МИЛА БИНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!

Имаме си новина - Нена ще е кака на БРАТЧЕ
Всички около нас са много радостни, само аз все още не мога да смеля, че няма да има пак роклички и панделки... Ама да ми е живо и здраво, така пък поне ще си имам и момиченце, и момченце 
Мани-мани. Добре, че се бях заредила с монетки от нейната касичка. Ми за какво ги събира, ако не да си ги похарчи с кеф детето? Има си една камара нови дрешки и сандалки, аз се сдобих с два чифта страхотни сандали - едните сини на платформа, а другите - червени на ток.
Така де, като сме бременни, да ме сме за изхвърляне, я? Снимки още не съм качила, че са на апарата, нямах време да ги сваля.

Май и ти като мен към края на Януари ще го чакаш бебока, току виж се роди на нашата дата 

Иначе си прекарваме времето така:

Списанието "Интелиджънт лайф" ли е? Извинявам се, че не успяхме да се организираме и да се видим с теб 

празници и награди.... 
голям приз е това! Поздравления!
Айде живо и здраво да е. Невенка щастлива ли е????
нЕма страшно. Дет 2 там и три!
Леко бременеене. живо и здраво бебче!!!Олееее, много се радвам че дори и във смутни времена на криза българите не се страхуват да раждат деца!!!!!! 

Каквото и да решите - ще се справите. Не се отчайвай. Човека е силно животно - със всичко може да се пребори! 
Сега този петък - пак. Само че Мирела има изпит за гимназии и аз ще си остана тук. Мама и Галин ще ходят само...
А аз не обичам да ги мисля по път... Та нали разбрахте. Стискайте палци в петък на Мимката да се представи добре. Че паралелката е 26 човека , а кандидатите 108
Да не говорим че и оставиха 5 по български и математика в дипломата, по незнам какви съображения... 6-тиците преобладаваха като оценки и по двата предмета
Още повече че и двете госпожи знаеха че ще кандидатства. това са и единствените 5ци...и то по два решаващи за бала предмета...