Какво да очаквам от мъж, зарязал 2 жени с 2 деца?

• 6 084
  • 75
  •   1
Отговори
# 45
Може, да. Може пък да е било нетърпимо с останалите да живее..
Понякога този, от който се очаква лошо, се оказва друг и обратното. Абе от всеки може да се очаква всичко. Нищо не се знае.

# 46
1. Как така след, като си се парила един път, толкова лесно се доверяваш?
2. От колко време имаш връзка с господина?
3. Защо не се замисли по всички тези въпроси, които задаваш, преди да забременееш?
4. Защо въобще се захвана с обвързан мъж?
5. Как може да си позволиш да забременееш от човек, за който даже си мислиш, че обича бившата си?
 newsm78  newsm78  newsm78
Съжалявам, ама направо  #Crazy
Ние възрастните по един или друг начин превъзмогваме нещата. Но какво причиняваме на собствените си деца  #Cussing out

Извинявай , ама не си му мислила много ! Сама  виждаш  нещата и сама се опитваш да се убедиш  в противоположното! Трудно е това положение  - поне за мен ... Ама и аз мисля, че дето  е текло пак  ще тече ... Дори  съвет  нямам към теб - само  въпроси и то недоумяващи. Няма да те  съдя - не е моя работа! все пак ще тикажа , че щом се е стигнало до тук и  чакаш  друго дете поне се вземи  в ръце и  се бори и теб да не те  зареже че с 2 деца ( които нямат  никаква вина ) ще е трудно от  всякъде!
Пък може и да  си му последната жена - Дай боже !!  Hug

# 47
Колкото по-малко е преживял човек, толкова по-склонен е да раздава присъди...
При мен се случи по подобен начин, само дето съм жена - имам два брака, два развода и дете (което си е с мен) - представям си какви етикети ми лепят всевъзможни хора... не че ме интересува особено, но все пак  Crazy
И не мисля, че това ме прави второ качество - ама честно Simple Smile
Дори да става дума за близки хора - никой не знае какво наистина се случва в една двойка (и съответно от какво е избягал някой, напускайки другия)... да не говорим пък, ако става дума за непознати хора  Whistling

# 48
  • София
Надявам се и ти го пожелавам, наистина ти да си изключението.
Ама като се замисля човека е изоставил двете си собствени деца... може и да бяга от отговорност, знаеш ли?
И какво ще му родиш ти третото дете, а пък той ще трябва да се грижи и за чуждото smile3506
И ако наистина бяга от отговорностите си... не знам как ще се получи.

# 49
  • София
виж ти - така е няма как да знаем защо са се разпаднали първите му семейства....., няма как да знаем и дали изобщо е способен да създаде едно нормално семейство.......но семейство не е нещо едностранно....явно и двете страни не са съумяли да изградят нормални отношения.....вероятно и той си има вината да се стигне до тук.....
иначе права си....
майка ми също има два развода....с по 1 дете от всеки съпруг....това не я прави по-малко свестен човек, по-малко  отговорна или по-малко каквото и да било друго.....просто кофти преценки.....и неправилни реакции в определени ситуации от съответните страни....и нейни и на мъжете Wink

хора разни.....ситуации разни.......
няма как да се предвиди бъдещето.

аз заради предстоящото да се роди дете се надявам този път нещата да потръгнат...че поне едно от децата му да расте с баща.....
и ако има как да се направи така че таткото да поддържа отношения с другите си деца - да се направи....и то без да се меси авторката особено много между тях.....

# 50
Доста сложна връзка имаш мила,но като си вече бременна незнам как ще  продължиш. Но мисля че всеки има право на втори или трети шанс в живота, дано всичко се нареди за доброто на детето и за твое щастие.  Не чакаи друг да ти казва как да постъпиш все пак това си е твоят живот. Желая ти от сърце много щастие и всичко да е наред с бебчето  love001 newsm10

# 51
Така си е, Angel_Dust - сега разбирам защо звучиш така разумно... майка ти е преживяла много, и все пак - а може би пък точно заради това - е успяла да те отгледа като истински човек, поне според моите разбирания  Hug
Имам предвид най-вече това -

хора разни.....ситуации разни.......
няма как да се предвиди бъдещето.

Разбира се, че обикновено причината е и в двамата партньори, повече или по-малко - а според моята теория, всяка връзка си има самостоятелен живот, все едно е трето същество, отделно от двамата... и ако единият (или двамата ) я пренебрегва редовно, нещата неизбежно се разпадат  Confused
Що се отнася до детето - наистина е тъжно за него, но това е донякъде относително - ако живее в среда на непоносимост, със сигурност няма да му е по-добре  Peace
А за поддържането на отношения - много е трудно да се постигне... надявам се при нас да се получи нормално, засега все още е трудно  ooooh!

# 52
  • София
да, трудно е с отношенията...моят баща не съм го виждала от 9 години...не знае, че е дядо, всъщност дори не знам къде е и жив ли е....но дори и като дете, като ме взимаше почти всяка събота.неделя, че и на почивки ходихме.....винаги в мен е стояла една огромна празнина.....въпреки, че никога не съм го показала.....каквото и да си говорят хората - на детето на разделени родители му е много тежко(дори да е подсъзнателно, дори да не си го признава и пред себе си).

така че който може - колкото може - нека има поне някаква връзка между детето и таткото....пак е нещо....дори когато между възръстните е трудно....

# 53
разсъждавам по съвсем същия начин като теб - жалко, че повече хора не са от нашия тип... много неща биха били далеч по-прости Simple Smile
и тук обаче важи правилото "който може, колкото може"  Rolling Eyes
тъжно е, че при вас се е получило така  Sad за съжаление има доста такива семейства... и изобщо, нещата обикновено са далеч от идеалното, но поне според мен важното е човек да се опитва да прави най-доброто в дадената ситуация - май звучи леко отвлечено, но пък е винаги приложимо и действа, според възможностите Simple Smile
разбира се, че трябва да има връзка между детето и таткото - но това си е на първо място решение на самия татко... а за останалите съм напълно съгласна, че няма смисъл да се месят - особено ако имат усещането, че не са желани в такива случаи (среща баща-дете от разделено семейство, особено ако присъства и майката) Tired повечето хора трудно се справят, поставени в подобни ситуации... имам предвид всички участници  Confused

# 54
  • София
И какво?
Аборт не е възможен, значи раждаш, човекът припознава детето и оттам насетне, каквото дойде.
Перспективите не са много ясни, всичко може да се случи.
Гледай си бременността и не мисли много. Станалото - станало.

# 55
# 56
  • София
да, трудно е с отношенията...моят баща не съм го виждала от 9 години...не знае, че е дядо, всъщност дори не знам къде е и жив ли е....но дори и като дете, като ме взимаше почти всяка събота.неделя, че и на почивки ходихме.....винаги в мен е стояла една огромна празнина.....въпреки, че никога не съм го показала.....каквото и да си говорят хората - на детето на разделени родители му е много тежко(дори да е подсъзнателно, дори да не си го признава и пред себе си).

така че който може - колкото може - нека има поне някаква връзка между детето и таткото....пак е нещо....дори когато между възръстните е трудно....
Със сигурност нещо му липсва на детето на разделените родители, освен ако не е изживяло и другия ужас.
Ужасно ревнив баща, който вдига скандал, защото жена му е закъсняла с 10 минути след работа. И така цял живот психически тормоз, който се пренасяше и върху мен. Само защото ставах свидетел на скандалите, колкото и да се мъчеше майка ми да ги крие.
И веднъж се случи така, че имаше и физически. Тогава попитах майка ми, защо допуска това и защо не се разведе? А тя само ме погледна и нищо не ми отговори. Тогава бях на 14 години.
Сега вече майка ми я няма от година и половина, а баща ми съжалява, но нещата са необратими.
Та мисълта ми беще, че от двете злини се избира по - малката.
А за случая на авторката съм абсолютно съгласна, че таткото трябва да си вижда децата и то без нея. Тя каква работа има и защо държи да е снего там, така и не разбрах. Rolling Eyes

# 57
  • София
вече доста се отплеснахме....никъде не съм казала, че заради детето трябва родителите да са заедно на всяка цена.....Wink далеч не е така, само че ми е жал за децата на този мъж и не препоръчвам на авторката зорлем да го разделя от тях(дали с нежеланото си присъствие или нещо друго).... както и да е....

# 58
Питаш каво да очакваш от мъж зарязал 2 жени с 2 деца ,ами то самият въпрос трябва да ти подсказва, според мен рано или късно ще бъде мъж зарязал 3 жени и 3 деца , но разбирасе това е мое мнение.

# 59
В един момент се появи един човек, с който имахме връзка преди няколко години. Той има две жени, от всяка има по едно дете. Дори когато се свърза с мен не беше напуснал още втората си жена. ..

Очевидно скрупули не можеш да очакваш, човекът обича разнообразието. Звучи грозно, но пък е наивно да разчиташ, че внезапно го е треснала голяма вечна всепоглъщаща любов. За съжаление... Confused

Общи условия

Активация на акаунт