Октомврийските деца, радост са за нашите сърца.

• 19 939
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
Имаме си днес рожденничка... да не се покрива, а веднага да се появи, да приема поздравления и да черпава макар и виртуално с ракийка и суджук...

bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЮЛЕ!!!   bouquet

Мила ми приятелко,пожелавам ти всичкото здраве на света!
Да си много щастлива, мъж ти да те носи на ръце, децата да те слушат, да са здрави и да преуспяват!
Да жънеш успехи в бизнеса!
Всичко, ама всичко което ти е на сърце... да е в твоите ръце!
И да получиш много и прекрасни подаръци!
Много те прегръщам, много ми се иска да  на живо, но уви!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Весел празник!  Heart Eyes

Забравила си да добавиш снимка!!!! Mr. Green JoyЗатова коригирам поста ти!
Мила ми приятелко - ОТНОВО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!!Както всяка година - никога не ме забравяш! Heart Eyes Hug Изненадваш ме толкова , че немога да опиша емоциите си!
БЛАГОДАРЯ!

# 121
Мили приятелки! HugБлагодаря на Всички Вас за вниманието, уважението и пожеланията! Вие сте едни от най-скъпите ми хора!Радвам се че Ви имам! Радвам се че сте тук до мен! Обичам Ви и нека всички пожелания да ви се върнат стократно! нека усмивките ви греят всеки ден! нека думите Ви стоплят сърцата!  Hug Обичам Ви!

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:19 от JuliS

# 122

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН слънчево приятелче.
Пожелавам ти слънцето, аромата и цветовете на живота, добрината на хората,
усмивките на децата, обичта и красотата да са винаги около теб и с теб.
Ти си един изключително позитивен, лъчезарен и даряващ добрина човек,
и за мен е удоволствие, че сме част от един "отбор"  Heart Eyes
Весел празник  Hug

# 123
  • София - Младост 1А
[Забравила си да добавиш снимка!!!! Mr. Green JoyЗатова коригирам поста ти!

Тюх много прилича на миналогодишния... догодина ще им направя забележка... или ще сменя изненадата...

Хубав празник... и да кажеш на Галин да те пусне по рано от работа да си починеш... експлоататор такъв...  Joy

# 124
  • Варна, България

Джулка, миличка, честит рожден ден и от мен!
Бъди здрава, усмихната, пълна с идеи и красоти, които да реализираш.
Нека топлината на всички, които те обичат те грее и ти носи радост и удовлетворение!
Много целувки и най-страхотните подаръци!
Heart Eyes

# 125
ДЖУЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet
ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА! МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ С ГОЛЯМОТО ВИ И ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО!

# 126
  • София
Джули, Честит Рожден Ден и от мен! БЪди все така лъчезарна, отзивчива. И ако може по-честичко да прескачаш до Сф.
  bouquet

# 127
Джулкааааа, ха честито ти порастване!!! Да си жива, здрава и много, много обичана  Hug Hug Hug

# 128
Честит рожден ден Юлка с малко закъснение   bouquet
Пожелавам ти да си все така креативна, все така ентусиазирана, все така обградена с приятели и с любящо семейство   bouquet

Момичета честит ви ден на детето !

# 129
Eхх, пак пропуснах приятелски рожден ден! Джулка, да си все по-щастлива ти желая! Всичко най-най-прекрасно!
И да дойде момента, в който ще си щастлива специално от факта, че живееш в Севлиево и България!  Laughing

# 130

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ И МНОГО УСМИВКИ!

# 131
  • София - Младост 1А
Честит празник и от мен на всички малки и непорастнали големи!
Здраве, щастие, късмет и много усмивки на всички!

# 132
  • София
Честит празник и от мен на всички деца! Бъдете винаги усмихнати!

# 133
Ку-ку и от мене!!!изненадааа!!!
Да не мислите, че съм ви забравила или нещо подобно, като не съм се вясвала толкова време????Неее, мили ми приятелки!Ама голяма въртележка и събития около мене от зимата насам!
От февруари бях отпуска, до вчера вкл, днес първи работен след 4 месеца....отели ми се таковата...Ама дългааа отпуска бях, да не мислите да си почивам???Неее, гъ..ът ме болеше накрая(и де телесни части..) да чета за изпита ми за специалност(на 11 и 12 май- Танчееее!Отново мерси за мн стиснатите палци!Златна си, да знаеш)!!!Та кака ви Гери е вече голеее...м специалист по приспиването, събуждането, обезболяването и интензивното лечение на болните хорица(демек анестезиология и реанимация)!-дано да няма, все пак нужда от мене по разни не съвсен хубави поводи, а само за най- хубавите- като раждането-амин!)
Та станах аз важна, важна, бяха ми се насъбрали един куп задачки и работи за свършване след събитието, пътувахме фамилно насам- натам (пак по задачки, не дотолкава приятни),,,,и седмица след изпита- като разчиствахме лек. кабинет на биологичния баща на мъжа ми(който си отиде на 54 г от инфаркт, един от най, най- кадърните хирурзи дето познавам) намерих купчинка тестове за бременност- и на шега, на майтап- предчувствие някакво препиках единия и...познайте-хоп(+)!!!Ама аз Тома неверни- купихме и друг вид на сл ден- е нямаше грешка пак!В Сф и ехографа го потвърди...Супер щастлива съм, мн го исках, дано вс до края да е оки!Е, малко изненада, и ми пообърква плановете, но то никога моментът не е подходящ като се замислиш реално!
Та така скъпи ми дружки- към края на януари се очаква събитието(на рождения ден на баща ми, бог да го прости е терминът!), и дано вс до тогава е наред, че месец ще има да дишам още инхалационните анестетици, а тамън ги бях забравила- за плода- да не говорим колко е" полезно"...Дано да е издръжливо!Е, няма нищо случайно в този живот!
Стига съм ви занимавала с мойта особа, че няма кой да чете тез писания...
Мн рожденни дни и празници пропуснах...Джулка- на патерици ти пожелавам вс най- хубаво, и все така да си слънчицето на темичката ни!!!
Р-ка, Ло- съжалявам за емоциите покрай вас,,,Но има една приказка- всяко зло-за добро!Пожелавам ви по- бързо доколкото може да се адаптирате към новата ситуация,,,,,друго незнам!
Дринка, Танче, Злато, Миринде....!!!И вс др мами- липсвате ми много и силно ви прегръщамЧ
Само за Али не писах- слава богу е добре, и здрава=  и така беше цялата зима и пролет- на градина с мн малки пропуски. И слава богу, защото щях здраво да го закъсам с четенето...Бандит голям е станала, своенравна, на моменти лигава и неподчинителна....но да е жива и здрава, това е най- важното!!!
Хаиде мн целувки и мислете скоро за виждане на бира и пица отново!!!Липсвате ми!

# 134
С голямо закъснение отварям темата с хубавите новини и бързам да честитя:

Джулка, да си жива и здрава!
Мнооого щастие, късмет и любов на теб и голямото ти прекрасно семейство!
И нека само прекрасни мигове да ви спохождат!

Гери, честито!
От сърце ти желая да имаш прекрасна бременност и да подариш страхотно братче/сестриче на Али!

Ние се върнахме от почивката в Сандански и сега се потим от бач. Живот и здраве Преската го командироваме от другата седмица в Плевен. Там ще бъде на градина цяло лято.
Ние пък почваме да къртим и да правим нова баня. Абе...няма спокойствие, нещо трябва да се майстори!

Хубав ден и целувки на всички ви! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт