Споделете 105

• 25 496
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Ели,  Joy чираци-клещи, денят ми мина под този наслов, но това в стиха беше черешката на тортата  Joy Спокойна съм за тебе, че гладна няма да останеш с тоз талант  Heart Eyes

Жозеф, за моя линк Фб не ти требе!

# 151
Лисицата е жива бе, аз си мислех, че са й опнали кожата на някой чатал.
Моя филтър ме пропусна.

# 152
    Хахахаха... Сега всички като видяхте, че аз съм писала последно в темата и я налазихте, за да видите компроматите, нали?! Ама ще се разочаровате!!  Чакам Ели и Марадона да  се надцакат. От което става ясно,  че може и никога да не  видите  компромати.  Mr. Green

# 153
Споделям, че новата ми работа е страшно интересна. Споделям, че съм софиянка за уикенда. Компромати нямам. Кампари, много си сладка.

# 154
  • Boston, MA
Флор, все забравям - страшен аватар!

Споделям, че Дани вчера се къпа в морето (аз и през август не го мога), после кашля, после го боляло коремче. Мисля, че симулира, обаче, все пак миналата седмица научи "боли коремче". Какво по-добро от моржова баня за изтрепване на гадните вируси...

# 155
Ей, Фло, чакаме почерпка за работата, браво.
Аз пък възнамерявам за три дена да се изнеса от Сф. Дано не ми мине котка път.
Споделям, че ми потекоха сълзи от смях с един клиент одеве. Mr. Green
Трябва да си отворя тетрадка за бисери. Mr. Green

# 156
Аз пък споделям, че ще се боря 6 дена с мъжо, барем боядиса таз детска стая. Какво свърших досега (за 1 седмица): купих боята, четки, валяк и ваничка. Една за тавана, една за стените. Разчистих всичко от стаята, трупано 1-2 години. Изстъргах тук-там тавана, където трябва да се шпаклова. Купих найлони, дръпнах мебелите от стените с помощта на голямото батко, навих килима и чакам ли, чакам... Ако не стане, хващам се с малкия и я боядисваме за 2 дни  Mr. Green Той и без това носи непрекъснато една четка и маже по стената...

# 157
Споделям, че видях Госпожа Имелда да опразва един банкомат в кварталната и бакалия, сиреч МОЛ-а. Отмина ме като вихър, развяла поли и коси, устремена нанякъде, без да ме забележи дори. Или пък ме забеляза? Thinking

# 158
Ester, тия клещи-чираци и аз не ги знам що за клещи са, ама описанието ти ми навя мисъл за менгеме. От там за "заклещена като в менгеме" и всякаква романтика, свързана с мъжки силни ръце отиде на кино  Laughing

# 159
  • София
клещите показани от ВИБРОМАТ ми навяват асоциации със зъболекaр и вадене на зъби..

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 18:09 от Малката Черна Шапчица

# 160
Остава и Марадона да донесе подаръци от морето.

Особено на мен, горкана, дет' забрави да ме поздрави  Mr. Green

# 161
  • Русе
Да ви споделя колко мноооого съм изморена от миткосване по улиците  Laughing Е, свършвам и важни неща, но в общи линии релаксирам. Утре ми е последният официален отпускарски ден. След това съм безработна, ноооооо до тогава, ще се наслаждавам. Имам достатъчно време да се депресирам.  Laughing Само дето установих кофти зависимост. Няма работа - няма заплата. Много свободно време - много изхарчени пари.

# 162
Взех си спасителната жилетка и скочих. Наблизо мина лъскав немски катер, от 15-ти официално ще съм член на екипажа му.
Въх, туй го прочетох лъскав немски катер, от 15-и офицера екипажа му.
Като си изключих компа на работа, разбрах думите на Жоза за инженерите.
Това дали е от старостта, или винаги съм вдявал бавно, вече не мога да преценя.

# 163
  • София
не е от старост - аз все още не мога да схвана..

# 164
Аз пък имам склероза.

Общи условия

Активация на акаунт