Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 802
  • 318
  •   1
Отговори
# 300
Хей, Бубс! Липсваше ми русата ти коса   bouquet

И на мен,,сърдитчето" TiredДобре дошла!  bouquet
Сподели повече за Стриип,прилича ли на класическия? Rolling Eyes

# 301
Хей, Бубс! Липсваше ми русата ти коса   bouquet

Кажи ми за Pour Une Femme de Caron, аз го получих от размяна, пръснах един път, но ми се стори крайно неподходящ за топлото време и го зазимих. Нямах време да го проуча. Странен, да.

Благодаря! /тръскам руса грива  bowuu /

при първото помирисване ми напомни много на евтино безалкохолно от едно време с лек намек на шипър и казах 'бляк!', а като се добави и разочарованието от бутилката /адски ми е неудобна/, хич не бях доволна  Rolling Eyes ; после го пръснах повече на кожа /чудейки се дали да го пускам за размяна  Laughing/ и след няколко минути започна да ми харесва - не е прекрасен, но е доста приятен, не ме задушава, слива се с кожата ми и от време на време ме лъхва много приятно; като доказателство - изпръсках го до панделката за толкова кратко време  Laughing
според мен е лек за зима

в Козметичния клуб едно от момичетата беше писало, че всички Карони имат ретро нотка; аз не усещам така тези, които съм пробвала, но пък вкусът ми май клони към парфюми с ретро нотки и може аз да съм в грешка - в момента изобщо не ме радват парфюмите на момичетата, с които се разминавам по улиците  Rolling Eyes; много се чудя дали да не си поръчам още 1-2 карона  Blush

Иси, не прилича на класическия АП, прилича ми на Драконовата целувка и за сега е единственият Агент, който харесвам до толкова, че да не разменя Peace

# 302
  • Варна
Да, точно ретро нотката усетих първо, повече, отколкото очаквах като че ли. И мен не ме подразни, освен това като се позатопли върху китката ми наистина се превърна в нещо доста приятно.
Днес във Варна температурите са сравнително ниски, ще вали пак. Ще го пръсна пестеливо като излизам и ще видя как ще се развие.

Стрип ми е доста различен от класическия агент, да не кажа - противоположен. Интересен, нетрадиционен, странен. За съжаление твърде много ми дойде пушекът в него. Лет ит рок на Вивиен Уестууд ми е доста подобен, по-малко опушен, него нося с кеф.

# 303
Ооо готина сутрин, колко съм радостна да видя Бубана! Как ми липсваше самооо. Разпитах сума народ за теб. Да не изчезваш вече така. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 304
Привет, момичета!   bouquet

Прочетох по диагонал темата, но за съжаление не мога да гласувам - все пак моят глас е за Кели Калеш!

Лодси, Денси - Стрип ми е новата любов  Heart Eyes

Тези дни ме е обзела парфюмна скука - пръскам само два Карона, които получих преди 2-3 седмици - Parfum Sacre и Pour Une Femme de Caron  - и двата са странни, но хич не са лоши  Grinning ; днес ще измъкна Miss Rocaille като най-подходящ за сезона

толкова от мен, отивам да чета диорската тема  Sunglasses
Вече можеш да гласуваш!
Разкажи за Стрип. Heart Eyes

# 305
Ооо готина сутрин, колко съм радостна да видя Бубана! Как ми липсваше самооо. Разпитах сума народ за теб. Да не изчезваш вече така. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Денс, имах СПИН по компютъра  #Cussing out
Тялото на Готие, което коментирате в предната тема, напомня ли ти на някой от Л'Инстаните по удърната доза ванилия?

на мен също ми е много драго да ви видя всички - липсвахте ми   bouquet

пп не мога да гласувам, срокът е до 8 май

# 306
Като говорите за ретро нотки в Кароните,същите ли са като в Анайс-Анаис на Кашарел Thinking

# 307
Като говорите за ретро нотки в Кароните,същите ли са като в Анайс-Анаис на Кашарел Thinking

изобщо не си спомням как мирише Кашарел-а Embarassed

в голямо чудене съм за Лейди Карон и за парфюма с виолетките /името ми избяга в момента/; от виолетковите парфюми се колебая между него и Жоли Мадам, но два не ми трябват, защото по принцип не харесвам особено аромата им

# 308
  • Варна
Не помня изобщо Анаис-Анаис, не мога да сравня.
Като се замисля, нямам друг парфюм с подобно звучене като този Карон.

# 309
малко от старата тема:

Alien, Insolence edp, Fendi Palazzo, Valentino V, Pleasures Delight, Promesse Cacharel, Amarige mariage Givenchy, Precious heart Guerlain и на сляпо Balenciaga Le Dix.  Crazy

Пропуснах NU YSL edt, Burberry Brit и L'Instant

Карен, получи ли вече Balenciaga Le Dix? Не намерих дали си писала за него, но може да съм пропуснала  Blush

Последния който много ме омагьоса е Iris Noir, но пък за разлика от вас не ги намирам за евтини /така де, 70 лв за 50 мл Ив Роше хич не е "без пари"/

и аз много харесах Ирис-а, но дори намален на 50 лв. пак ми е много  Crazy - за тези пари намирам много по-интересни за мен парфюми, но ако някой ми подари Ирис-а, ще съм му искрено благодарна  Joy

Отровите са ми преекспонирани...Не познавам жена, която да не ползва поне една.

аз никога нито една  Joy - както каза Венуш - уважавам Диор, но само толкова  Laughing

Не знам дали вече не е писано по темата, но ето няколко статии относно ограниченията за съставките на IFRA, в сила от 2010 :

http://1000fragrances.blogspot.com/2009/04/endangered-fragrances.html

http://perfumeshrine.blogspot.com/2009/04/perfumery-restrictions-and-why.html

http://www.nzzfolio.ch/www/d80bd71b-b264-4db4-afd0-277884b93470/ … 58d4d4ce245b.aspx

http://www.nstperfume.com/2009/04/04/rip/ (тук само коментари)

гадосссссст  ooooh!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 10:14 от bubanka

# 310
  • Sofia

Карен, получи ли вече Balenciaga Le Dix? Не намерих дали си писала за него, но може да съм пропуснала  Blush

МИна през ръцете ми за кратко  и вече е при Де Вива - нея питайте за отзиви!  Laughing
Не е мой тип, цветен шипър, сух.

# 311

МИна през ръцете ми за кратко  и вече е при Де Вива - нея питайте за отзиви!  Laughing
Не е мой тип, цветен шипър, сух.

Карен, благодаря!
Де Вива, харесвам твоите отзиви и ще се радвам за прочета мнението ти за този парфюм  Wink

# 312
  • Belgium
Имам го, много съм щастлива  Laughing

Утре ще пиша подробности..

Дано при теб е траен, защото при мен не е.
Оказа се, че е траен.. Днес бях с него, питаха ме какъв е и че целия офис мирише на него..много добре се разви на кожата ми, усещането е страхотно, наподобява Омния Кристалин на Булгари, но е много, много по-оригинален и свеж.  Grinning

mle4ko
радвам се за теб  Hug

Явно е до кожа  Laughing Аз обаче упорито се поливам, защото аромата много ми харесва  Heart Eyes

# 313
  • София
NOIR, изчисти си кутията!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Heart Eyes

Готово, поразтребих малко... Simple Smile  Heart Eyes

Mims-Mims, благодаря ти, ще навестя това място при първа възможност  #Crazy

# 314
  • София
densi, решила ли си вече на кои аромати ще посветиш следващата тема? Много ми е любопитно, от вчера нещо съм се присетила... newsm78  Hug

Общи условия

Активация на акаунт