Споделете 105

• 25 544
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Тия клещи чираци са третата ръка на братовчед ми, когато заварява. Примерно си намества два винкела, както ще са, защипва ги и ръцете му са свободни. Ако не успее да ги защипе, дебелината, която могат да защипят се регулира от гайка, което е към Вибромат. Също такава гайка има и чешмеджийският ключ, но той трябвя да се стиска постоянно при работа, а тия - не. Имат лостова система, която като прехвърли усилието и остават стиснати. После трябва да се положи усилие, за да се отворят двете дръжки и освободят.
Аз отначало се метнах в ковачеството, дето чиракът държи нажеженият детйл с едни клещи, а майсторът бие с чука. Те също са доста различни от клещи.

# 166
След това разяснение на Лупи, всичкото Споделете ще си закупи чираци, за да защипва страниците на някой роман, да не се разлистват, докато обогатява знанията си!
Хихи!

# 167
Вълк, днес баш ти си ми трябвал за жокер, ама имах само 1 минута за отговор, нямаше време да пускам питанката и във форума  Joy

# 168
Компроматите, моля, само на ЛС! Благодаря  Hug

Много приятно беше снощи. Ели беше избрала чудесен ресторант - класен, изискан... Е, върнахме една салата, за да си защитим реномето на капризни столични гъзари, но иначе всичко беше перфектно. Благодарим на дамите за прекрасната вечер.

А мача... как пък го измислиха да е точно този вторник...Но няма как.  Hug

Аре чао за сега, че почна другия мач  Mr. Green

# 169
  • София
Споделям, че видях Госпожа Имелда да опразва един банкомат в кварталната и бакалия, сиреч МОЛ-а. Отмина ме като вихър, развяла поли и коси, устремена нанякъде, без да ме забележи дори. Или пък ме забеляза? Thinking
Забелязах те, с ъгълчето на окото в бързината и чак на светофара се сетих, че си ти.

# 170
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям цъфнали кестени пред прозорците. В розово.  Laughing Хубаво е, че прозорците са големи, целите в зелени листа и розов цвят - като жива стена. Красота. Дори нощем. И как ухае!
В петък заминаваме на дълго тролско пътешествие - чак до морето. Откриваме сезона с пролетно море. Да се повъргалят троловете по пясъка, да копаят и ровят, хвърлят и ядат пясък.  Mr. Green
Лека нощ, да спите в кош (всичките в един Mr. Green).

# 171
E, Г'жа, по-подходящ повод нАдали шЪ ми са предУстави да нАпусна темата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 172
E, Г'жа, по-подходящ повод нАдали шЪ ми са предУстави да нАпусна темата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да не се отметнеш, ей!

# 173
Добре че, мен някой, някъде не може да ме мерне. Действа ми успокояващо.  Simple Smile

# 174
Пак е имало снощи замитане, явно, щото някои реплики ми висят.
Следващото споделено ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ ОТ БРЕМЕННИ!
Споделям  пресни вурстчета на скара, свински джоланчета, фантастични бретцели, кнедли, задушени картофи, зеле…и БИРА. Немска.
И мноооого приятна, подбрана  Laughing компания, нещо, подобно на споделете, но в друга посока.
Ще повторя определено.

# 175
Никога, като повтарям, не е същото.
http://www.websad.ru/album.php?login=Adieu Това пък какво е?
Като му гледам физиономията на руснака, сякаш е вкусно.

# 176
Не е ли пелмени? newsm78
Това трябва да се пусне като тема-загадка в Готварския.

# 177
Не, не е пелмени. Плод е. Първо е цял, после очистен на блюдото.
Боже, колко неща има по света дето не съм ги ял. Мъкаааааа.

# 178
Peonia пише там.
Ама било за друго.
Това е Durio

# 179
Да, и гугълка ме праща във вила Пеония на брега на струма до с Пастух /пастир, рус/
Освен това има индианско племе пеони, но има и тракийско племе пеони.

Общи условия

Активация на акаунт