Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 857
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
Привет, уханни!
Не знам дали се намира Целувката на Дракона. Карамел и аз не усещам в него, нито шоколад. Но е хард, ох колко е хард и ... красив. Не знам какво ми се случи напоследък, но подобни аромати ми допадат много. Днес слагам една блуза след пране. Отнякъде ме лъхва нещо много магнетично. Душа навсякъде като хрътка. Накрая установих - от ръкава не се е изпрала Пантерата (пак на Карден) и познайте в какъв дъжд се набутах - да, правилно, Пантерски. Много странен, магнетичен, леко животински аромат. Див донякъде, необуздан, нищо че сладнее в някакви моменти. Неповторим е. И драконовата целувка има подобен характер - за силни натури е, че да понесат мощта и. Да.

Интересно го каза - силни натури.
Винаги съм се мислила за слаба. А точно този вид аромати ми допадат, които ти описваш - Палома, Кабошар, Бандит, Целувката (тя ми е в wish-list), Меднес. Да не би да съм се променила вече?!

Днес за пръв път съм с Juicy Couture. Ох, красота, наистина! Simple Smile
Прилича ми на Будоар. Но е по-нежен като че ли. За мен е това, което исках Будоар да бъде.

# 106
момичета тъй като заминавам за околоседмица,бих искала предварително да ви почерпя виртуално,тъй като в неделя имам юбилей.......правя 30..... Mr. Green,,,

# 107
  • Варна
kaloqnis2007, честит юбилей в аванс   bouquet Бъди здрава, щастлива! Пожелавам ти многобройни парфюмни и красиви житейски изкушения, които с удоволствие да прегърнеш!

Стики, тъкмо съм в размисъл и за Джуси, заедно с Ангела. Е, това, което каза току-що наклони везните, знак е  Laughing

# 108
  • Sofia

Интересно го каза - силни натури.
Винаги съм се мислила за слаба. А точно този вид аромати ми допадат, които ти описваш - Палома, Кабошар, Бандит, Целувката (тя ми е в wish-list), Меднес. Да не би да съм се променила вече?!

Днес за пръв път съм с Juicy Couture. Ох, красота, наистина! Simple Smile
Прилича ми на Будоар. Но е по-нежен като че ли. За мен е това, което исках Будоар да бъде.

Или с такива аромати 'добиваш" нужната сила.   Grinning

Аз не откривам сходство между Джуси и  Будоар, но последният не съм носила, само съм пробвала.

Имам нова парфюмна любов - L'Instant Magic.
На първа проба ми се стори кисел, а сега го намирам уникален - плътен, сладък, смолист,  но балансиран. Няма да мирясам докато не го придобия.  ooooh!

# 109
  • София
Здравейте ,
не съм много по темата, но се надявам да ми помогнете.
Днес си поръчах на сляпо итърнъти на Келвин Клайн (все се чудя това "л" чете ли се...)
Разгледах в сайтове разни какво съдържа, но като на всеки лаик - нищо не ми говорят съставките...не мога да си ги представя.Разбрах само че е лек.
Бихте ли го оприличили на някой друг парфюм.....
Аз харесвам разнообразни, но типични аромати, Жадор,Премиер, О уи, Ловли, Кристал ноар.....

# 110
Честит Юбилей на Калоянис предварително и от мен. Да си жива и здрава, весела и щастлива, с много аромати и пълно портмоне! Сбъдване на всички мечти!

# 111
kaloqnis2007, честит юбилей в аванс   bouquet Бъди здрава, щастлива! Пожелавам ти многобройни парфюмни и красиви житейски изкушения, които с удоволствие да прегърнеш!

Стики, тъкмо съм в размисъл и за Джуси, заедно с Ангела. Е, това, което каза току-що наклони везните, знак е  Laughing
Приятно пътешествие kaloqnis2007 и весело изкарване на юбилея!   bouquet

Мимс, все пак само един ден съм го носила. Да не те подведа!  Wink

Или с такива аромати 'добиваш" нужната сила.   Grinning

Знам ли, Карен!  newsm78
Във вторник ми предстоеше много труден ден. Реших да си сефтосам Дива. Обикновено при хубави поводи си ползвам ароматите за пръв път. Направо си беше риск.
Но, за най-голямо мое учудване, денят мина супер успешно - свърших неща, които бях предвидила за 2 дни, избегнах назрял конфликт. Та може и да си права. Само дето не положих почти никакви усилия. Явно Дива го е направила вместо
мен. Simple Smile

# 112
  • Варна
Стики, познавам го Джусито. По-интересното е, че миналата година го поръчах, дойде, пръснах, не го харесах и го подарих на племенницата ми. Сега пък го заисках  Laughing
Да видим до кога. Може докато дойде пак да ми е минал мерака  Blush
На мен така ми действа Хабанита, както се е случило при тебе с Дива. Тя ми е шоковата терапия при критични ситуации. За жалост - само зимата. Лятото вместо да ми помогне, най-много да убие мене  Laughing

# 113
Честит Рожден ден на Kaloqnis!!!!!!!!!!!!!!/предварително/

Пожелавам ти много здраве ,хубаво настроени е мноооого подаръци! Simple Smile
....................
И аз използвам някои парфюми за да придобия нужната сила или самочувствие ........Може би затова си имам  Черна Орхидея.
Момичета, да ви се похваля.........имам нов парфюм.От една година/повече дори/ го обикалях, накрая спонтанно го купих.И не съжалявам изобщо.
Това е Шалимар!
При първото помирисване.........ужас,фууууууууууууу.
Обаче после при всяко влизане в БЗ нещо ме подтикваше при Герлените и ме караше да го тествам пак и пак.Много странно ,да не ти харесва миризмата ,но ...да  искаш да я миришеш пак и пак.Постепенно свикнах ,а може би просто "разбрах" го .
Преди ми струваше претенциозен, но има нещо в него..."домашно",като го помириша излизат някакви спомени и асоциации от детството ми , още не мога да осъзная какво точно.Не разбирам от съставките...бергамот, лимон, аз усещам само ванилия, но много специфична.Толкова е приятно да съм в облак от тази ванилия Rolling Eyes
п.с. Вчера дойде на гости една приятелка, аз ,разбира се , веднага се похвалих с придобивката.Тя помириса  парфюма и се мъчаше цяла вечер на какво и напомня той...накрай се сети.......на пяна за бръснене на съпруга и....Какво стана, аз ли избирам такива парфюми ,все със мъжки нотки.Ами и моите приятелки много са добрички...на пяна им миришело, на Ленор черен, на пълен памперс Mr. Green Joy Joy Joy
Весели празници на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И ние ще пътуваме, така че ще ви чета чак след една седмица  bouquet

# 114
Въпреки,че съм имала преди години 2..3 от парфюмите на HERMES,признавам си,че никога не бих си купила ...
Нито един от всички/може би изключение прави Un Jardin En Mediterranee by Hermes ,който е зелен и плодов.Харесва ми нюанса на мандарина,има лимон,бергамот ,олеандър,обаче остротата идваща от шипъра ми идва в повече.И въпреки туй е дневен определено.
Ермес не е за всеки.Аз определено не съм му фен,но това не значи ,че няма достойнства.. Peace

# 115
Здравейте ,
не съм много по темата, но се надявам да ми помогнете.
Днес си поръчах на сляпо итърнъти на Келвин Клайн (все се чудя това "л" чете ли се...)
Разгледах в сайтове разни какво съдържа, но като на всеки лаик - нищо не ми говорят съставките...не мога да си ги представя.Разбрах само че е лек.
Бихте ли го оприличили на някой друг парфюм.....
Аз харесвам разнообразни, но типични аромати, Жадор,Премиер, О уи, Ловли, Кристал ноар.....
Мисля ще ти допадне. Има нещо общо със Sun Moon Stars но е по-зелен и по-хладен. Според мен е идеален за пролет-лято. Трайността му е доста добра Laughing

# 116
Привет, уханни!
Странно, но днес не можах нищо да си избера и карам по последни оттенъци на Пантерата. Когато душата жадува за почивка, изглежда че го предава през сетивата - и те алармират да ги оставя на мира Simple Smile Е, по някое време ще си избера нещичко.
А за Целувката Драконова - всъщност пиша (и не само аз) за нещата такива, каквито ги усещам. Напълно е възможно да ги възприемаме различно. Права е Карен, че може пък да придава сила. Не са случайни арома-терапиите - ароматът по някакъв начин ни въздейства. Има няколко аромата, от които вече съм се освободила, докарващи ми страхотни проблеми. Изваждаха наяве най-лошите ми черти. Ако беше веднъж или два пъти - да речеш, че е случайност. Ама не - много пъти и всеки път едно и също.
Калоянис, ЧРД! Сбъднати мечти и здраве ти желая!

# 117
ЧРД на kaloqnis2007 (предварително), много здраве, щастие и любов. Весело изкрване на празника и на екскурзията.   bouquet  bouquet

# 118
kaloqnis2007 ,честит рожден ден и от мен!Желая ти много щастие,любов и успехи!
Весело изкарване!!!

Аз Будоар само съм го тествала,но на мен не ми прилича на нито един друг аромат.

# 119
kaloqnis2007  bouquet newsm59

ох, усе6там как запо4вам да изпадам в пани4ески ужас, 4е не мога да намеря никъде този

моля, ако някои го мерне някъде да свирка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт