Споделете 105

• 25 394
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Бу, на кого да платя, за да мога да банвам по изложените от теб причини? Имам дълъг списък.  Mr. Green

# 631
Т.С., виждам, че и искаш да има бан "защото не ме кефиш!", заменян чат-пат от "защото така

Да, искам, но само аз да ползУвам. Не знам за ложата, аз искам сепаре, че като се улея да се излегна и да гледам сеир.

Йовета, нема проблем. Пействаш или пишеш, обаче, има разлика. Че е инфантилно не съм казал, то си е ясно.

# 632
# 633
Флор, по принципа "Не ме кефи" ще си останете трима-четирима, самодостатъчни.  Почивчица от форума. Мдааам, направи си блог - ще усетиш директно народната любов върху себе си. На Тончик му предлагам като лекарство да си отвори бар - така няма да му се налага да излиза от там. Simple Smile

# 634
Ако ще трият малоумните, нека трият и напъвателните. Ако не можеш да се изразиш в три изречения или поне в три реда, поне бъди милостив и не хаби чуждото време, оригиналствайки до откат, че и многословно.
След малко слизам от метлата и яхвам колата.

# 635
Що бе, аз с удоволствие изчитам Елист.
Споделям жега, ослепителна светлина навън.
Цъфнали кремове на съседка блондинка с ягтериер блондин.
И лек махмурлук, и кано студен айран.

# 636
Мишон, защо си мислиш, че нямам блог?  Crossing Arms

# 637
Споменавам, без да споделям, поредната си серия инжекции, които се оказаха без особено дълготраен ефект Sad Предстои ми скенер за доизясняване на ситуацията. Време разкош, а аз на легло. Няма никой у дома и се примъкнах до компютъра за малко, иначе рискувам да ме набият.
Стиснете по един палец, този път да премине вече болката и да върви към окончателно оправяне, защото трудно издържам дори аз, с високият си праг на търпимост.

Анджи, честито, макар и  след не знам си колко време!    bouquet
Калина, бебето Борис е красиво!   bouquet  Как ги раждате тези деца, хубави от първият си ден!? Моите чак сега станаха красавци!

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 17:29 от Бижy

# 638
Сега видях, Мишон, да не кажеш, че те имитирам аватарно. Всичко е случайно, както и това че съм отзад. Обикновено съм отпред.

Вълк, не е нужно да ме четеш. Не още.

# 639
Споко ве,
нищо не може да ти се случи. Самолетът, който прелита натъй-натъй пред
терасата ми и който мечтая да обстрелвам с МТБ е с надпис LZ-DMC.
DMC не са ли конци за гоблени, баси.
Поздравих ли ви с Деня на Победата, или го изтриха? Поздравявам ви!
http://www.ensemble-aleksandrova.ru/index.php?id=87

# 640
Спокойна съм, ве.
Ама като обичам кифла с мармалад, а ми се предлага само мармалада, не ми харесва. Освен, ако не е шипков, тогава може, но ничии писания тук, не напомнят на шипков мармалад, за съжаление.
Ето, мога да се изразявам и в споделетски стил.  Simple Smile

# 641
Мно'о високопарно станало тук.
Споделям си дрямката....после отивам да се припичам на слънчице по улиците.
Приятно, хм, споделяне? Mr. Green

# 642
Флоро, значи лечението е "стоп-форум". Mr. Green

Сега видях, Мишон, да не кажеш, че те имитирам аватарно.

Кейси, как ти хрумна тази кощунствена мисъл?! Да н си забрайла ментоглоговалерианата? Безобразие! Grinning Волфио да се ориентира по пИпИрудитИ. Mr. Green

# 643
Бу, Нимфетка, Имелда, Рокси, Крав и Ео,
щях да си имам обувки. Ама точно такива, каквито си представях, че имам. Мерих 5 чифта, модифицирани откъм горна част, но с еднаква подметка и цвят, но 36 номер са ми малки, а 37 са ми големи  Crossing Arms

# 644
Анджи, аз пък съм м/у 38 и 39. В повечето случаи взимам по-големите, защото ме посъветваха да слагам силиконови възглавнички на Шол. И Ейвън имаха по едно време.

Общи условия

Активация на акаунт