Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 806
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
Моля ви за помощ! Имам предложение за Versace Woman, но преди малко се върнах от МОЛ-а, няма го в БЗ и не можах да го тествам. Що за аромат е?

# 61
  • София
Пролетно-летен, цветен парфюм. Аз лично много го харесвам, макар че не е нищо специално - може би заради шишето Wink

# 62
Благодаря ти, Поничка Hug Не харесвам особено много ароматите на Версаче. Подариха ми Брайт Кристал, но твърде много ми е розов и се отървах от него. Затова се чудя дали този ще ми хареса, но по-вероятно е да не ми хареса.

# 63
Бижу, и аз си мисля, че няма да ти допадне.  Peace Пиши все пак след като го тестваш, че ми стана интересно...

# 64
Благодаря ти, Поничка Hug Не харесвам особено много ароматите на Версаче. Подариха ми Брайт Кристал, но твърде много ми е розов и се отървах от него. Затова се чудя дали този ще ми хареса, но по-вероятно е да не ми хареса.

по лек е от кристала и аз мисля че не е твоят парфюм Peace

# 65

Поничка,познаваш ли Бялото версаче,много ми прилича на Клое-2005 Flutter

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 21:25 от iskra72

# 66
  • Boston, MA
Подкокоросана от темата, си поръчах носталгично виал на Амазон и мини 15 мл на Концентрирания Зелен Портокал.  Laughing

# 67
дами,познат ли ви е този

# 68
  • Варна
Извън конкретиката на темата, обаче да споделя какво ми се случи днес.
Който е ползвал My insolence, знае за каква мощ, трайност и шлейф става въпрос. Та, излязох порядъчно окъпана с него. По-късно, правейки един бърз набег в БЗ, реших да си пръсна на горната част на ръката класическия Angel.
едно единствено миниатюрно пръсване. От тогава до сега сигурно 5 пъти съм си мила ръцете със сапун и това нещо продължава да мирише. И то толкова много, че ни My insolence, ни дявол усещам вече. Само Ангел. Егати чудото, бях забравила  Crazy  ooooh!

# 69
Извън конкретиката на темата, обаче да споделя какво ми се случи днес.
Който е ползвал My insolence, знае за каква мощ, трайност и шлейф става въпрос. Та, излязох порядъчно окъпана с него. По-късно, правейки един бърз набег в БЗ, реших да си пръсна на горната част на ръката класическия Angel.
едно единствено миниатюрно пръсване. От тогава до сега сигурно 5 пъти съм си мила ръцете със сапун и това нещо продължава да мирише. И то толкова много, че ни My insolence, ни дявол усещам вече. Само Ангел. Егати чудото, бях забравила  Crazy  ooooh!
Ангела е един от най-мощните парфюми създавани някога за мен! Убийствена трайност,ах защо е толкова мухлив? Mr. Green

# 70
  • Варна
Мухлив, ама прекрасен  Heart Eyes
Защо има толкова много имитации... Това е единствената причина, която ме спира да го придобия отново. Кога ли ще се прежаля...

# 71
  • Sofia
За мой късмет не усещам никакъв мухъл и го нося с удоволствие!  Grinning

# 72
Мухлив, ама прекрасен  Heart Eyes
Защо има толкова много имитации... Това е единствената причина, която ме спира да го придобия отново. Кога ли ще се прежаля...
Мимси, имитациите винаги си личат. Абсолютно винаги.Поне за моя нос. Какви ли не са ми предлагали, писалки, имитации, откровени ментета, скъпи копия,всичките с обещания за качество и тотална повтаряемост. Не става. Не могат да докарат зверската мухливост. Разпознавам ги от раз. Mr. Green
Ако не те дразни че е мухлив, вземай го веднага. Hug  bouquetСмятам, че ще ти подхожда много.

# 73
  • Варна
Охххххх, лоши жени  Laughing
Мухливостта я усещам само в началото и ни най-малко не ме дразни.
Ей, нов дерт сега  Whistling

# 74
  • Варна
И аз вече гласувах. Любим и прелюбим за лято ми е Eau de merveilles. Еликсира не съм го пробвала по-сериозно ( някъде писаха, че е близък до Angel и това ме уплаши Mr. Green) Много ми харесва деликатния Руж, а от скоро се сдобих с Hiris ( в този ред на мисли: Tomaru, ако искаш пробичка пиши адрес на лични).Обожаааавам Terre d'hermes И изобщи не се свеня да го "заемам" от ММ. Какво още...благодарение на Mims се влюбих в Амбре наргиле. Да видим кога ще му дойде времето.
Калеша...странен- имам пробички и от EDT и от soie de parfum,понякога ми харесва, но не до степен да си го купя. не ме отблъсква. Зеления портокал..имам го като eau de cologne. Ми...цитрусче...
Много искам да опитам деликатните Калеш и 24 Фобур.

Общи условия

Активация на акаунт