Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 807
  • 318
  •   1
Отговори
# 285

Мисля да бодна една поръчка във фрагранса - една 50-ца Fragile и една стотица Daisy добре ще ми дойдат..... Mr. Green

Момичета, кажете моля ви къде да тествам Flowerbomb, щото нещо никъде не го намирам....

Като го гледам Фражил, дали мини парфюмът е с пулверизатор?  newsm78
Бомбата я има на Красно село.

Минито е като ЕДП-то - значи би трябвало да е с пулверизатор...
Извинявай за вероятно лаишкия въпрос, но къде на Красно село...?  Embarassed

Аз имам мини на Ангел и демон и е без пулверизатор, така че итози сигурно ще е така.

# 286
  • Козлодуй
Наскоро поръчвах минито на Фражил,със сигурност е без пулверизатор.Има капачка отдолу на сферичката,и нещо като дозатор-за да не изтекат златистите частици вероятно.

# 287
  • София
Минитата по принцип нямат пулверизатори, виалите имат Peace

# 288
 Фражил ЕДТ ми напомня ужасно на Жадор ЕДП ....носи ми обсолютно съ6тото усе6тане.

# 289
  • София
Фражил ЕДТ ми напомня ужасно на Жадор ЕДП ....носи ми обсолютно съ6тото усе6тане.

Интересно... Явно ще трябва да си припомня Жадор.... Blush

# 290
  • Варна
densi може ли да обясниш, ако не искаш в темата на ЛС, по какво се разбира дали в гет.бг са имитации или истински. Аз миналата година си купих за мен, за подаръци няколко парфюма, но след много четене в нета и твърдения на приятелки реших че не са сигурни Rolling Eyes

# 291
  • Варна
densi може ли да обясниш, ако не искаш в темата на ЛС, по какво се разбира дали в гет.бг са имитации или истински. Аз миналата година си купих за мен, за подаръци няколко парфюма, но след много четене в нета и твърдения на приятелки реших че не са сигурни Rolling Eyes

Денси ще ми прости, защото ми е приятелка (   bouquet )
От моя опит от Гет няма случай на менте. Не съм чула и други да се оплакват.

Noir, на пазара на Красно село има един магазин за парфюми, там продават тестери и малко известни (непопулярни) парфюми. В самия пазар, едно магазинче с големи витрини, парфюмите се виждат, няма как да го сбъркаш.

# 292
Получих Ловли на СДП, но нещо вече не ме влече - стори ми се плосък и с нищо не интригуващ - дори и свежест му липсва, която бих употребила за сезона.......май ще ходи за размяна, а преди доста ми беше харесал. Ех, обоняние.........

# 293
  • Варна
А аз днес носих Метрес. Странно защо, кратко се задържа на мене. Може би не уцелих подходящото време.

# 294
Мимс, в кингдъма (още веднъж горещо благодаря!!), не усетих пот, но нещо бръснарско ме удари........

# 295
NOIR, изчисти си кутията!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Heart Eyes

# 296
  • Бургас
Имам го, много съм щастлива  Laughing

Утре ще пиша подробности..

Дано при теб е траен, защото при мен не е.
Оказа се, че е траен.. Днес бях с него, питаха ме какъв е и че целия офис мирише на него..много добре се разви на кожата ми, усещането е страхотно, наподобява Омния Кристалин на Булгари, но е много, много по-оригинален и свеж.  Grinning

# 297
Привет, момичета!   bouquet

Прочетох по диагонал темата, но за съжаление не мога да гласувам - все пак моят глас е за Кели Калеш!

Лодси, Денси - Стрип ми е новата любов  Heart Eyes

Тези дни ме е обзела парфюмна скука - пръскам само два Карона, които получих преди 2-3 седмици - Parfum Sacre и Pour Une Femme de Caron  - и двата са странни, но хич не са лоши  Grinning ; днес ще измъкна Miss Rocaille като най-подходящ за сезона

толкова от мен, отивам да чета диорската тема  Sunglasses

# 298
  • София
Лодси, Денси - Стрип ми е новата любов  Heart Eyes
bubanka, много се радвам, че така ти е допаднал, наистина е невероятен  Heart Eyes

# 299
  • Варна
Хей, Бубс! Липсваше ми русата ти коса   bouquet

Кажи ми за Pour Une Femme de Caron, аз го получих от размяна, пръснах един път, но ми се стори крайно неподходящ за топлото време и го зазимих. Нямах време да го проуча. Странен, да.

Общи условия

Активация на акаунт