Споделете 105

• 25 598
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Страхотни празници! Незабравими просто Tired Първо адски болки, после система за разкош, а за десерт сутрин и вечер инжекции в дупето. И нищо няма да се промени като се оправя. Няма да ходя по доктори, скенери и санаториуми. Такава съм си. Не се оплаквам, а само споделям, да ми поолекне. Иначе болката е ... няма такава! Както боли възпален нерв, нищо друго не боли така. Всеки го е болял зъб някога, нали? Е това е около 20 пъти повече, но на кръста. Гадост!

Бейлис, дъщеря ти е абсолютна красавица!  bouquet  Като теб. Целуни я от мен Hug

# 466
Сопрано, наздраве.

GrinningБолят ме краката, много е гот да си натокана мадама и да те заглеждат, стига да не се налага да влачиш един израстък на ръце и да подритваш другия, дорде се влачи като народна песен.  Close Ай, ужас, може и затова да са ме заглеждали!... Не, не, бях прелестна просто, по-скоро са се чудили от кого(и за чий...) съм ги откраднала тия деца.  Иванжелина насред площада пред Общината викна "имам пиш!" и като тръгнах да я изпишквам върху саксия с теменужки, се осра като чакал. ooooh! Направих се че не съм с нея. Кака й през това време подбелваше поглед, флиртувайки с един полицай, понеже беше шумно, чувах само откъслечни фрази- "...майка ми не иска да носи сутиен, обаче аз имам" Close,  "....Ваня е мудиска* като майка си и баща си...", "... а вярно ли е, че в затвора не им дават шоколад?"  Laughing Полицаят обаче или имаше деца, или беше изкарал курс в Кралската гвардия, остана непоклатим и мълчалив като Гибралтар. Сладолед, пуканки, пясък, сок-  ядохме и пихме до насита. Доволна съм. Намазах се с лиотон хиляда гел, направих си кафе и се възползвам от затишието докато спят. Блаженство.

Честитих ли на всички ,имащи повод?  Hug

-----
*нудистка

# 467
С типичния си див егоцентризъм честитя и черпя първо на и от името на любимото ми мъжко оперение по тези и другите географски ширини - Георги. Съвсем не случайно търпя майтап, че след название "Георги" останалите характеристики на индивида нямат значение. Да са живи и здрави всички, носещи това име, начело с Горд, разбира се.  bouquet
Честита дама белисима на Бейлис  bouquet и гранд кавалер на Гранде Калина  bouquet! Да ядат много, да спят много, да растат здрави и весели бебоците ви, момичета! Hug

За пребиваването ми в Русе и мързела през останалите почивни дни ще споделям в работните. Наздраве и хубава вечер на всички ви!

# 468
  • Boston, MA
Честит ви Гергьовден, на всички именици, а и на всички останали циганета!

Много е сладка Ема, беличка и пуФкава изглежда. Браво, Бейлис, смела мама!

На нашия котарак мъжът ми му реже ноктите, иначе той си ги гризе, хич не са му перфектни.

# 469
  • вкъщи
споделям хубаво беше на балкана само да не бях на пътя на глигана

Sunglasses

# 470
На мойта Мишонка ноктенцата й падат, а под тях - нови-новинички, готови за подвизи. Simple Smile
Бяхме на чеверме - наоколо по къщята се разнасяше аромат на мераклийско печено. Ния са набесува, а аз  си оправих ноктите. Рапорт даден. Mr. Green

# 471
преживявам ряздала... на крачка от сватба....
На моменти е толкова тежко, че ... Cry

# 472

Виж, ако не си бременна и ако нямате дете-по-добре го направи сега. Режи и бегай.

# 473

Никога не съм се чувствала толкова свободна и изпълнена със сили, както когато съм късала, плакала и бивала наранена. След това идва усмивката. Посоката е само напред.
Феникс съм. Възраждам се от нищото.
Няма как да усетиш хубостта и радостта, ако не си почувствал първо удар някакъв най-общо казано.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 18:58 от luna

# 474
Васиту, права е Жоза. Peace
Казвам го като някой, който страда жестоко, а сега се чувства щастлив да попълва бракоразводни документи  Wink
АКо искаш да си поговориш с някого, пиши ми, аз си нямам работа тая вечер и съм добър слушател Peace

# 475
Споделям страхотен  ден.
 Вместо да правя софри за имения ден ,този път реших да си направим семейна разходка   .Избрах ето това място http://www.bulgarianmonastery.com/bg/bilintsi_monastery.html
http://prikachi.com/files/811319v.jpg
http://prikachi.com/files/811350u.jpg
Тишина ,спокойствие ,красива природа-определено пак ще го посетим.

Наздраве на всички http://bohemi.org/images/whisky.jpg

.

# 476
  • Варна
Наздраве,Мънки!
Да си жива и здрава!

Наздраве Сопрано!

# 477
Честито на всички именници! Аз също си имам празнуващи - мъжът ми, дядо му, снаха ми... Всички са поздравени, сега пием бира.
Днес нямах компютър и установих, че при липса на интернет човек може да свърши много полезни неща - проверих общо около 140 теста и контролни работи, които през почивните дни ме домързя да погледна!

# 478
Споделям:
1* Открих сезона на ментата. Вече официално е лято. Честито.
2* Първи хипогликемичен шок. Не съм ли късметлийка?! От целия класификатор на болестите да попадна точно на тази, дето се лекува със сладолед.
3* Едва устоявам на желанието си да променя всичко из основи.  Надвиснало ми е някакво очакване. Нещо ще се случи ли? Иска ли ми се да се случи....?

# 479
Споделям бира, пуканки и един фен на Барселона в мое лице. По дефолт съм за английския футбол, но като играе Барса съм за нея  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт