Октомврийските деца, радост са за нашите сърца.

• 19 939
  • 214
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Герииииии, честито!!! Много лека бременност и едно хубаво бебче като му дойде времето ти желая. Целувки от нас!

# 136
Grapefruit много се радвам и ви пожелавам успешен финал накрая   bouquet
Много се радвам и за успешния край в учението.

Хелоу октомврийския отбор вижте как някои от нас повтаряме, ама вие защо се ослушвате  Thinking с второто или третото.

Гея съчувствам ти и аз днес чакам майстора за банята и се надявам да приключи бързо и максимално да не цапа, абе знам, че няма как, но....поне малко да се смили над бременната жена.

Айде и още такива хубави новини   bouquet

# 137
Ех,че хубава новина!
Мило Грейпфуртче,честито!
Желая ти най-леката бременност и най-хубавото бузесто,здраво бебе на света!
Много ме зарадва с хубавата вест!

# 138
Честито и мен мило Грейпфрутче- лека бременност ти желая и живо и здраво бебче накрая!
И честито дипломиране - успех в професионалното развитие!

Да кажа малко и за нас, че и аз скоро не съм се появявала  Embarassed
Ами нищо ново- за три месеца Светославко се разболява 3 пъти- 2 пневмонии и една вирусна инфекция, съответно 3 антибиотика + Гентамицин мускулно, последния път на косъм се разминахме пак  от болница- пак ларингити- урбазон ... На градина ходеше по 5 дена в месеца, колкото да се зарази и после- болен.Сега сме го спряли до септемри от градината, пък дано да издържи лятото без болести. Ще го гледа майка ми- къде на село, къде вкъщи, и така... Само да го чуя да се изкашля и ми се свива корема. Дано като няма зарази край него да не боледува толкова.
Вече си мисля за моренце- оглеждам се за разни примамливи оферти
Хубав ден на всички и само хубави новини да има в темичката ни!

# 139
Гериии, чудесна новина, лека бременност ти пожелавам!

Светли, много лошо с тези болести, ужасни неща сте преживели, дано на есен като тръгне отново на градина да е по-здравичък и да не се стига до болници. Иначе за лятото, като не ходи на градина, си мисля че няма да боледува.
А за морето - и аз нямам вече търпение, чакам да дойде началотото на Юли и да заминаваме.
По този повод искам да питам варненките, дали знаят какво е работното време на Делфинариума, че вече 2 години Рали за него приказва и трябва задължително да отидем, даже за това гледах да сме близо до Варна.

Аз си изкарах почти един месец болна, мъчеше ме една ужасна суха кашлица и вечер като се закашлям, по един - два часа не спирам, чак от напъните ми течеше кръв от носа и то огромни количества, цялата къща омазах. Накрая ми дадоха едни хапчета с кодеин и се оправиха нещата, а и на работа ми минаваше по-спокойно и весело деня  Joy

Айде аз отивам да събера на бързо някакъв багаж, че ще ходим до Охрид за два дена.
Лека вечер и целувки на всички!

# 140
Здравейте приятели, Heart Eyes
първо да напрегръщам Гери за страхотната новина   preggo и да й пожелая лека и безпроблемна бременност. Честито приятелче и за точицата и за завършването. Избрала си много отговорна и благородна професия. Да я работиш с желание, усърдно, с лекота и да се изградиш като един уважаван и обичан професионалист.  
_Svetli дано каквото ви е било писано да преболедувате да е минало и от тук натакък да сте здрави и да изкарате едно чудесно лято  Hug
И като спомена море - ами и ние откриваме сезона. Ей сега на 19-ти ще направим първият палатков лагар и ще посъберем слънчице. Дано е хубаво времето за да можем да вземем и дребосъчетата  sun
Мишленце приятно да си изкарате в Охрид. Делфинариума има представления в 10.30, 12.00 и 15.30 часа.
Да ви похваля моята малка балерина Вики, че се представи страхотно на своя първи голям концерт  Heart Eyes А малкото ми топче Криси се тръшна да реве че и тя искала на сцената при кака си  Joy Живот и здраве по-нататък и нея ще запиша където пожелае да танцува или да спортува.  Ей тук http://klamerche.multiply.com/photos/album/119 може да погледате и малко снимки. Като предпоследния албум са снимките от фирмения ми купон, който изкарахме в едно прекрасно селце до Цоневския язовир, в къщата на шефка ми.  Grinning Разкошно местенце. И като Мишленцето каза че ще ходят до Охрид мога без да преувеличавам да кажа, че язовира който си имаме е в пъти по-готин от охридското езеро  Wink Ще пиша пак... че дребосъчетата ме викат  Grinning

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 21:50 от klamerche

# 141
Ех че хубавооо.... още едно слънчево дете като моята адашка Simple Smile Честито, Гери, лека бременност и браво за дипломирането! И без това пишеш рядко, сега да не се загубиш съвсем, ей!!! Искам някоя спрясна снимка Simple Smile И най-добре ще е наистина да избягваш работата по специалността по време на бременността.... но ти си го знаеш Simple Smile  Целувки на бъдещата кака!

А на другите - здраве ви желая! И малко повече позитивност и здравословно хранене - така ще намалите болестите до минимум. Отивам да гледам снимките на Кламерчето... И аз искам на палатка Simple Smile

Ей, какво стана с Дринка? Нищо не се разбрахме......... дали пък не съм пропуснала? аз малко луднах тези дни и съвсем изключих, че ще е тук...

Олееее, не се сдържах - голяяяяма сладурана е тая кака Вики!  Hug абе и двете са слънчица!

# 142
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета.
Гери честито душа! Леко и безпроблемно бременнеене!

Аз се прибрах жива и здрава. Беше страхотно. Ще ви разправям след сряда, че във вторник имам семинар и ще е лудница около мен тези дни.

Чухме се с Облачето, ама имах много натоварена програма и въпреки, че ходих поне 5 пъти до Варна, нямаше начин да се видим. Живот и здраве следващия път.

Но не мога да не ви се похваля, че нашето списание спечели Златен чадър на Албена. Направо ще се пукна от кеф. Това е страхотно признание за якото ни бачкане.

Хайде хубава вечер на всички и в сряда или четвъртък ще се разпиша подобаващо!

Целувки от мен!

# 143
Дрика ЧЕСТИТОО за Златния чадър.  smile3501 Списанието "Интелиджънт лайф" ли е? Извинявам се, че не успяхме да се организираме и да се видим с теб  Rolling Eyes би ми било приятно да се запознаем.  Hug

# 144
Кламерче, мерси за инфото, другият месец ще го посетим Делфинариума  Hug
Снимките ще ги гледам довечера, че от тук не мога.

Ади, честита ви награда, то е ясно, че щом си намесена ти, ще грабнете приза.

Ние вчера се прибрахме посред нощ в 4 часа и днес съм на работа, спала съм "цели" 3 часа и незнам как ще издържа. Но пък си изкарахме толкова хубаво, направо съм очарована.

# 145
Ей, трогнахте ме мили момичета!!!Много мило ми стана!!Благодаря на всички ви от сърце за хубавите пожелания!!!
Дано наистина всичко да е ок до края, че ето- вчера едвам гледах, а бях на работа цял ден. Много хахаво и гадно ми беше, имах чувството, че ще ме втресе, гърлото ме дращеще...абе само си виках дано да не се тръшна...Май ще трябва да си взема болнични още сега. Уж днес съм малко по- добре, ама нямам сили за нищо...А довечера съм пак на работа.
И много мило ми стана, че ми честите дипломирането....Аз съм се дипломирала още 2001г- тогава завърших , от тогава си работя по моята специлност, ама сега ми дойде времето и си събрах акъла за изпита за специалност. Та сега съм вече просто "специалист"....Но това е мн хубав комплимент!Благодаря ви!!!
Дринка- браво на вас!!!А наистина как се казва списанието и на каква тематика е?Как е Пепино?Не писа нищо за него.
Мишленце- как ми се ходи и на мене на морето вече...И май скоро ще ме огрее...Дано!
Целувки на всички ви!

# 146
Грейпфрутче, честито и лека бременност ти пожелавам  Hug! И честито - специалист  Grinning  bouquet!

# 147
  • София
Бини, ЧРД! Много здраве и хубави моменти ти желая! Загуби се някъде ти?
Света, Света, какви торти си показала, имай милост. Аз нещо съм вечно гладна, изяждам количества храна и сладки, през нощта пак ставам да ям сладкиши. А съм свалила 2 кила. Дали ще ми дойде този месец... ooooh!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:22 от Спокойна

# 148
Ей....ама съм патка заспала.....

Бини, скъпа моя любима дружке!
Честит рожден ден!
Пожелавам ти само да си здрава и мноого щастлива жена!
Нека хората около теб те даряват с всичката любов, която можеш да пемеш в душата си!
Специални целувки и страхотен празник!

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 12:17 от Гея

# 149

Мила Бини,бъди здрава и винаги усмихната!
Радвай се на малките си красавици и на любовта около теб!
Остани си все така слънчева и положителна личност!

Общи условия

Активация на акаунт