Споделете 105

• 25 414
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Ео, и двете не ги слушай. Сега е момента да кажеш, че ти всъщност имаш още едни такива обувки, но те е страх да ги ползваш по разбитите софийски улици, така че ако няма връзки в общината за да асфалтират твоя маршрут, да ти купи кола. Кола! Кви са тия обувки.

Червените ми бузи се дължат на вино и момински свян, пък  К …  трезва като ряпа

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 10:23 от ellyst

# 121
  • София
Има и компромати, но Кампари ми иска кинти за да ми ги предостави, така че ако искате да видите същите, събирайте по някой лев.

Аа, искаме компромати, колко пари трябват? Давам всичките си налични 32 лева плюс половин буркан Нутела (щом алкохол не пие, сигурно поне шоколад яде!)

Естер да знае, че й стискам палци за любовния сюжет, но после искам подробен преразказ с елементи на въодушевление, поне три страници със сбит почерк!

# 122
 Joy  Ели, твоето най-много ми хареса  Laughing

# 123
Ео, ко се праиш, че имаш шофьорска книжка. Ео между бъдещият бивш и настоящият бъдещ. Уаау!
Влизам за компрометите с 20.10 лева и кутия шоколадови бонбони шоколадова вишна. Отворени, но неначенати. Няма липсващи, но имат спирт. Shocked Така пише на кутията. Има изтекли и кутията беше залепнала.

# 124
 Joy Joy Joy Ох, много весело е при нас тази сутрин!

Гюлф, обещавам, аз така или иначе все така си говоря/пиша, ама ей на един човек да го поиска доброволно да ме изслуша  Mr. Green Heart Eyes

Някой между 9:15 и 9:30 тази сутрин да е слушал БГ Радио? Ако сте чули едно момиче да участва в една игра, за да (не) спечели едни слънчеви очила - аз бях. Има една игра, в която се обаждат момичета/жени и им задават въпрос от мъжкия свят. Аз казах, че съм най-силна във футбола, но те ми казаха да опиша какво представляват клещи-чираци  Crazy А сега де! Аз клещи не мога да опиша, камо ли чираци  hahaha Питах гугъл, но както се сещате ми предложи само снимки, магазини и т.н., но не и точно за какво се използват клещите чираци...Колегите мъже покрай мен подсказаха, но не достатъчно явно. Та отличителната черта на клещите-чираци била, че като захванеш предемта, той седи стабилно без да държиш клещите, клещи-хендс фрии демек, ама кой да знае...Е, вече знам...
После Симо ме пита дали има мъжки ръце, в които искам да бъда заклещена като в клещи-чираци, казах - да, разбира се!, но отказвам да назова чии са в национален ефир, въпреки, че той искаше да чуе и това  Laughing

Та така, при нас е весело...

Ео, доколкото съм слушала от теб за момчето, няма нищо лошо в намеренията и желанието му да ти купи обувки и аз ако бях, сигурно щях да приема. Ама аз не съм с класа, така, че може би не съм критерий.  Whistling

# 125
Вълчо, споко, той докато изплати неговата кола, че да останат пари да ми купи на мен, аз все ще съм изкарала книжка   Laughing
Това с настоящият бъдещ ми хареса.
 Laughing

# 126
Не мога да  се сдържа да споделя, че един бизнес, много успешен, добре подхванат, е бил успешно погребан....съвсем наскоро.  Много ме доядя, много, защото....там НЯмаШе ВЛИЯНИЕ на толкова пропагандираната криза.

Винаги съм си мислела, че западняците умеят да правят бизнес. Сега видях как умеят да ЗАТРИВАТ РАЗРАБОТЕН бизнес. ooooh! ooooh!

П.С Коригирах си смисловото недомислие. Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 11:07 от Не тази вечер, Жозефина!

# 127
Ами то и за БТК - така.

# 128
Вълчо, този бизнес можеше успешно да се движи даже от КЪЩИ!!! Ей тъй на, без големи усилия.
Да, да, ама не.....

# 129
ДУ, ителектуалки.
Добро Утро МГМ.
Щях да споделя, че съм откачен, ама няма щото съм ви под нивото.
Възвишен ден Ви желая.

# 130
Ео, не може да ти купува само обувки. Трябва и чанта.
Ели, Кампарита дали ще се мотивира достатъчно от половин кошница шоколодови бонбони Линд и не много красив, но затова пък вкусен чийзкейк?
 Днес ми е ден за домашни разкрасителни процедури. При последните такива успях да изплаша комшията. Сега ще си сложа бележка на вратата, за да ме подсеща да не отварям вратата, ако не съм се привела в приличен за гледане вид.

# 131
Има и компромати, но Кампари ми иска кинти за да ми ги предостави, така че ако искате да видите същите, събирайте по някой лев.

Аа, искаме компромати, колко пари трябват? Давам всичките си налични 32 лева плюс половин буркан Нутела (щом алкохол не пие, сигурно поне шоколад яде!)

включвам се с току-що направени вкусотийки(нарочно не споменавам вида им ,заради бременните в темата)

# 132
Не мога да не се сдържа да споделя, че ...
Това го чета като "мога да се сдържа" , обаче ти сподели, въпреки моженето си.

ДУ ми звучи като Бу или Ню - въпрос на свикване.

Събота - олимпиада по математика
Неделя - Национален тест по математика
Вторник -50 кинта за състезание в Шумен по математика
Сряда - числата на Фибоначи
Байгън

# 133
Майката на Скарлет О'Хара казва "Само цветя и бонбони, скъпа, само цветя и бонбони". Също така е задължително да се отказва на първите три предложения (за брак). Не  уточнява обаче дали на първите три изобщо или трябва да са три от един и същи кандидат-грешник. Като цяло книгата е пълна с полвинчати и недоизказани напътствия Crossing Arms.

# 134
  • Банкя
Не мога да  се сдържа да споделя, че един бизнес, много успешен, добре подхванат, е бил успешно погребан....съвсем наскоро.  Много ме доядя, много, защото....там НЯмаШе ВЛИЯНИЕ на толкова пропагандираната криза.
Споделям подобна случка в напусканата от мен фирма, причини много, оправдания още повече, виновни малко, но достатъчно.
За мен обаче е вече без значение, но гадният вкус в устата остава. Добре я започнахме едно време с шефа, но се намериха хора да я погребат. Кризата не попречи, но и не помогна. Самото сгромолясване предстои, не е станало, но просто е неизбежно.
Не съм капитан и не се почувствах длъжна да напусна последна кораба. Взех си спасителната жилетка и скочих. Наблизо мина лъскав немски катер, от 15-ти официално ще съм член на екипажа му.

Общи условия

Активация на акаунт