Споделете 105

• 25 350
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Запис,че следя една кака Party Simple Smile

# 46
А, едно време имаше 14 танцуващи мечки в нашту селу. Пипал съм мече 4.5 кг.
Голям сладурко. Ама таз Бриджит Бърдо. Мани, мани.
Живот си живееха мечките, всяко лято на море.
Като чукнеш танцуващи мечки и излиза нашту селу. На единия ром никът му бе Чайковски.
Висок, строен, с Чапаевски мустаци. На един сбор го видях в с Трояновско, в Айтоския вилает.
Викам на Вълчицата и братчетка й, таз мечка е от нашту селу - те викат нъц. Да, ама като питах рома Чайковски дали не са от нашту селу, той посочи братчетката с лъка на гъдулката, щот тя е черноочка, и века - туй момиче не е ли на Белия Митю. Белият Митю е никът на друг ром от нашту селу. Гъдулката на Чайковски е с тринайсе струни.

# 47
Eй, Франзел Калина, радвам се че те виждам  Grinning

Аз днес май се разминах с Дафодил, но късно се усетих.

# 48
Честит рожден ден, Вълчак! Не съм се смахнала, просто по средата на деня поводите някак се позабравят. Приятно ми е да припомня, един вид.

# 49
Благодаря, Люсил!
Предвидих разни гевезелъци плюс торта. Довечера Вълчицата ще се прибере.
То пък таз торта има да я влачим. Да взема да си перна брадата, да и доставя удоволствие,
от кога ме врънка. Чудя се Деним Торнадо, или Черен Деним да си сложа после. А сега де, дерт.
http://prikachi.com/files/790057u.jpg Вижте какви изискани блюда приготвят хорските жени на мъжонвете си.

# 50
Pljos i zapis   Hug

Kvo praite, brat4eta praseneca? Kak ste shemeti takiva?
Sori za latinicata, no dnes v burgas nishto ne e na red. Dori voda nqma, nqma i da ima! Myka!
samo pichkite sa na nivo i ot nai-visha klasa  Hug Pulno e s bonboncheta, no Ve i Kato , napravo mi razkazaha igrata....
heheheh....poznahte li me, a?
 Mr. Green

Izpolzvam vyzmojnostta da vi kaja edno zdrasti, dokato Elly se goni iz koridorite s Andrejcho. Golqm pi4 e tozi Andrej - vidiah go s ochite si. Ima dyrzyk pogled, golqm i kriv nos...

Are chao za sega.  Obicham Vi. Soleni celuvki ot moreto  Hug

# 51
Познахме те, Мара Simple Smile
Не си ли взел лаптопа или нямаш нет в хотела  Grinning

# 52
Избяга, да му се не види. Андрейчо де. Марадона много го хареса, викам му на Андрей ела бе, тук един момък иска да се запознае с теб, той- срам го било. 

Солени целувки ви раздава, а? Нищо общо нямам, да знаете. Бургаския въздух го прави обичлив. Няма да му се отвори парашута обаче, защото два дни вода няма.  Laughing

А, Анжи, лаптопа е с него, ама за да се изфукам че готиния Сели е при мен, пък той да се изфука че е при готината Ели Simple Smile))

# 53
  • София
Ще изпиташ неща които не си изпитвал досега
Дали да уведомявам Пътуващия за тоз късмет или да чакам да ме връхлети...

# 54
Мъжа ми е алергичен към сини сирена и аз съм депресирана.

# 55
Тъкмо ще има повече за теб. Ако и към вино е алергичен, направо е съвършен.

# 56
  • София
На помъдрелия ни Вълчо драг
желая да не среща враг,
да вкусва сладката мъзга
и на жени, и на дървя!
През бъдни светли, топли дни,
с усмивка тънка да върви!

# 57
  • София
Честит празник на Вълка и на всички празнуващи  Simple Smile

# 58
  • Boston, MA
Честит рожден ден, Вълчо, от мен и Морковите!

# 59
Имам нови обувки. Хубави. Споделих, Бу  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт