много доволна от китайските джобове и техните парчета! Най-много ми харесва кройката в сравнение с Уандърус и МадърИз (пак джобове). Уандърус макар едноразмерни, са доста плитки и не са ни удобни, ползвам ги като резерва, ако случайна остана без другите. МъдърИз са удобни за нощем, защото побират много парчета и се закопчатават високо, на две нива копчета. Дакато малкият беше бебе, имах само пелени от две части с префолдс и разни гащички, най-вече флисе. Тогава сменях най-много на 3 часа, нощем не сменях, но ползвах допълнителна високопопиваща подложка от коноп. Затова и не мога да каже колко издържат разните пелени дожбове. На мен никои не са ми пропускали досега през деня, независимо, че детето вече може да изпишка големи количества...

# 991
Едно малко съобщение до всички пловдивски мами, ползващи многократни пелени. Тази неделя от 11:30 часа може да направите консултация за пелените с Валентина Бевакуа в Био бутик I Feel Good. Магазина е на нов адрес в Капана, ул. "Христо Дюкмеджиев" 6, в близост до Макалали в посока салон "Pretty Woman", а пелените, които поддържаме от асортимента на Екомама са FuzziBunz универсален размер, вече Imse Vimse 2 в 1, Popolini, Blueberry универсален размер.

# 992
Ъъъ, пак ли съм аз Embarassed
Следя ви темата, слушам и разни други съвети... Нямам личен опит досега с многократните пелени, Никола беше на еднократни. Но за второто съм твърдо решила да започнем с многократни още от първите седмици. За момента мисля да стартирам с едноразмерите на Фъзи, както и ЛитълЛемб памучни и бамбукови. За Фъзи определено искам да опитам за да си изградя лично мнение, а за ЛитълЛемб имам много неясноти като например дали ще ми трябват непромокаеми гащички в началото или вътрешните са си достатъчни?
Донесоха ми едни - Дифракс, холандски - чували ли сте някакви отзиви за тях?
Мата Космата, ще разчитам на твоя опит и на това че сме горе-долу еднакво бременни Hug Живот и здраве се надявам да ме светнеш за тънкостоте Praynig Ти какво ще вземеш за бебо?

# 993
Кабив, аз пък се надявам ти да даваш акъли и съвети Hug Ще се подкрепяме.
Решила съм да сме на тензух + непромокаеми гащички поне за разходките и евентуално за през нощта (като за начало се насочвам към ЛитълЛемб като че ли, само не знам дали 1 размер няма да е голям за новородено). Тъй като съм решила да се пробвам и с ЕБХ, не смятам да сменям на 3 часа, а на всяко намокряне - затова и тензухът щи ми е най-изгоден, да имам много и бързосъхнещи бройки.

Да се похваля, изплетох онзи ден едни вълнени гащички (чиста домашна вълна, точно както казва Style, стои мазна на допир от ланолина). Още не съм ги поръбила откъм крачетата, обмислям дали да не е с някоя мека полиестерна прежда, че да не боцкат. Ще снимам и ще показвам, когато ги довърша Mr. Green

# 994
  • София
  Гери аз имам опит и с ЕБХ както си спомняш сигурно и с многократните пелени и ЕБХ сега с Ели, може да се чуем по скайпа или да се видим някой ден наживо в Пловдив. Ники сигурно няма да мога да го позная  Simple Smile
  А и от спомените ми за начина по който кърмеше Ники сега след опита и обучението искам да поговорим малко за позата  Heart Eyes Ако искаш разбира се  Simple Smile

# 995
Искам, разбира се, че как иначе Hug Знам че допуснах някои грешки тогава, но се нагаждах към ситуацията с работата. Този път поне ще мога да нося бебето навсякъде с мен... надявам се.
Подготвям се и за ранна ЕБХ и за многократни пелени от самото начало.
Непременно ще си пишем и искрено се надявам да се видим с децата наживо, че се забравихме Heart Eyes

# 996
  • София
  Сори, че не е по темата, за кърменето имах предвид позата не работата или нещо подобно. При правилна поза главичката, рамото и крачето на бебето образуват права линия. При теб коремчето на Ники гледаше към тавана и главичката му беше извъртяна към теб. Не че нестава, но на малките бебенца им е по-трудно и неудобно по този начин.

# 997
  • Варна
аз взех днес на Brightbots тренировъчни гащички, да видим как ще започнем и еднократни подложки за ако. Не ми хареса че са китайски ама ще видим. От вътре са хавлия и се чудя няма ли да дразни на шушулката на малката че ние мн се зачервяваме там? Подходящи ли са за спане /като имате предвид че се върти много / или не?

# 998
  • София
  Оказа се че тренировъчните на ИмсеВимсе няма да ги ползвам... Зимата ни бяха още много големи, а сега ми е много по-лесно направо с гащички и панталонки и ако има фал да преоблека...

# 999
  • Варна
на мен от такива фалове направо ми писна.........затова и тренир. гащички търся

# 1 000
аз взех днес на Brightbots тренировъчни гащички, да видим как ще започнем и еднократни подложки за ако. Не ми хареса че са китайски ама ще видим. От вътре са хавлия и се чудя няма ли да дразни на шушулката на малката че ние мн се зачервяваме там? Подходящи ли са за спане /като имате предвид че се върти много / или не?
za спане не са подходящи.Те са за по едно напишване и по -скоро за деца, които  се изпускат, а не да си пишат спокойно .
Това,че са китайски- не е беда. Марката  е авсралийска, но се произвеждат в Китай.

# 1 001
  • Варна
дано-странното е че на самите гащички на етикета пише че се перът на 20 градуса Shocked а в Екомама на 40градуса. -М размер ни е малък и ще го сменям ама се чудя какъв да взема Л или ХЛ

# 1 002
дано-странното е че на самите гащички на етикета пише че се перът на 20 градуса Shocked а в Екомама на 40градуса. -М размер ни е малък и ще го сменям ама се чудя какъв да взема Л или ХЛ
е, разлика между 20 и 40 градуса почти няма- в смисъл...40 градуса не биха стопили найлона в гащите:-) за размера- ако вземеш по-големи ще потича свободно през крачолите. По-добре да са о мярка.

# 1 003
  • Варна
е то за 1 бр да ги изпера на ръка по добре

# 1 004
Милагрос, то ако ще е един брой, за какви фалове говориш изобщо Hug Аз опрях до тренировъчните гащи (които никаква работа не ми свършиха), когато "фаловете" бяха повече от 10 на денонощие... и от време на време имаше по нещо в гърнето.

Общи условия

Активация на акаунт