с второто или третото.

и да й пожелая лека и безпроблемна бременност. Честито приятелче и за точицата и за завършването. Избрала си много отговорна и благородна професия. Да я работиш с желание, усърдно, с лекота и да се изградиш като един уважаван и обичан професионалист. 

А малкото ми топче Криси се тръшна да реве че и тя искала на сцената при кака си
Живот и здраве по-нататък и нея ще запиша където пожелае да танцува или да спортува. Ей тук http://klamerche.multiply.com/photos/album/119 може да погледате и малко снимки. Като предпоследния албум са снимките от фирмения ми купон, който изкарахме в едно прекрасно селце до Цоневския язовир, в къщата на шефка ми.
Разкошно местенце. И като Мишленцето каза че ще ходят до Охрид мога без да преувеличавам да кажа, че язовира който си имаме е в пъти по-готин от охридското езеро
Ще пиша пак... че дребосъчетата ме викат
Честито, Гери, лека бременност и браво за дипломирането! И без това пишеш рядко, сега да не се загубиш съвсем, ей!!! Искам някоя спрясна снимка
И най-добре ще е наистина да избягваш работата по специалността по време на бременността.... но ти си го знаеш
Целувки на бъдещата кака!
абе и двете са слънчица! 
Препоръчани теми