Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 869
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Момичета,знам,че сме ги обсъждали разните му Градински и Невинни ангели..Но ако сега трябва да избирате кой бихте си купили ?

Доста разсъждавах по този въпрос и накрая взех единственото удовлетворяващо ме решение - класическия Ангел. Като ще е, да е  bowuu Всякакъв друг избор би означавал за мен да направя компромис.
Иначе от градинските харесвам Божура. Невинният също ми е симпатичен. Вариациите му не ме кефят.

# 181
Не харесвам особенно Ейджълите,ОБИЧАМ Пеони и го имам в достатъчно количество Heart Eyes
Иначе ,днес душих Feerie-Van Cleef & Arpels-мммм страхотни кремави виолетки,запленена съм smile3508

# 182
Аз като Мимс: Ако ще е Ейнджъл, ще е класическият. Рядко го нося, защото идва тежък за околните, така че го ползвам ако не съм близо до хора Simple Smile   Невинният не ми харесва, а към Градинските съм напълно неутрална. Интересно, че на различните хора класическият Ейнджъл го усещам различно.

Скоро пробвах Ейнджъл Сънесънс (летния вариант) и, докато в базата има нещо от оригинала, нотите са много по-цветни. Ейнджъл Сънесънс ми се стори идентичен на IL Profumo Chocolat Frais.

Някой би ли ми казал кой парфюм би харесала дама, която носи Опиум (много извън моята зона за комфорт)? Би ли харесала оригиналния Кензо Flower, tozi в прозрачната бутилка?

# 183
  • Варна
Пикси, според мен Coco - Chanel, Estee Lauder - Youth-Dew, Gucci - Gucci Eau de Parfum,  Sonia Rykiel - Le parfum. За тези се сещам на прима виста. Това Кензо не ми е познато Embarassed

# 184
Аз също не познавам това Кензо, но ти предлагам Целувката на Дракона и Must Cartier.

# 185
  • Варна
И аз не познавам това Кензо.
За Sonia Rykiel - Le parfum съм абсолютно с две ръце  Peace Бих добавила Nu - Yves Saint Laurent и Habanita - Molinard (последният с лека уговорка, ако дамата може да го понесе).

# 186
Днес си разглеждам аромати в БЗ и до мен стоят и си пробват и говорят майка и дъщеря и тийнейджърка. Майката казва"това е Шанел 5, парфюмът от нашите времена", малката отсича" отврат е, мирише на кокошарник". Аз не се сдържах и се засмях, защото преди това други млади момичета се майтапеха да подарят "този отвратен аромат на дружка за празник, вместо желано Булгари, някаква Омния".
Майката и детето и се сконфузиха от смеха ми и се заговорихме. Много симпатични и весели. Казвам "да това е тежък парфюм,специфичен, не е за млади мацки", а момичето ме гледа. Shocked Майката казва" ами ние го ползвахме в едни отдавна минали времена, когато друго нямаше", аз и отвръщам" ааа аз и сега си го ползвам" и се смеем заедно.  Laughing Момичето ме погледна като извънземно и само продума " вярно ли се пръскате с това"? Казвам "да и ми харесва". Mr. Green Нямаше повече думи.

# 187
Благодаря ви за бързите отговори   bouquet

Sonia Rykiel аз пък не я познавам.  Трябва да проуча.  За Гучи не бих се сетила, но да, добра опция е. Благодаря още веднъж за предложенията!

П.П. Видях коментара за Шанел #5 и се смях. Това ми напомни за скорошен случай с мойта мадама, на 4 год. Душим в една парфюмерия, пръскаме върху блотери, и коментираме. Стигаме до Шанел #5, оригиналния. Дребната казва, "мм, този ми харесва."  Аз казвам, "този е много стар парфюм"  (моля никой почитател да не се обижда!).  Тя се провиква в целия магазин, "Мами, аз харесвам парфюма за стари хора!"  Има вкус детето  Joy  Същата вечер видя чичо си и му разказа за "стария парфюм,"  а той отсече, "Ами да му го купя на детето."  #Crazy

# 188
  • Варна
Ха-ха кокошарник, да бе  Crazy Laughing
Абе какво се чудя, вкусове разни. Без да съм фен към момента на Шанел 5, чак пък кокошарник... Хайде малката иди-дойди, ама майката - пръскала се била по принуда. Ох, хайде да не задълбавам  Whistling

# 189
Благодаря ви за бързите отговори   bouquet

Sonia Rykiel аз пък не я познавам.  Трябва да проуча.  За Гучи не бих се сетила, но да, добра опция е. Благодаря още веднъж за предложенията!

П.П. Видях коментара за Шанел #5 и се смях. Това ми напомни за скорошен случай с мойта мадама, на 4 год. Душим в една парфюмерия, пръскаме върху блотери, и коментираме. Стигаме до Шанел #5, оригиналния. Дребната казва, "мм, този ми харесва."  Аз казвам, "този е малко старовремен за мама."   Тя се провиква в целия магазин, "Мами, аз харесвам парфюма за стари хора!"  Има вкус детето  Joy  Същата вечер видя чичо си и му разказа за "стария парфюм,"  а той отсече, "Ами да му го купя на детето."  #Crazy
Кеееееф!  bouquet Браво на мадамата, страхотен вкус наистина. На 4 г. да харесваш Шанел №5.....  Пикси, готви се за нещо грандиозно като стане на 20, а и спестявай сериозно за Шанели за красавицата. Ще ти трябва дълбок портфейл. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
 Пикси, готви се за нещо грандиозно като стане на 20, а и спестявай сериозно за Шанели за красавицата. Ще ти трябва дълбок портфейл. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На първо време ще огранича ходенията по парфюмерии  Laughing

# 191
 Пикси, готви се за нещо грандиозно като стане на 20, а и спестявай сериозно за Шанели за красавицата. Ще ти трябва дълбок портфейл. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На първо време ще огранича ходенията по парфюмерии  Laughing
Ходенията на теб или на мацката? Не спирай устрема на детето, но ти подминавай парфюмериите. Така се пести доста. Mr. Green Hug  bouquet

# 192
.  Тя се провиква в целия магазин, "Мами, аз харесвам парфюма за стари хора!"  Има вкус детето  Joy  Същата вечер видя чичо си и му разказа за "стария парфюм,"  а той отсече, "Ами да му го купя на детето."  #Crazy
Блазе ви за -чичото Peaceи аз искам такъв отзивчив чичо bowuu
И като харесваща Опиума,искам да кажа че не харесвам никой вариант на цветята на Кензо,ното Ню-то.
Драконовата целувчица си я ползвам Heart Eyes

# 193
А, Искра, той чичо и се шегуваше (надявам се) Simple Smile

Благодаря ви, мили дами, но може би няма да купувам парфюм за подарък. Ако Искра не харесва Кензо, значи аз съм много оф в тоя случай.

Между другото, питах в един магазин за Flowerbomb Extreme и ето какво ми показа жената:

Каза, че нотите са едни и същи, просто концентрацията е различна от обикновения Flowerbomb. И наистина миришат еднакво. Наистина на бутилката пише "extreme"  отдолу, но си мисля, че това не е Extreme за който говорихте тука. Преди да търся на други места, някой би ли ми казал дали Extreme e различен от тази версия горе?

# 194
  • Boston, MA
По този повод, новото лице на Номер 5:
http://www.chaneln5.com/en-us/index.html?WT.mc_id=05052009N5Laun … il#/the-film/2-20

Общи условия

Активация на акаунт