Споделете 105

• 25 348
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Чакаме снимка по нощница и есе, прекрасна  Grinning

# 31
  • Банкя
Пролетно тези дни есетата са в стихотворна форма. Hug

# 32
" Реал Мадрид-шампион " , ми хубуу.  " След Нова Година ще ти се родят тризнаци ", мерси, ама ми е забранено вече да раждам, а и си имам две деца, стигат ми Simple Smile Днес една възрастна жена каза, че на тези с по две деца трябвало да им дават в днешно време медали, толкова станало трудно, аз пък се замислих за семействата с по три и четири деца.
Това скумросано време си плаче за разходка до Мелник, или някое друго тихо и чисто местенце. Даже и вино ми се допи, а по принцип не пия.  Ей-сега се престраших за трето късметче. " Раят ще дойде при теб ", или ще се уредя с джакузи в хола, или Пачино идва на посещение в България Grinning 

# 33
  • София
Анджелина, за снимката става, но после да не съжаляваш(четох нещо за сънищата - не ти се сънуват кошмари нали), а за есето - тц. Хич ме няма.

# 34
  • Му Кинд Оф Плаце
мръснишки подвизи под белите завивки

Има странно чувство за хумор тоя сайт-от вчера съм с 4 см разкритие  Mr. Green

# 35
Калина, стискам палци за теб и Борко  Hug

# 36
Айде, че имения ден наближава.

# 37
  • о`майна лунна нощ е
...  и тук идва дежурният въпрос "Какво да му подаря?" на моят Борко  ooooh!

# 38
  • Варна
Охо, гледай как бързо минават чуждите бременности. Като на майтап. Давай да видим какво си криеш.

# 39
  • Банкя
Мен пък ме питаха, какво да ми подарят за РД-то. Обещах утре да кажа. Ще падне едно мислене довечера. Rolling Eyes

# 40
Ще се омъжа за момиче на име Радослава.

То, като "Мятала Ленче ябълка".
О, Калина! Зацепих. Палцестис.

# 41
  • Банкя
Сега остава и мечка за ухо да ни доведеш. Да ни потанцува за рождения ти ден. Grinning

# 42
"Участие в риалити шоу". И позна, и хич. Всеки ден съм изтипосана през цял свят в "Споделете". В друго риалити изобще не бих си разголила ни душицата, ни ц... та /ама много се извинявам, така ми дойде римата/. Тъй като имам богато въображение и богатство от копнежи, а и все пак за късмет говорим, приемам нарочен превод - някой в реалността ще ми направи невиждано шоу. Малко късно обаче. Закъснели късмети даваш, Акси, непростимо е, но ти ще го разбереш по-късно. Шоуто вече ми го направи преди десетина дни един моторист. Ето и историята. Мила семейна картинка - аз, Горд и лещата, в семейната кола /не помня коя точно беше, затова така я наричам/, в изпълнение на обществената си отговорност да спираме на червен сигнал на светофара, слушащи на високи децибели някаква музика /долу чалгата, разбира се!/. Този момент на пълна идилия е шумно разпорен отзад. Някакво диво ръмжене, придружено с някакво див мотор, носещ върху себе си някакво диво рокерче. Хвърлих му къс възмутен поглед, отвърна ми с дълъг възмутителен. След което при знак "Премини!", моторът изхърка бясно и бясното метълче ми представи бясно шоу на едно колело. Дали се впечатлих ли? Естествено. Малките жестове на внимание винаги са ме впечатлявали малко.

Гранде Калина, не се стискай. Кръсти си го Георги и без да чакаш Гергов ден. Любимец ми става, дори и изобщо да не го видя мушморока.

# 43
На една колежка, приятелката на десетина годишната и щерка вчера починала.
Няколко дни я лекували от грип и хоп - фира. Вирусен минингит.
Колежката днес е в паника  с щерчето по изследвания.

Пък в къщата срещу работата живеело някакво момче, което с приятеля му ги заклали в гръб. Някакъв Пекински кретен с нож. Перничани ги мразя повече и от циганите.

# 44
Ега ти късметчетата. Трябва да прибера първото улично коте у дома, за да ми носи късмет през годината. Как не.

Общи условия

Активация на акаунт