Какво да очаквам от мъж, зарязал 2 жени с 2 деца?

• 6 091
  • 75
  •   1
Отговори
# 15
Според мен ще ти изневерява с втората си жена, а в момента, в който ти ги хванеш на калъп, ще те зареже и ще се върне при нея. Но щастието им няма да трае много дълго, в играта ще влезе и първата му жена, която ще го отмъкне под носа на втората.
Ти ще потърсиш първия си мъж, за да го помолиш да те прибере обратно, но уви! Той и втората жена на сегашния ти ще се утешават взаимно, дундуркайки общите си близнаци.
Обаче, ти не се отчайвай! Имаш един познат, на когото никога досега не си обръщала внимание, защото е прекалено грозен и невзрачен за теб. Но този човек е лудо влюбен в теб и е готов цял живот да те чака, както и да отгледа като роден баща и петте ти деца. От кого са останалите три ще разбереш във втори и трети сезон на сериала.  Laughing

# 16
Очаквай да си третата.

# 17
ако ти закаснява по 2-3 месеца сега това не значи че си бременна от 2-3 месеца, щом и тестът е бил отрицателен.
иди на ехограф да ти каже в коя седмица си и тогава решавай какво да правиш.
едва ли си в 4 месец.

# 18
  • София
Според мен ще ти изневерява с втората си жена, а в момента, в който ти ги хванеш на калъп, ще те зареже и ще се върне при нея. Но щастието им няма да трае много дълго, в играта ще влезе и първата му жена, която ще го отмъкне под носа на втората.
Ти ще потърсиш първия си мъж, за да го помолиш да те прибере обратно, но уви! Той и втората жена на сегашния ти ще се утешават взаимно, дундуркайки общите си близнаци.
Обаче, ти не се отчайвай! Имаш един познат, на когото никога досега не си обръщала внимание, защото е прекалено грозен и невзрачен за теб. Но този човек е лудо влюбен в теб и е готов цял живот да те чака, както и да отгледа като роден баща и петте ти деца. От кого са останалите три ще разбереш във втори и трети сезон на сериала.  Laughing
Joy Joy Joy smile3501

# 19
  • Перник
Ами ти като знаеш, че има вариант бременност, защо не ползва контрацептиви. Щом имаш едно дете, значи не си на 15 год. и са ти пределно ясни нещата. Може би наистина не си в 4 месец. Веднага ходи на ехограф, не отлагай. И ако имаш варианти, върху които да размишляваш, се сети за двете жени и двете деца на възлюбения ти, както и това, че все още обича бившата си жена и вземи правилното решение. Желая ти успех Peace

# 20
Очаквай същото. Още повече щом сама усещаш, че обича бившата си жена.

# 21
Ти за идиоти ли ни вземаш? Бременна в 4-ти месец, а тестовете - отрицателни...По-опашата лъжа не бях чувала! Confused Тестовете отчитат при 25 единици бета ЧХГ.
Ако не си ходила на гинеколог, как разбра, че си точно в 4-ти месец? ooooh!

# 22
Значи - почти всяка година ми се случва да нямам цикъл по 2/3 месеца. Разбира се - винаги си правя тестове. И този път си правих, но бяха отрицателни. Преди седмица започнах да  повръщам . В началото реших, че съм болна, че е вирус, но после реших да направя тест и ....

_Hope_ Още в края на януари си направих тест - беше отрицателен!
Когато започна да ми прилошава отново купих тест и този път отчете положителен резултат. 3 дена по-късно ходих на ехограф. БРЕМЕННА СЪМ!В 4-ти лунарен месец.
Според АГ-то е късно за аборт. Каза, че никой не би се навил да го направи.

Сега най-малко имам нужда от упреци, че смятам някого за малоумен.

# 23
Извини ме за това, че ми се струва малко странно да не направиш втори тест от януари насам.  Stop
За основния ти въпрос - дълбоко се съмнявам, че ти ще си последната в живота му. Надявам се, заради теб и детето, което чакаш, да греша! Пожелавам ти успех, дано намериш нужното спокойствие и сигурност.  Peace

# 24
  • София
Примера с мъжа дето си седнал на задника с третата си жена може да ти даде малко надежда... за съжаление знам, че женската интуиция в 98% от случаите се оказва вярна.
Но ти не каза бащата на детето какво мисли за бременността ти.... ?

# 25

Но ти не каза бащата на детето какво мисли за бременността ти.... ?

Ами уж е радостен, че ще имаме дете. В момента той тъгува много за бебето. /детето на втората му жена/. Не го е виждал от 1 година.  Sad Жена му не го търси нито за издръжка, постоянно намира оправдания за да не се срещнем.  ooooh!  Тя не иска да ме вижда, още повече да ходим двамата с него при нея и детето. И това е причината да не вижда детето си.
За сметка на първата - която постоянно звъни и не го оставя намира.
Изобщо попаднала съм в такъв многоъгълник...това и във филмите го няма. Първата все още го обича и постоянно търси повод, за да го види/естествено използва детето за тази цел/, втората не иска и да чуе за него, а той пък иска да вижда детето.  ooooh!

# 26
Големи сте специалистки тук. По плашене на бременни.
Авторката, това че не се е разбирал с двете си жени и има деца от тях, не значи че и с тебе ще е така. Колко семейства има, които от години не се обичат, но кретат заедно заради децата. Явно твоят човек е с по-различни разбирания. Кураж и лека бременност!

# 27
  • близо до Кресненското дефиле
 Popcorn

# 28
Мила, от всичко, което си описала дотук, мисля, че ти ще си третата, която сама ще гледа третото му дете. Дано се окаже, че греша.

# 29
Същото!

Общи условия

Активация на акаунт