Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 842
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!Дано нямате против и аз да се включа в темата.

Относно парфюмите на Ерме-познавам само 3,но и трите обожавам-Кели Калеш и Нилските градини,на които съм горд притежател и Елексир де Мервей-него само съм го тествала,но се надявам да се сдобя и с него.
С голям интерес бих пробвала и други аромати на Ерме,за сега се оказва че много добре ми пасват.

Относно Драконовата целувка(виждам,че сте я обсъждали),аз усещам карамела и то доста осезаемо.
  bouquetНямаме ,разбира се,тук да не е частен дом LaughingКолкото повече,толкова повече Peace

# 91
Привет, уханни!
Не знам дали се намира Целувката на Дракона. Карамел и аз не усещам в него, нито шоколад. Но е хард, ох колко е хард и ... красив. Не знам какво ми се случи напоследък, но подобни аромати ми допадат много. Днес слагам една блуза след пране. Отнякъде ме лъхва нещо много магнетично. Душа навсякъде като хрътка. Накрая установих - от ръкава не се е изпрала Пантерата (пак на Карден) и познайте в какъв дъжд се набутах - да, правилно, Пантерски. Много странен, магнетичен, леко животински аромат. Див донякъде, необуздан, нищо че сладнее в някакви моменти. Неповторим е. И драконовата целувка има подобен характер - за силни натури е, че да понесат мощта и. Да.

# 92
Аз да се похваля ,че в нашия град откриха щанд на Prada с 3-те вида парфюми ,лосиони т.н.
Искра, къде по-точно е този щанд?

Днес съм в унисон с темата - получих си 24 Фобург , страхотен подарък от моята приятелка Лунен сън Kissing Heart

За моя собствена изненада харесах този аромат още при първото тестване. Носих го два пъти и това беше достатъчно да реша , че е мой.

# 93
Аз да се похваля ,че в нашия град откриха щанд на Prada с 3-те вида парфюми ,лосиони т.н.
Искра, къде по-точно е този щанд?

Днес съм в унисон с темата - получих си 24 Фобург , страхотен подарък от моята приятелка Лунен сън Kissing Heart

За моя собствена изненада харесах този аромат още при първото тестване. Носих го два пъти и това беше достатъчно да реша , че е мой.

Shockedза подаръка,защото и моя ми е подарък от приятелка,а щада е в парфюмерия Дива,с/у Балкан.
Има класическата Прада,Тендре и Ириса,може да ги тестваш,Ириса ми е твърде мъжки Crossing Arms,класическата си е като моята Peace

# 94
Благодаря ти.  bouquet
Прада Ирис имах възможност да я тествам от проба, любопитни са ми останалите.

# 95
Ще следя темата с интерес защото нямам нито един парфюм на Hermes. В събота заминаваме за Дъблин поне на воля и спокойтвие  ще тествам парфми и сигурно ще се изкуша да си купя нещо.

# 96
Привет, уханни!
Не знам дали се намира Целувката на Дракона. Карамел и аз не усещам в него, нито шоколад. Но е хард, ох колко е хард и ... красив. Не знам какво ми се случи напоследък, но подобни аромати ми допадат много. Днес слагам една блуза след пране. Отнякъде ме лъхва нещо много магнетично. Душа навсякъде като хрътка. Накрая установих - от ръкава не се е изпрала Пантерата (пак на Карден) и познайте в какъв дъжд се набутах - да, правилно, Пантерски. Много странен, магнетичен, леко животински аромат. Див донякъде, необуздан, нищо че сладнее в някакви моменти. Неповторим е. И драконовата целувка има подобен характер - за силни натури е, че да понесат мощта и. Да.
Eх уханна Де'ВивА, умееш ги тези работи ти с описване и омайване! Да. Hug  bouquet

# 97
Ще следя темата с интерес защото нямам нито един парфюм на Hermes. В събота заминаваме за Дъблин поне на воля и спокойтвие  ще тествам парфми и сигурно ще се изкуша да си купя нещо.
Е,е супер и да покажеш после PeaceПриятно пътуване и на слука  bouquet

# 98
Е,е супер и да покажеш после PeaceПриятно пътуване и на слука  bouquet

Мерси,остава и да не се похваля стига да не е голяма скъпотия.

# 99
  • на село
Днес по погрешка са ми доставили от един бългаски сайт, вместо  Kingdom на Маккуин, My Queen   Rolling Eyes
Реших да го задържа, че не ми се разправя със връщания, тъкмо да го разуча.
Някой не търсеше ли наскоро виолетки - тук ги има с килограми  Laughing

# 100
Вилетките май ги мярнах в другия форум. Много е досадно така - да ти объркат пратката. Случи ми се веднъж от ФрагрансаХ, но и аз не я връщах. Получи се подарък.

# 101
вероятно няма да се сугласите с мен, но днес намерих сходен парфюм с Будоара....D&G the One на моята кожа седят много иденти4но с тази разлика 4е Будоара е много по богат.

# 102
вероятно няма да се сугласите с мен, но днес намерих сходен парфюм с Будоара....D&G the One на моята кожа седят много иденти4но с тази разлика 4е Будоара е много по богат.
Мда явно е до кожа и до нос. При мен два тотално различни аромата. Никъде не се доближават. Simple Smile

# 103
Аз съм съгласна с теб Grinning и аз намирам известно сходство Grinning

# 104
  • Варна
Мда явно е до кожа и до нос. При мен два тотално различни аромата. Никъде не се доближават. Simple Smile

И за мен са различни. Мъча се да намеря сходно звучене, но не, носът ми отказва да регистрира такова  Laughing

За Целувката на дракона - ни шоколад усещам, ни карамел. Носила съм го достатъчно дълго, такива неща не съм доловила. Много ми е хард.

Аз понеже от няколко дена съм в усилени размисли дали да си поръчам след 15-годишно затишие класическия Ангел, та днес носих Emotion Divine - Mauboussin. Ами приличат си доста - сладост, карамел плюс босилек  Crazy - това е Божественото чувство (или както там правилно се превежда). Няма мухъл обаче  Laughing В базата и двата улягат по доста еднакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт