Споделете 105

• 25 482
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
На мен пък ДУ ми звучи като духайте, ще ме прощавате.
Но аз не се поддавам на такива провокации.

Ео, много си бърза, радваш ме! На обувки не мога да устоя аз. Явно и той  Grinning

# 136
Mайка ми каза : "Само не се жени и за него"  Joy
Скарлет не съм я чела, със спокойна съвест мога да взема обувките, значи.
А и той не си пада по цветя и бонбони, малко му куца романтиката.

# 137
Чухте ли тези сирени или са само в Надежда? Какво беше това Rolling Eyes

# 138
Не знам, при нас сирените бяха за един самоубиец на покрива на блок в ЖК Освобождение.
Психолог на покрива, пожарна, линейка, полиция, както си му е редът. 112 в действие.

# 139
112 за нищо не стават. Два пъти им звъня, едното беше за една шахта насред шосето без капак. Звъняха ми няколко пъти, понеже не могат да разберат къде точно се намира мястото и накрая ми викат сега ще ви локализираме. И аз я питах девойката нали не си мисли, че 2 часа седя на улицата.
Втория път звънях за някакво детско съоръжение в парка, което беше счупено и зловещо стърчеше желязо от него, а градинката е нова. Желязото още си стърчи, беше преди 2-3 седмици някъде.

Сега пък си пиша с една приятелка по айсикю и тя ми казва, че в Овча купел е имало от тия качулатите с помпите, насоличи били оръжия и дебнели нещо.

# 140
По действителет случай от едно време:

Другарката на една родителска се оплакала на майката на дете, че не учи, не може да смята, бие се, никаква дисциплина, пълен келеш.
Майка му казва - добре де, това ясно, а иначе как е?
Даскалката се ококорила и казала - иначе е добре.

Радио Веро … 5;ия.

# 141
# 142
Иска да се регнеш във ФБ или да си влезеш в акаунта там, за да видиш снимката Simple Smile

# 143
# 144
Уважаеми, Гюлфия, Мънки и Бианка, Кампари освен че не пие, и не яде. Затова само кеш, моля. А за съдействието, което и оказвам в момента, ще ми се отплати с компромати на лични.

# 145
  • о`майна лунна нощ е
За неяденето на Кампари ... то се вижда. Как може да се снимат на празна ясла. Едно кебапче да имаше сервирано поне. То и за пиенето същото се отнася - чаша вода! Можете ли да повярвате - на масата се вижда само връхче на чаша с вода! Къде отиде Бургас 63?

Фейбука не съм го налазила още. Малко сектантско ми се вижда - като ложа на Масоните. Не знам до кога ще устискам обаче. Все повече познат народ се регна там.

# 146
"Регнах" се само, за да видя снимката. Не знаех как изглежда Кампари.

# 147
Андрейчо се върна преди малко от акция по унищожаване на парфюми. Полял се е с паркетин, за който твърди, че бил Гучи и доволно заяви, опитвайки се да докара сластен глас, че сам не можел да си устои. Сцената*, която изникна в главата ми при тез му думи, е брутална дори за каленото ми сърце, поради което смятам че ми се полага цигара. Ама не смея да запаля, че още не се е отмирисал паркетина, да не взема да взривя офиса. 

*как андрейчо не си устоява и се отдава на диви и безсънни нощи със себе си грр.

Изобщо не се залъгвайте от празната маса. Ония двамата ометоха яденето, изпиха пиенето и отидоха мач да гледат. Като ви разправям че сме прецакани. Гладни, жадни и неуважени. Пхъ.

Grinning Ео, на ти :

Езици две дузини знае,
но за един от тях нехае-
на любовта езика меден.
За нея всеки Иц е вреден,
дошло е времето на Гошо,
Милен, Дарин, Ивайло, Тошо,
абе поне дузина вещи
мъже с ръце "чираци-клещи".
На Ео време й е, смятам,
да го удари цяло лято
на авантюри и закачки,
а ние, дружките-токачки
ще ги обсъждаме доволно,
дори нецензурно, фриволно.
Така че, Ео, давай смело,
свърши го туй угодно дело!

# 148
Уважаеми, Гюлфия, Мънки и Бианка, Кампари освен че не пие, и не яде.
На една Бианка пари и се искат преди обяд. То и ядене също. Ни бонбон, ни пари останаха.
Добре, че Ели е благотворителна днес.
  Остава и Марадона да донесе подаръци от морето.

# 149
Аз не мога да влаза във фейсбук, ни така, ни иначе.

Има ли начин някоя добра душа да качи снимките в нещо като снимка.бг?
Моля. Имам много як служебен филтър, в който влизат социалните мрежи. Confused

Общи условия

Активация на акаунт