Октомврийските деца, радост са за нашите сърца.

• 19 946
  • 214
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна, България
Здравейте!
Мои впечатления - малките винаги се налагат, защото обикновено на по-големите се казва да отстъпват, че са по-големи.... и т.н., възлагат им се грижи към по-малките ( които в повечето случаи са в повече от това, което могат и трябва да вършат, но родителите и те са хора  Mr. Green). В резултат на това малките са доста по-отракани и оправни.

С налагането - аз съм много твърда в това отношение. (Ужас, каква свекърва ще ставам!!!) Не позволявам да се налага (със съвсем малки отклонения - и той е човек). В резултат на това - никакви панаири - знае, че като се тръшка става още по-зле.

Излизам в почивка.

# 106
Ехо, здравейте!
При нас няма тръшкане, но пък има рев за най-малкото нещо  Mr. Green Не че й минава номерът, де... Просто я пращам в другата стая и й казвам като се успокои да дойде и да каже какво иска.
Сега ви меткам покана - аз от утре вечер до понеделник съм ергенка - без мъж и без дете  Mr. Green Отиват на село. Та мисълта ми е да вземем да се съберем за по бира, а? В събота например... Или пък през днея, както ви е удобно. И на който му е удобно, де  Wink

# 107
Чакайте и аз да се включа по темата с налагането, да не остана по-назад Wink Че се налага Рая смятам, че въобще няма смисъл да се съмнявате, то май няма хлапе, което да не се налага или поне да не пробва да го стори.  Обаче не искам да ви казвам колко  е нахитряла напоследък ShockedПресен пример от снощи- в момента сме при свеки на Княжево ( сетете се при баба дали всичко не е позволено #Cussing out) и на двора има две кофи с пясък за нея да си играе. Сега на това хубаво време с триста зора успявам да я прибера вечер към 22:30, само циркулира напред назад по двора, та снощи  става късно и аз й казвам да се прибере, тя не, още малко , мамо, обаче това малко става много, при което аз се изнервям и я вкарвам вътре, пускаме филмче и уж се успокояват нещата. Т.к. пушим навън заради малкия излиза баща й да пуши човека и тя почва искам и аз, искам при тати, драма някаква се заформя, аз й се скарвам, тя уж пак сяда да гледа филмче и по едно време се обръща към баба си и разправя: " Бабо, ти нали си ми казала като си играя с пясъка след това да го прибирам в кофичката, за да не пишкат котките върху него?" и баба й жената й отговоря "Да, бабе" и Рая " Ами дай тогава ди излезем сега да го приберем, защото ние не го прибрахме и ще го напишкат котетата" #Crazy А кажете ми сега как й го роди малката тиква, само  и само да излезе още малко навън глей до кви хитрини прибягва от малка, направо ми скри шапката Shocked От една страна съм леко шокирана, ама честно казано от друга се кефя, че е толкова комбинативна, не е като мен овца Crazy

# 108
  • Варна, България
оооооооо, те са много изобретателни!
направо да пАдлудееш в някой момент.
Сами е направил нещо и сестра ми му казва да й се извини и той шепнешком: "АЗ съм много болен, нямам глас"
При нас сега е на мода манипулацията - Мамо, ти си най-добричката, най-миличката...
И постоянно ми прави подаръци - перце, камък, капачки от бира са любими  :mrgreen, парче тухла /гледам тухлите и камъните да са по-малки.../
Вчера идва да ме целуне по бузата и ми казва - "Защо не ми благодари и да се зарадваш?  Rolling Eyes

тръгвам си от работа  Heart Eyes

# 109
Ех, дами дойде и на мен времето да пиша Blush
Първо да кажа, че се засякохме с Дрина в Сандански, но за жалост последния ден, иначе можехме да спретнем едно-две кафета.
Ема е добре, расте и слуша, боледува по-малко.
Аз се изгубих, защото от Нова година насам съм в процес на раздяла, която все още не е официален развод. Всичко ми е много трудно, защото все още сме доста привързани и двамата не можем да се пуснем, а се случиха и се слуват доста грозни сцени, казахме си доста грубости, да не повярваш, че все още си седим дружески и си говорим.
Та сега не  че ми е по-спокойно, но нещата лека-полека се избистрят и бавно си организирам новия си живот. Сама с детето се оправям почти добре.
Ето и малко снимки:
http://emabadema.multiply.com/photos/album/62/Ema_v_Sandanski_may_2009

# 110
  • София
Ло и аз минах по същия път... Много е трудно и с времето става по трудно докато напълно не загърбиш всичко старо...
Преди развода си мислех, че вече съм се посъвзела, но самото дело... абе всичко пак ме срина. Много е трудно, но на мен Красето ми даваше сили да не се отпусна съвсем и да се предам!
Сега все още се опитвам да сглобя парченцата и да започна на ново.
Успех, здрави нерви и късмет ти желая!   Hug

# 111
Леле ама тази госпои'ца Ема-Бадема ли е?
Ужас децата ни растат толкова бързо..
lo- късмет и успех и вярвам, че си направила правилния избор  Hug

# 112
  • София - Младост 1А
Привет момичета,
нямам грам свободна минута да прочета какво сте писали. Утре ще се заема.

Ло, съжалявам мила. Пожелавам ти да вземеш най-доброто решение и да продължиш така както сърцето ти казва. Убедена съм, че ще успееш да се справиш.

Варненската дружина... във вторник пътувам за Албена. Гледах си програмата и в четвъртък слетобяд или петък ще мога да дойда да се видим. Само кажете кога. Може би в петък. Ако може да е преди 4. Уговарям си една среща във Варна с клиент и ми се иска да го съчетая с виждане с вас. Ако са ми отговорили утре кога ще е срещата ще ви пиша.
И ако може да ме светнете как да стигна от Албена до Варна. Има ли автобуси или някакви маршрутки?

Лека вечер от мен. Утре ще ви пиша повече.

# 113
Ами да има си маршрутки и автобуси от Албена до Варна взимат се от автогарата им, която е в началото на комплекса, преди конната база, но за часове или пък цена на билети сори не мога да помогна.
А за срещата май всички са работещи и преди 4 часа, май няма как да се получат нещата.

# 114
  • Варна, България
В петък 5.06. ми е възможно след работа - 17 часа. Много ще се радвам да успеем да се организираме и да се видим.  Heart Eyes

# 115
  • София - Младост 1А
Имаме си днес рожденничка... да не се покрива, а веднага да се появи, да приема поздравления и да черпава макар и виртуално с ракийка и суджук...

bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЮЛЕ!!!   bouquet

Мила ми приятелко,пожелавам ти всичкото здраве на света!
Да си много щастлива, мъж ти да те носи на ръце, децата да те слушат, да са здрави и да преуспяват!
Да жънеш успехи в бизнеса!
Всичко, ама всичко което ти е на сърце... да е в твоите ръце!
И да получиш много и прекрасни подаръци!
Много те прегръщам, много ми се иска да  на живо, но уви!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Весел празник!  Heart Eyes

# 116
Джули, честит рожден ден!!!

Ти си един страхотен човек, пожелавам ти искрите в очите ти никога да не угасват, да се радваш на света и да гребеш пълни шепи щастие, любов и незабравими преживявания!

# 117
ДЖУЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet
Пожелавам ти да си здрава, да си много щастлива, да си все така усмихната и позитивна, да си много обичана и уважавана и хубавите мигове и спомени да са повече от неприятните Heart Eyes

# 118

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ДЖУЛКА!
БЪДИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИНАГИ ДА СИ ТАКА ДОБРА,СЪРДЕЧНА И СИЛНА ЖЕНА!
КАЗВАЛА СЪМ ГО И ПРЕДИ-ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ И ТЕ ИМАМ ЗА ПРИМЕР!

# 119
  • София

Честит Рожден Ден, Джулка!!!

Пожелавам ти, много здраве, щастие и късмет!
Бъди много обичана и заобиколена от любими хора!

Общи условия

Активация на акаунт