Споделете 105

• 25 365
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Иха, щяла съм да се возя на яхта.
Ай на бас, че няма  Joy

# 16
Детенцето ни вече е по-добре. Утре може и да махнат системите. Внимавайте с билковите сиропи за кашлица, защото се оказаха страхотни алергени. Станалото с детето е от Проспан или от Умкалор, категорични са в Токуда. Благодаря за стиснатите палци.

Вълк, честито!  bouquet
Акси, страхотно - да си измисля сама късмет Confused , да откажа цигарите Crossing Arms  и три пъти за щастие теглих -това вече ми хареса Whistling !

# 17
  • UK
Падна ми се каквото искам, сега ще видим ще се сбъдне ли.

Мислех да не се записвам в тази тема.

# 18
персонален секс инструктор
Ма дали аз ще стана или мен ще ме учат? newsm78 Поне да беше инструкторКА...

# 19
  • о`майна лунна нощ е
По случай празника на Вълка ми се падна "Шотове до края на дните". Голямо наливане се очертава. Shocked

# 20
Някой да е чул, тези самолети за 6-ти ли правят тренировъчни полети, че нищо не съм чула по ТВ-то и всеки път като минат над нас, се стряскам?!

# 21
  • о`майна лунна нощ е
Да, преди малко казаха по радиото, че репетират за парада.

# 22
Изтеглих "Сладки целувки", мммммм!  Grinning

# 23
Падна ми се " 3 в 1 моля "
Моля-моля това не е късмет, а живо прецакване.

Балу -  добра новина !!! Браво!

# 24
На мен ми се падна Ще се влюбиш в най-неочакван за теб човек...само който е наясно с моя казус знае, че от това по-точен късмет, здраве му кажи  Embarassed Grinning

# 25
  • Бу-у-урга-а-ас
Ей, парада!!! Така и не показах на Криско това "пищно" шествие на танкове и военни машини, докато живеехме в Сф. Добре че в Бургас поне правят красиви и богати зари.

# 26
  • Банкя
Сега остава и CTramell да изтегли, какво я устройва и официално обявявам късметът си за успешно споделен, а денят си за щастлив. Grinning

# 27
Мен ме чака любовна пролет, като полет!
изтеглих "от купон на купон ти ще си като Купидон"

# 28
  • София
Е сега вече ви спипах. Чудя се защо чак сега ви откривам сред джунглата на : "обичате ли свекърва си......", "къде да намеря........" и пр. Когато имам нещо за споделяне, но не е "за пред хора" , мога да го изтърся тук, нали?

# 29
Ми тук не сме много "хора", та си помисли добре какво ще споделяш!

Общи условия

Активация на акаунт