Октомврийските деца, радост са за нашите сърца.

• 19 947
  • 214
  •   1
Отговори
# 90
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мани мани пък това са само раните от пъпките, а те бяха още повече. Важното е, че вече отшумяват, белят се раничките и имаме страхотен апетит.

# 91
  • София - Младост 1А
Честит имен ден на всички празнуваши Константин и Елена!
Живи и здрави да сте и винаги усмихнати!

# 92
Хехе, аз няма да показвам снимки на моята Йоана с шарката, че ще припадне някой  Mr. Green ooooh! бяха горе долу по тялото като на Йони на ninanb, имаше доста и по крачетата и ръчичките и между пръстите, по срамните части.......беше гадно, мила напълно те разбирам Hug,  най- важното е, че е минало  Hug

Сега напред само здрави  Mr. Green Grinning Praynig Praynig Hug

# 93
лелееее, ninanb, милата душичка, как може толкова пъпки  по това малко телце, беее, ужас #Crazy Радвам се, че се оправяте  и си хапвате вече  bouquet А бебо как го опази, дано не прихване и той Praynig Ние имаме нов случай в групата и пак ни удължават карантината, тъкмо сега на 28.05 свършваше и сега наново Sad По този повод се командировахме на Княжево при свеки и засега се чувстват много добре децата, да видим майка им докога ще издържи Mr. Green
ето малко снимки:

веднъж и аз да не се изложа с качването на снимки Crazy

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 15:01 от emym

# 94
Лелееее emym големи садури, много мила картинка.  bouquet
Като ги гледам двамата и се подготвям и аз психически за предстоящото, но май настройка и подготовка няма, докато не се сблъскаш с реалността.

# 95
Надина, какво да ти кажа, в началото чувствата са толкова смесени- радост, еуфория, шок, ужас, не толкова за бебо, отколкото за другото детенце, което непрекъснато ще търси твоето внимание( колкото и да подготвях Рая за предстоящето събитие тя беше изпаднала в абсолютен шок от появата на бебето Rolling Eyes и много страдаше, което от своя страна мен ме побъркваше Sad) След това има един период, в който караш почти на автопилот, защото умората си казва думата. Чак към края на втората-началото на третата седмица се осаферваш и влизаш в ритъм, поне при мен беше така Rolling Eyes Не го мисли, важното е всичко с тебе и с бебо да е наред, пък като дойде ще се справиш, сигурна съм  bouquet

# 96
Надина, emym много хубаво ти е го написала, но при нас проблема беше не ревност от мен, а недаваше никой да доближава нейното братче. Пищеше като луда ако някой приближи леглото. Е слава богу само на мен давоше и любимото й занимание беше да се овиси на врата ми докато с беб се кърмим.
Не съм пазила Никола и до 10.06 чакам дали няма да се опъпчи и той, но аз го искам и да се приключва с варицелата в семейството.

# 97
  • София

Не съм пазила Никола и до 10.06 чакам дали няма да се опъпчи и той, но аз го искам и да се приключва с варицелата в семейството.
Уф, едва ли, много е малък, според мен ще почакаш.
Еми, много сте хубави, пу-пу....
Наде, всичко си идва на място след раждането. Моите са с много малка разлика, израстнаха почти като близнаци.

# 98
Е вече и Никола е нашарен от баба Шарка.  Wink

# 99
Нина много се радвам пък, че ви хвана шарката, поне ще ти се маха от главата, че си е нещо дето трябва да мине.
Ама хич не пишете, аз да ви похваля Коко колко е кротък, покрай предстоящото тържество се наложи да изкарам едни 2-3 часа в детската градина и имах преки наблюдения върху дребния. Ами държа си се супер детето и знам, че не е заради моето присъствие там.
Хааа, а сега да ви се оплача пак от него-напоследък почна да отговаря, държи едни речи от типа, "Аз колко пъти ви казах, аз казвам как се прави, ако не ми купиш ............" В домашни условия, номера му приключва с наказание в детската стая, но на публични места брррр, е рядко ми се случва, но ......> Подсмихвам се и се държа все едно съм горда от поведението му, но в същото време ми иде да го вкопая в земята. Видях, че е поведение основаващо се на подражание на поведението на едно хлапе от неговата група, но все пак си е доста дразнещо, надявам се да е временно.
Айде пак ви дадох тема за размисъл, до ново писане  bouquet

# 100
  • София
Е вече и Никола е нашарен от баба Шарка.  Wink

Честито! Дано бързо да си ходи и да мине по леко отколкото при каката!   bouquet

# 101

Честито! Дано бързо да си ходи и да мине по леко отколкото при каката!   bouquet

ОООООООо благодаря!

Nadina тя и Йоана с тези номера. Аз казвам и ти обещавам да ми купиш подарък... Ама нали ми обеща...Колко пъти да ти казвам, че... Все някакви такива и ако не й угодиш почват едни ревове...на дърти години се научи, че с рев могат да стават нещата...ама не е познала.

# 102
лелеее, нина, дано по-леко от каката я изкара малкия Praynig

# 103
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Еми, няма лошо, когато идеята си заслужава, а и наистина много майки се чудят какво ще правят за 1ви юни Simple Smile Между другото, софийските подобни празници винаги са ме впечатлявали с прекрасна организация и много веселие. Е, дистанционно ми е впечатлението, от прочетеното след празниците, и от сравнението с варненските...

И моята щерка е от тези, дето много се опитват да се налагат. И в повечето случаи успява... така торзмози кака си, че направо ме побърква. И тъй като каката отнесе много караници, че нарочно дразни малката, сега вече не смее да и се опре, и ситуацията се обърна - вече се караме основно на малката, а Катето учим да си защитава интересите. Ужас някакъв  Laughing Най-вече искам да спре с налагането, защото е много болезнено късно да разбереш, че всъщност живота е много по-различен.

Общи условия

Активация на акаунт