Споделете 105

• 25 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Само да не  е цунами,Жозефин.

# 91
  • До хладилника, който обичам
Споделям сенна хрема.
Моля, разделете я с мен! Кихам таман по четири начина (редувам). С първия - ме боли носоглътката. С втория - ще ми изскочат очите. С третия - хвърчат секрети и мокря кърпички скорострелно. С четвъртия - изпускам. Ужасителен ужас.
И как, как да се обадя на хомеопатката, като точно започнах да си мия зъбите с ментова паста след тоооооолкова дълъг период на въздържание?!

# 92
О,имало рожденник...жив и здрав Вълчо  bouquet

# 93
Нуждая се от масово форумско палцестискане и добра мисъл. Става дума за любов, не за лошо. Пратете една благопожелателна мисла за мен  Grinning

# 94
Спатиите са по-слаби от пиките, Ео..

# 95
  • Boston, MA
И във фондовия пазар се ползват числата на Фибоначи. Много не съм внимавала в тия лекции обаче. Нещо за задържане и обръщане на посоката беше май.

П.с. Борко и на мен ми харесва...

П.с.с. Отказвам, отказвам да се паникьосвам за поредната паника - т.нар. свински грип...

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 22:59 от Бубка

# 96
  • София
споделям разочарование от последния пич, с когото имах "нещо"..  Confused
чувствам, че вече мога да издам книга "Как да познаем, когато той фино ни отбягва, но си оставя вратичка за всеки случай.."  Rolling Eyes

обаче денят не е тотално зле - най-накрая направих нещо за себе си, което отдавна исках - тествах се анонимно за СПИН, макар че знаех, че няма нужда - винаги е хубаво квалифицираното лице да ти го каже със сигурност Flutter

Естер, стискам палци Peace

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 23:43 от Little Black Riding Hood

# 97
Числата на Фибоначи в техниката не виждам за какво биха могли да се ползват. Не е изключено да са ми споменавали обаче. Ние се кланяме на Фурие, на Ойлер.
Естер, нямаш проблеми. Да стискам палци за любов е сладка работа.

# 98
Числата на Фибоначи са навсякъде. Огледай се.

# 99
  • UK
Ха! Първа. Добро утро.

# 100
Добро утро, МГМ.
Чудя се защо си пуснах лаптопа преди да тръгна на работа  Rolling Eyes
Егати пристрастеността.
Може би трябваше да се лакирам.
Но не стига, че се гримирах днес, ами даже и да се лакирам...
Някой ден ще стана истинска жена, мда.
С повече от 3 чифта обувки, с лак и грим.
Днес дори ще съм с рокля и токчета.
Само косата не измислих какво да я правя.
Ама пък и да не прекалявам, все пак.

# 101
Довечера съм канена на "Фенерите" в Лозенец, някой да е ходил?
Изглежда прилична бирария с добро меню, подходящо за доОСвинване,дам.

# 102
  • UK
Вчера бях там. Ама си нямам и представа, честно казано. Симпатично беше, яденето също ми хареса, но не разгледах менюто. Simple Smile

# 103
МГМ, моля, сподели на ЛС точното местонахождение, гледах Бгмапс, но не мога да си го представя. Това откъм другата част на Арсеналски ли е? newsm78

# 104
Вълк, частното на всеки две съседни числа ( от редицата на фибоначи) се приближава до числото е ( или май беше 1/е). абе нещо от сорта, което пък от своя страна е съотношението на Златното сечение. Позабравила съм вече. Но в общи линии всичко което тръгва от 1 и намалява се опитват да го натаманяват като Великото тайнствено съотношение Confused
Спиралата от аватара на Кейси също би трябвало да е построена на това съотношение.
http://bgnauka.com/index.php?mod=front&fnc=pub_page&pid=10196 , http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B … D0%BD%D0%B8%D0%B5  и прочети Шифърът на Леонардо.

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 08:53 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт