Октомврийските деца, радост са за нашите сърца.

• 19 937
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
Света, Света, какви торти си показала, имай милост. Аз нещо съм вечно гладна, изяждам количества храна и сладки, през нощта пак ставам да ям сладкиши. А съм свалила 2 кила. Дали ще ми дойде този месец... ooooh!
ами време ти е, откога не си раждала  hahaha

МИЛА БИНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!  bouquet

# 151
Бини,приятелче
Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти здраве,късмет и много усмивки!
Целувки за теб,Ивето и Нати и весел празник!
  bouquet Heart Eyes

# 152
Ех, че много и красиви лалета... Честито, Бини! Всичко най-прекрасно ти желая!  Hug

# 153
  • Варна, България
Бини, миличка, честит рожден ден!
Здраве, веселие, усмивки и късмет!
Радвай се на дечицата и бъди винаги такава слънчева и позитивна!

Heart Eyes  Hug

пп. Бг фото се е скапало, но ти подарявам най-прекрасния букет от маргаритки!!!

# 154
БИНИ, Честит Рожден Ден!   bouquet
Пожелавам ти да си жива и здрава, обичана и щастлива! Нека добротата ти ти се връща стократно!
 Hug

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 13:02 от _Svetli

# 155
Честит рожден ден и от мен.
Пожелавам ти здраве, усмивки и слънчево лято
изпълнено с много положително емоции и приключения.
Бъди щастлива!

# 156
Бини, честит Рожден Ден! Бъди щастлива, обичана и здрава!

Танче,  тортата ми е мечта  Embarassed. Едно такова парченце, студено, желирано, ням-ням... 
Да се ослушваме ли се за трето  fiuuuuuu?

# 157
Мила Бини, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!!!!!!

# 158
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,Бини!
Бъди здрава,и много щастлива жена и майка!

# 159
Здравейте!
Бини, мила, честит рожден ден на патеричка... Само здраве, късмет и положителни емоции ти желая!

Покрай нас нищо ново, чакам с нетърпение отпуската ми от 20-ти, да идем малко на балкан на село и да си починем. Иначе си ходя на работа, Невена е на ДГ, всеки ден ми измисля нови и нови хитринки... Ясно ви е  Wink Имаме си новина - Нена ще е кака на БРАТЧЕ   Mr. Green Успяхме да ги нашарим децата, както се казва. Аз не знам защо, но бях силно убедена, че пак ще е момиче... и сега още предъвквам новината. Естествено, Илия се размаза от кеф, че след две женски най-накрая е направил една пишка  Joy Всички около нас са много радостни, само аз все още не мога да смеля, че няма да има пак роклички и панделки... Ама да ми е живо и здраво, така пък поне ще си имам и момиченце, и момченце  Heart Eyes
Сега да ви разкажа малко за нашите пътешествия.
В събота бяхме на екскурзия в Гърция, езерото-резерват Керкини и беше страхотно. Имаше всякакви пилища - корморани, паликани, няколко вида чапли. А самата разходка с лодка беше като изляза от Animal Planet (и миризмата от акитата също  Mr. Green ). После ходихме в една таверна, направена страхотно - с изкуствено езеро и островчета в него, разни патици,  гъски и зайчета по тревата, декоративни мостчета, плетени чадърчета и люлки... Направено с мерак за туристите. Ето и малко снимки, на който му се гледа.
После неделя, понеделник и вторник бяхме на Монтана на пазника на града. Много хубаво, много весело, с множество фолклорни концерти (имаше международен фестивал), много сергийки, надуваеми замъци, влакчета и прочие атракции. Невена се размаза от обиколки, разори ни направо. Тука левче, там - два...   ooooh! Мани-мани. Добре, че се бях заредила с монетки от нейната касичка. Ми за какво ги събира, ако не да си ги похарчи с кеф детето? Има си една камара нови дрешки и сандалки, аз се сдобих с два чифта страхотни сандали - едните сини на платформа, а другите - червени на ток.   Blush Така де, като сме бременни, да ме сме за изхвърляне, я? Снимки още не съм качила, че са на апарата, нямах време да ги сваля.

Много мами ми се губят, съвсем му изпуснахте края, ей! Я бързо да спретнем една срещичка на по бира, да видим кои сме оцелелите  Joy

# 160
  • София
Само на бързо се вясвам да отбележа, че адашката Миринда е като Доли партън на тази снимка - http://www.marinafil.snimka.bg/album.php?album_id=388119&pid=12850616 хахахаххаххаах То бива цици, ама тва твойто на нищо не прилича, те са ти по-големи от корема... Grinning Grinning Grinning

# 161
Хахах, ама ако знаеш колко е неудобно... И тежко... УжасТ, на никого не го пожелавам  hahaha

# 162
Миринде, ако ти тежи много бюста, дай малко насам, че аз като родих съвсем си  загубих тая част от тялото Mr. Green Много се радвам за бебо, и аз исках да имам момиче пак и като ми каза доктора, че ще е момче  дълго време не исках да повярвам, ама ела сега да го видиш какъв е бонбон Heart Eyes
Грейпфрутче, честито и на теб, мила, много се радвам и ти пожелавам успешна и лека бременност  bouquet Май и ти като мен към края на Януари ще го чакаш бебока, току виж се роди на нашата дата Wink
Кламерче, направо съм влюбена  и в двете ти дъщери, няма такива красавици, да са ти живи и здрави  bouquet
Бини, честит рожден ден и от мен ( и от мен на патерици Embarassed), много здраве, късмет, любов и
щастие  bouquet
Ние сме добре, като махнем лошото Rolling Eyes, децата са здрави слава богу, мислех Рая да я пускам на градина от другата седмица, ама бая се чудя, защото са смесени групи и като си помисля кво ги правят големите не съм сигурна, че ще я огрее Thinking Иначе си прекарваме времето така:

Сори, че заех толкова място Rolling Eyes

# 163
  • София - Младост 1А
Привет народе,

Първо мерси за поздравленията! Много сте мили момичета!

Чак сега ми се отвори време да седна да ви пиша и да ви разкажа за изминалите две седмици...
Та заминах значи за Албена... и си изкарахме страхотно. Имаше невероятни презентации. Гост на фестивала беше Джими Уелс, създателя на Уикипедия. Просто страхотни лектори. Толкова интересни неща говореха. Имаше и купони, ходихме на мидената ферма на Дълбока, попътувахме до Варна, при наши клиенти, ходихме и до Каварна... много добре си изкарах. До плажа не стигнах, че време не остана, а и то ту печеше, ту валеше...
А за наградата... бяхме яко изненадани. Даже мислехме да не ходим на церемонията. Случайно останахме и се изтипосахме по джапанки и дънки... ама нейсе. Голямо признание е. Да не говорим че се състезавахме със списания като Интро, Мениджър и прочие.

Дрика ЧЕСТИТОО за Златния чадър.  smile3501 Списанието "Интелиджънт лайф" ли е? Извинявам се, че не успяхме да се организираме и да се видим с теб  Rolling Eyes би ми било приятно да се запознаем.  Hug

Ами не е "Интелиджънт лайф". Казва се .net и е лицензно английско списание. Лайфстайл списание за уеб дизайн, уеб маркетинг и всичко свързано с уеб.

Ади, честита ви награда, то е ясно, че щом си намесена ти, ще грабнете приза.

Аз нищо общо нямам бе... то списанието си е супер...

Та хубава седмица изкарах. Ники се беше изнесъл при майка си с Пепи и добре се бяха гледали. Само дето ми беше много мъчно, че съм далече.

После имах семинар и цяла седмица ми беше лудница. Обаче мина страхотно. Много народ, добри лектори, един гуру на вирусния маркетинг от Англия... добра работа свършихме. Сега имам и един на 30-ти и после почивка до септември.
Освен това се местим в нов офис и вече почваме да събираме багажа и да се пренасяме.

И като приключи таз натоварена седмица ходихме на бал на Ники на братовчед му. Музикалното училище са по късно от другите, защото имат изпити и концерти. Върнах се години назад с тези емоции. Беше в едно страхотно заведение, което е малко забутано и го търсихме 1 час, но си заслужаваше. А младежа беше се изтупал... аз го поднавам от малък и само си спомняхме какъв дечко беше. А сега един лонгур дето стърчи една глава над мен... порастнал, нагласен. Голяма веселба беше.

После се вдигнахме и отидохме в Септември на гости с кумците и децата подивяха. То не бяха поляни, кокошки, кончета... страхотия. Снощи Пепи рева и ни молеше да се върнем на къщата при пиленцата. Скъса ми сърцето. Ама какво да се прави. Ще потрае още една седмица и ще се понасяме към морето.

Иначе той се е позакрепил за сега. Нямаме проблеми с дробовете и дори нещо да се разкисне, много бързо се оправя. Явно Сингулера действа. Ходихме и на прохилактичен преглед и казаха че всичко му е наред. Днес и кръв му пуснаха, защото е задължително.
Само дето тия тъпунгери дето ни управляват взели че направили някаква галимация със списъка с лекарствата и сега няма вече „безплатен обяд”. Ще поемат само 20 лева от лекарството, което значи че 50-тарка на месец и за това трябва да отделя. Няма да се оправиме скоро. Щом и лекарствата на децата ги взеха... направо да почваме да мрем един по един.

Та това е от мен. Бая стана... а сега по ред на номерата:

Бини, на страшно голяма патерица... Да си жива и здрава! Много любов, късмет и щастие ти пожелавам! Да си винаги усмихната и лъчезарна и греби от живота с пълни шепи! Закъснели целувки от цялата ни банда!

Аз нещо съм вечно гладна, изяждам количества храна и сладки, през нощта пак ставам да ям сладкиши. А съм свалила 2 кила. Дали ще ми дойде този месец... ooooh!

Какво чувам... Танчето ма ти сериозно ли бе душа?!?!?!?

Много се радвам че се появихте момичета... нищо че е само за честитките. Не че аз съм постоянно тук, ама вие пък съвсем се затрихте.

В тази връзка как ли е ®-чето? Дано си изкарват страхотно.

Мириндичке, стисни му ръката на Илия. Не е шега работа пишки да правиш. Ще видиш какво е... син на майка.

Иииии Мандарино ти само цици ако трябва да коментираш се появяваш. Щеше шкаф да ми правиш... много си несериозна. Това е сигурно щото си си отрязала косата...

Еми, що „като махнем лошото”? Какво се е случило? Давай да помагаме ако има нужда.
Децата са ти страхотни! А как ви завиждам за дворчето... ние в тия кутийки дето сме се набутали...

Айде хубав ден и седмица момичета! И много целувки на децата!

# 164
добриУтро дами bowuu

Аз съм си тук де...ама..все викам после ще пиша, след малко...и то пак минал деня.
Гледам рожденни дни съм пропуснала! Blushпразници и награди.... Embarassed
Затова ГОЛЯМО ЧЕСТИТО на всички празнуващи!  bouquet
Дринка на теб спешъл Mr. Green Heart Eyes голям приз е това! Поздравления!
Мириндичке - честито ви СИНЬО Щръкле Hug Айде живо и здраво да е. Невенка щастлива ли е????
Мандаринке скоро гледах снимките ви с ивчо и гаджето. Ама да ти призная - много хубава тройка сте! Наистина!Личи си че се чуствате добре заедно!
Танче - душицо!!!! Joy Joy нЕма страшно. Дет 2 там и три! Mr. GreenЩе ти подаря тениска на клуба ако се наложи
Емим - много хубави снимки - децата са страхотни. Влюбена съм в онези крачета със сините чорапки - да знаи`ш Mr. Green
Гери - чудесна новина!!! Hug  bouquet Heart EyesЛеко бременеене. живо и здраво бебче!!!Олееее, много се радвам че дори и във смутни времена на криза българите не се страхуват да раждат деца!!!!!! Mr. GreenАйде, все още многодетните сме малцинства!!! Joy
Кламерче - /адашке Mr. Green/ Вики е чудесна балерина! Много е сладка на сцената! А Криси - криси е една малка черешка!!!! неее..... малка УСМИХНАТА черешка! И двете са ми много сладки! Hug
Ло - миличка...съжелявам че се е стигнало до там... Но защо не си дадете време???? Винаги може да се разведете. За къде бързате??? След като и двамата неможете да се разделите??Дайте си малко време ей така , без да мислите за раздели. Просто оставете нещата да се наредят!!!!  bouquetКаквото и да решите - ще се справите. Не се отчайвай. Човека е силно животно - със всичко може да се пребори! Heart Eyes
Сигурно пропускам нЕкой Mr. GreenАма не е нарочно!!!

Сега за нас

Ние хдихме в петък на Русе , да сменяме документи на мама. Да, ама не! Било ден на Руссия ...и в консолството нямаше никакъв дипломат. А цяла седмица въртя по телефона... никой не отговаря. Оказа се че имало повреда на телефонните постове.  #Cussing out Сега този петък - пак. Само че Мирела има изпит за гимназии и аз ще си остана тук. Мама и Галин ще ходят само... Cry А аз не обичам да ги мисля по път... Та нали разбрахте. Стискайте палци в петък на Мимката да се представи добре. Че паралелката е 26 човека , а кандидатите 108 ooooh! Да не говорим че и оставиха 5 по български и математика в дипломата, по незнам какви съображения... 6-тиците преобладаваха като оценки и по двата предмета Tired Още повече че и двете госпожи знаеха че ще кандидатства. това са и единствените 5ци...и то по два решаващи за бала предмета...
Къци снощи за първи път спа у приятел...и аз толкова изнервена от факта че е пораснал , направо се скарах с него! Мине знам кога за мен тези деца ще са достатъчно големи да се примиря че могат да живеят  без нас!!!! Sad

Това е!

Общи условия

Активация на акаунт