Споделете 105

• 25 391
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Жива да си, Дуци. Ако има и как да ми покажеш кои точно силиконови възглавнички (на ЛС)  Grinning
Дали ми е пораснал крака с половин номер напоследък или масово моделите са умалени?

# 646
В този несправедлив и не особено дълъг /снощи се приспах с темата за 21.12.2012 - няма да пояснявам, информирани хора сте тук/ живот съм разбрала едно - че когато всички не са ти наред, значи проблемът не е в тях.
В несправедливия си /спрямо служебните ми задължения/ и не особено дълъг престой във форума съм разбрала второ - че някои хора е направо препоръчително да се изразяват кратко, тъй като в дългата реч губят част от чара си, да не кажа целия си чар.
В несправедливия си /спрямо останалите участници/ и не особено дълъг престой в "Споделете" съм разбрала трето - че е прекрасно да има какво да споделиш в повече от три изречения и няма никакво значение кой какво мисли по въпроса.
Иначе, както обещах, днес се видях с морето. Хубав, смислен и спокоен ден ми е, пожелавам такъв и на вас! Аз смятам да премина към изтощаваща, безотговорна и дива нощ.

# 647
  • Варна
Искам да е месец Май целогодишно. (Но да не съм бременна)

# 648
Забравих да спомена, че от 4-ти до днес най-добрата ми приятелка намери време да ми се обади два пъти. Първият път беше случайно и тогава разбра за проблема ми, а вторият път отмени дори обещанието си да дойде да ме види. Живеем през една улица... Тъжно ми е!

# 649
Бижу, може би и тя има проблеми....,а може пътищата ви да са се разделили, а да не сте го осъзнали. Confused Каквото и да е - тъжно е!

# 650
Тунингирах се. Гледам, гледам, и почва да изпадам в нарцисизъм. Mr. Green
Колко малко и трябва на една жена. Всъщност, на мене.
(имам си много добра козметичка и фризьор,това-между другото)

# 651
  • вкъщи
Забравих да спомена, че от 4-ти до днес най-добрата ми приятелка намери време да ми се обади два пъти. Първият път беше случайно и тогава разбра за проблема ми, а вторият път отмени дори обещанието си да дойде да ме види. Живеем през една улица... Тъжно ми е!

горе главата наистина е тъжно.....но продължи напред

# 652
С праздником

Споделям болящи крака. Ама подуто-доволно-отекли.
Четохме си приказки и рисувахме Бертолдо. Получи се страхотен. Купихме сикнижка с автограф от автора. Той си седеше кротко в парка и продаваше на сгъваема масичка.
Споделям и въжена градина.
Страхотен ден.

# 653
  • Варна
И аз споделям крака, но боси по подкосена морава. И пълни очи със зелено. Не беше лошо днес.

# 654
Такъв срам преживях в магазина току що, за първи път в живота си. Не стига, че се замъкнах, за да се раздвижа колкото ми е възможно, ами тръгнах с ръце в джобовете и само с ваучери за храна. Обаче това не ми попречи да излеза далеч над лимита... Затова вече и аз като мъжа ми ще мятам стотинки и левчета където ми падне из колата. Те ме спасиха, но се изчервих подобаващо де!  Embarassed Гадната касиерка можеше да сторнира сметката, но се направи на интересна и каза, че я е приключила. Да видим ако не и ги бях измислила тези 15 лв, какво щеше да прави като я е приключила?! Twisted Evil

Мишон, Йовета, поводът за отказ беше, че на детето му никнат зъби и е на два Гергьовдена на 6-ти. А аз съм така от 4-ти, днес е 9-ти, само две телефонни обаждания. Не ми разправяйте, че да живеете през два блока от приятелката си и кръстница на детето ви, и да знаете, че е е на легло, няма да идете да я видите поне докато си разхождате кучето. Би могла да пресече улицата и да разходи кучето пред нашият блок и да се качи за две минути... Е, позвъни днес, но аз пък съм още афектирана(а вероятно и раздразнена от постоянната болка) и не отговорих. Сигурно и аз постъпвам идиотски, но не можах да се превъзмогна. Да взема да се прекръстя на ГГМ? (Голямата Госпожа Мърморана) Ужасна съм, знам!

Знаток, авторът на "Бертолдо, Бертолдино и Какасено" е Джулио Чезаре дела Кроче.  Rolling Eyes Това той ли е и за този Бертолдо ли иде реч?

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 21:56 от Бижy

# 655
100 дни прекарано време във форума. Ужас и наздраве!

# 656
  • вкъщи
 Красотата на жената

Красотата е в душата -
не във преходната плът,
слага времето поврата
върху женствената гръд!

Може днес да си красива
и желана от безброй,
ала тялото погива
и превръща се в порой.

Щом душата ти е чиста,
непорочна, девствена -
твойта прелест е сребриста -
името ти е ЖЕНА!

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 21:55 от Йовета

# 657
Наздраве с чаша бяло винце
124 дни във форума,доста време
на моменти не ми действа много добре Mr. Green

Споделям моткане цял ден ,засаждане на 50 корена домати набързо-луда работа.

# 658
292 дни във форума. /Ужасен емотикон/. Вадих луковици. Направих си първата слъччева баня.

# 659
От няколко дни не съм излизала от нас, за форума да не говорим.
Пред изтрещяване съм, обаче в момента гледам Горещо с Лили от един ББ и две корици на Плейбой и си мисля, че всичко ми е наред и съм си екстра Crazy

Общи условия

Активация на акаунт