Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 865
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Това не е ли Одри Тоту? От "Шифърът на Леонардо"?

# 196
  • Boston, MA
Тя е, да.

# 197
Да кажа и аз за Шанел 5.Дъщеря ми каза ,че миришел на Биопарокс Shocked,а сина ми ,че от всичките ми гадни парфюми Коко Мадмоазел е най-гаден Sick
Даже се бях решила да пусна петицата за размяна..Добри,че че освестиха ! Не си го давам,ако ще и на терпентин да мирише-на мен ми харесва !

# 198
Тези дни имах възможност да пробвам парфюми, за които се говори тук, но ги няма в нашите магазини и не ги познавах. Ще нахвърлям някои впечатления, после ако се присетя нещ пак ще пиша.

Започвам с Мусоните на Ерме, ами големи очаквания имах за тях, понеже съм голям почитател на Нилските и Средиземноморските, но нещо не ме грабна, даже напротив, никак не ми хареса, да не казвам по-тежка дума. Но при първа възможност ще го пробвам пак.

От Агентите исках да пробвам Метреса и Стрип. Мислех, че Стрип ще ми допадне, а Метреса не, но стана точно обратното, ужасно харесах Метресата.

Очарована съм от Вива ла Джуси. Ще го поръчам при първата изгодна възможност.

Пробвах и много други неща, но тези ми изникват в съзнанието в момента.

# 199
Точно в момента пак пробвам след месеци пауза Мусоните да видя как ще ги почувствам сега, но не, динята ме дразни ужасно. Не е моят аромат това и явно няма да стане точно заради дината нотка, която ми се натрапва силно и доминира над всичко друго.

Метрес е един от харесваните парфюми от 4 -те Агент Провокатора, а Стрип не. Май аз съм единствената му фенка тук, която го обожава, носи много често и предпочита пред всички други Агенти. Като втора кожа ми е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
  • Варна
Я да си кажа и аз сега  Grinning
От всички градини на Ерме най-много харесвам Мусоните, повече от Нилските даже. По-богато и многообразно се развива при мен, което ме кефи страшно.

Метрес харесвам много  Heart Eyes Тя е като една малка, нежна кокона, която флиртува невинно.
Виж, Стрип е една тежка артилерия. Не се разбрахме с него. Вярно, много нетрадиционен, интересен, забележителен, но тази изгоряла гума в базата му направо ми разказа играта. Че обичам изразено опушени нотки в парфюмите - обичам, но при този ми дойдоха в повече  Whistling

# 201
Виж, Стрип е една тежка артилерия. Не се разбрахме с него. Вярно, много нетрадиционен, интересен, забележителен, но тази изгоряла гума в базата му направо ми разказа играта. Че обичам изразено опушени нотки в парфюмите - обичам, но при този ми дойдоха в повече  Whistling
Да всички на които съм го показвала, усещат силно миризмата на изгоряла гума и това не им допада. Но аз обичам точно аромат на запалена гума силно и това е моят парфюм. Убийствен и обожаван. Мимси  Hug  bouquet

# 202
момичета може ли някой да го опише това парфюмче?

и също моля за отзиви за

# 203
Да си кажа и аз  , обаче искам първо да благодаря на  densi  за прекрасната тема    bouquet     bouquet     bouquet   .

Честно казано от всичко изчетено от вас и не само,  парфюмите на Hermes  са ми изключително заинтригиващи и ми се ще ако имам един ден възможност да пробвам повечето от тях   Mr. Green     , еееех   мечти !!!  
Гласувах за  Нилските градини  и Мусоните!!!  И двата парфюма ги познавам само от виалчета, но  абсолютно съм за Мусоните.  За мен това е един изключително летен парфюм, който ми напомня на  нещо познато и не до там , но страшно много ми харесва!!!    Определено съм го намислилиа за една от следващите ми парфюмни придобивки.  Толкова ми е естествен и сливащ се с мен , хем го усещам , хем и съм без него    Grinning   . Като казвам познато, нямам предвид даден аромат на парфюм, но не мога да го свържа за сега с друго, просто за сега не мога да открия на какво познато ми мирише и да го свържа с него!  
За Нилските градини, какво да кажа! Той също много ми харесва. Определено обаче цитрусите в него са много изразени.  За мен е странно, защото си мислех , че по принцип много обичам цитрусови аромати, а тук ми се строриха в повечко за мен.  Ноооо , ако ми се отдаде сгодна оферта не бих го пропуснала,  но определено Мусоните са ми фаворит!!!

# 204
момичета може ли някой да го опише това парфюмче?

В момента го ползвам - цветно, нежно ухание, с много добра трайност, за ЕДП говоря...Не е шедьовър, но определено се харесва. Перфектен за сезона, аз специално се чувствам комфортно с него Peace

# 205
Калоянис, аз днес много четох за Аква Алегория Anisia Bella след като коментирахме. Само ако много харесваш анасон, пишат по ревютата в световните сайтове. Силен анасон с билки. Бил прекрасен, освежаващ аромат за големи жеги и ексцентрични натури. Отдавна спрян от производство. Аз мразя анасон и не искам да ползвам нищо дори с намек за него.

А Дезир Роша мисля, че ще ти допадне. Heart Eyes Розов аромат както Ди е казала с добра трайност, женствен с доста силни червени плодове във връхните нотки. После става силно цветен. Непретенциозен, не много сладък, но добро пападение.

# 206
Калоянис, аз днес много четох за Аква Алегория Anisia Bella след като коментирахме. Само ако много харесваш анасон, пишат по ревютата в световните сайтове. Силен анасон с билки. Бил прекрасен, освежаващ аромат за големи жеги и ексцентрични натури. Отдавна спрян от производство. Аз мразя анасон и не искам да ползвам нищо дори с намек за него.

А Дезир Роша мисля, че ще ти допадне. Heart Eyes Розов аромат както Ди е казала с добра трайност, женствен с доста силни червени плодове във връхните нотки. После става силно цветен. Непретенциозен, не много сладък, но добро пападение.

алегорията отпада-ужас,а това розово шишенце става интересно,видях че има личи и реших че е сладичък,много добра цена има във фрагранс  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
Снощи бях на РД на племеника и получих комплименти за облака който нося s EDP na

Страхотно цветно-дървесно ухание,сладост но не сладкишена,много ми харесва новата придобивка Heart Eyes
  bouquetза една мила съфорумка,която лиших от него!

# 208
  • Sofia
Исках да се похваля, че пристигна Черната Орхидея, обаче моят мъж реагира много отрицателно и  май няма да мога да я нося.  Rolling Eyes
При вас може да е мъжеловка, но у дома е "мъжегонка".  Laughing

# 209
такива надежди възлагах на този парфюм.... На какво всъщност мирише анасона?

Общи условия

Активация на акаунт