Споделете 105

• 25 405
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
МГМ, моля, сподели на ЛС точното местонахождение, гледах Бгмапс, но не мога да си го представя. Това откъм другата част на Арсеналски ли е? newsm78
Писах. Simple Smile

# 106
Математиката ме обгръща вече и от тук.

# 107
  • Банкя
ДУ!
Споделям огромен букет цъфтящ люляк.
Един камион (по улицата пред офиса подменят тръбите) беше счупил храста и ние с колежките го обрахме.

ПС: Обичам математиката. Grinning

# 108
  • UK
Мразя математиката. Мразя и "ДУ", а редовно го употребявате в тая тема. Толкова ли е трудно да напишеш "Добро утро"?

# 109
Споделям, че секцио на котка в Германия е 500 €, току що една приятелка ме информира. Котката обаче си е родила нормално Mr. Green

Като прочета Ду си мисля, че за мен иде реч. Един приятел ми вика така, та за това.

# 110
  • Банкя
"ДУ!" е едновременно пожелаване на "Добро утро!" и споделяне на мързел. Wink

# 111
  • До хладилника, който обичам
Споделям, че секцио на котка в Германия е 500 €, току що една приятелка ме информира. Котката обаче си е родила нормално Mr. Green

Като прочета Ду си мисля, че за мен иде реч. Един приятел ми вика така, та за това.
ДУ на мен ми е много досадно възклицание. Защо точно трябва да казваме добро утро всеки ден в тази тема, ако не е отчетна?
А котката какво е казала Mr. Green

# 112
Добро утро! Значи козият рог в аватара не е рог на животно от семейство кухороги, а златна спирала. Но не за мигли и не противозачатъчна. За златното сечение ми е говорила учителката по математика, но тя говори толкова много, и беше много отдавна.
Люляк при нас колкото искаш, от единия - до другия край на града, на двата бряга на Бели лом все е люляк. Всеки може да си набере. В неделя в друг град видях чисто бял. А тук една бабичка има храст, който е кичест. Всяко мъничко цветченце е като розичка. На улица Юмрукчал. И една леля има такъв на ул. Плиска.
Като сме засподеляли кой какво мрази, мразя някой да каже, че го мързи. Има толкова по-омекотени варианти - не сега, друг път, като си почина, тогава.

# 113
Добро утро, братчета прасенца  Grinning

Споделям филма "Мъже в командировка" . В ролите- Русият мъж- Марадона, Мургавият загадъчен- негов приятел, Неблизващата алкохол(!!)- Кампари и Пръскащата прелест и очарование - аз.  Марадона е добил обноски в шивашкия техникум, да ви кажа, ни веднъж не си бръкна в носа, нито си намести пакета, шкембе-чорбата я изяде с чесън и безшумно, и изобщо, демонстрира класа от класа. Поради липса на вода оргията бе отложена за следващия път, язък. Но годините в ТВУ-то все пак си проличаха- заради тъпия мач филмът бе прекъснат по средата и двете с Кампари си останахме с привкус на почнати и недовършени.

Има и компромати, но Кампари ми иска кинти за да ми ги предостави, така че ако искате да видите същите, събирайте по някой лев.

# 114
Бу, сподели като един обувен специалист, моля, да се съглася ли новото гадже да ми купи обувки на ток, при положение, че ходим от, хм, петък??  Shocked
Първо не ме позна като влязох в офиса, после каза Уау и накрая каза, че още тази вечер трябва да ми купи още едни такива обувки и нямал търпение да идем до мола  Shocked
Обувки все пак ми трябват, за сватбата през май, ма мислех сама да си харча. Rolling Eyes И определено не още днес  Joy
Повече няма да облека рокля, омг. Много зле им влияе на мъжете. Не стига, че не могат да ме познаят, ами и искат да се харчат за мен.  Laughing

П.С. Бъдещият бивш ми тегли яка лекция защо аз едно време за него не съм се обличала така  Mr. Green Mr. Green

# 115
  • До хладилника, който обичам
Не Grinning
Дамата може да приема само цветя и бонбони, нали помниш Grinning

# 116
  • UK
Не я слушай, взимай обувките, да бъдем продажни. Simple Smile

# 117
Бу, не знам какво е казала, но стоически е издържала раждане на 6 котета. Не е с тесен таз, нали Laughing

# 118
Добро утро. Така поздравявам сутрин познати, които не съм срещала днес. Възпитание се нарича, аз не се отчитам с поздрави. Не съм си събрала още мисълта, така че ще нахвърлям малко коментари по синтезираното от вас.
Математика не обичам. Студената логика ми е напълно чужда, а постоянството отдавна не ми е в кръвта. Ако изобщо някога е било. От ученичка все такава се помня. Карам нещата по интуиция и вътрешно усещане, а в тях формули няма. Нито понятия като напълно вярно или напълно грешно.
Люляк цъфти и пред моите прозорци през пролетта. Аз цъфтя по всяко време, но не постоянно. "Люляче" ме нарича Горд.
Покрай латиницата на Марадона и разказа на Елист... Яд ме е, че не познавам наживо никого в тази тема. Мисля да отскоча до Русе в петък и събота. Не по тази причина, разбира се. Просто предупреждение.
Снощи пробвах един от най-рекламираните шампоани. Косата ми се вее като пиратско знаме. Ще влиза между пръстите на зъболекарката ми следобяд.
Отивам да работя. Днес мързел не ми се полага.

# 119
Ео, не, разбира се. Ако те изненада с тях е друго, ама да те води да ти ги купи Stop

Общи условия

Активация на акаунт