Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 850
  • 318
  •   1
Отговори
# 240
Мацки, има ли някой представа от къде мога да поръчам с доставка до БГ ето този Шанел:
http://www.prikachi.com/files/817602t.jpg
Много ми хареса като го тествах  в една парфюмерия, но съм убедена че беше имитация.А го продаваха за оригинален на цената на такъв Shocked
teddy_n, има го в наш сайт! Ето. До колко е истински, вече мога само да гадая.
Даже виждам, че и Christian Dior - Tendre Poison  го има, който не се намира почти никъде. Пък и цените са реални, мисля. Thinking
Ама пък от друга страна се загледах, че повечето им опаковки са от 100 мл, та... newsm78

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 18:03 от Бижy

# 241
...и не мога да си тествам подобаващо вчерашните придобивки - Promesse и GucciII. Напръсках детенце   Wink и не знам дали обонянието ми си прави кофти шеги, но усещам двата аромата като много подобни един на друг newsm78
Не мисля, че си приличат дори! Аз също харесвам и двата, а първият го имам.
Ако те успокоява аз съм на инжекции Tired но пък носът ми си е в отлично състояние и единственото ми удоволствие в момента е да се пръскам с това онова, поне да ми носи радост и да ми ухае хубаво, докато лежа с болки в кръста. Така ще вземе да ми свърши Lovely-то, че то най ми допада вчера и днес. Laughing
В началото са много различни, спор няма, но "по средата" започват да си наприличват, като в края и в двата усещам основно виолетки, които в Promesse дори не фигурират newsm78
Не ме "успокоява", това че си на инжекции, напротив - съчувствам ти и ти пожелавам мнооооооого бързо оздравяване. Никой не трябва да е болен Hug Hug Hug

# 242
  • Бургас
Денси, Лу - благодаря за отговорите  Hug

От отговорът на Денси ми хрумна една идея - да коментираме малко така наречените "офисни парфюми"/ може и вече да е коментирано, съжалявам ако съм пропуснала/

Ето един мой фаворит, който чака на опашка в челните места

-  невероятно добре се разви на кожата ми.

# 243
mle4ko, вчера пробвах пак Водата на Мис Диор Шери, да си опресня спомените и наистина както пише Лу много е нетраен . Много странно за Диор, но е факт. Разочарование за мен.

Зеленото Версаче го имам и си го харесвам и ползвам много често. Идеален е за жеги и за офис е за разходки сред природата, защото както не веднъж съм казвала това е за мен най-природния парфюм, особено с аромта на маслини който усещам силно.

# 244
Днес имам специален повод, и излизам навън с Amouage Lyric Woman: имах оф и он връзка с този парфюм тази зима, но е наистина за специални случаи. Ще пиша после за него повече.

# 245
Някой да има впечатления от Alahine на  Тео Кабанел?
  Teo Cabanel Alahine

# 246
Днес тествах два нови аромата -  Гучи Флора и Зен летния.
И двата са много трайни.
Флора започва много лимонадено, после става цветна.
Зен е по-богат като развитие.
Засега Зен ми допадна най-много.  Sunglasses

Всъщност търсих Ноа Дрийм.
http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Noa-Dream-6058.html

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 00:58 от Стики

# 247
  bouquetБлагодаря на Karen за бързия отзив за Анайс на Кашарел!

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 10:57 от iskra72

# 248
# 249
  • Belgium
mle4ko  и аз го имам зеленото Версаче - много ми харесва като аромат, но пак не ми е особено трайно и аз не знам защо  Rolling Eyes

Доста се поливам с него и трудно го усещам вече, може носът ми да е "свикнал" с него, знам ли  Thinking

Иначе е чуден, свеж летен аромат  Heart Eyes

# 250
Aз от тази седмица (да чукна на дърво) се чувствам по-човешки.
Днес даже нося любимият Агент и много ми е кеф.  Simple Smile

# 251
  • Варна
Aз от тази седмица (да чукна на дърво) се чувствам по-човешки.
Днес даже нося любимият Агент и много ми е кеф.  Simple Smile

Хайде връщай се в редиците, че липсваш   bouquet

Мен още ме владее страшен глад за сладко и не знам кога ще обърна внимание на всички зеленийки и свежаци, които придобих уж за топлото време  Tired

# 252
Ехаа, как обичам да имам да чета много страници от ароматната тема.
Аз се сдобих с едно непретенциозно ароматче - Precious на Oriflame. Много хубава находка от ниския клас. Сладък, ванилен, зимен аромат, има лека шипрова нотка. Трайност - страхотна. Ще си го пръскам с кеф.

Иначе през дългата почивка се пръсках с Кели Калеш, но никакъв го нямаше като трайност. Все си мислех, че топлия морски въздух ще му хареса  Rolling Eyes. Нищо не усещах обаче.
Хубавото в случая е, че околните го похвалиха, значи имало го е някъде във въздуха.

Посетих Бургаския Дъглас, но не видях кой знае какво. В БЗ има по-голям избор. Peace

Днес тествах два нови аромата -  Гучи Флора и Зен летния.
И двата са много трайни.
Флора започва много лимонадено, после става цветна.
Зен е по-богат като развитие.
Засега Зен ми допадна най-много.  Sunglasses

Стики, много ги харесвам и двата. Летния Зен не ти ли се стори по-слабичък от класическия. Аз съм почитател на класиката в случая.
За Ноа Дрийм чакам отзиви, преди години бях голям фен на класическата Ноа, незабравим аромат, но другите й версии нещо не стават. newsm78

# 253
  • Варна

Иначе през дългата почивка се пръсках с Кели Калеш, но никакъв го нямаше като трайност. Все си мислех, че топлия морски въздух ще му хареса  Rolling Eyes. Нищо не усещах обаче.
Хубавото в случая е, че околните го похвалиха, значи имало го е някъде във въздуха.

Харесва му топлия и влажен морски въздух и още как  Grinning Миналото лято, в най-големите жеги Кели Калеш беше най-експлоатирания ми парфюм. Държи се страхотно, толкова ми е прохладен и ми действа много енергизиращо в летните горещини.

# 254
Аз да се оплача, че ми се случи да получавам киселини от парфюм ... То верно, че основният виновник е бременността, ноEmerald dream   и Aquaoman направо ми докарват в н-та степен. Главоболие съм получавала от някои парфюми, от Very Irresiitible пък съм полчавала стомашно р-о, сега и това. Само аз ли съм така  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт