Вкусно агънце вие пригответе, майските празници в БУРГАС посрещнете - 80

• 16 369
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Да даваш съвети на някоя заблудена приятелка дето е бързала да се обеби рано -рано ,ли ? Wink

Иве,  пускай му Джетикс ,може и да се откаже   Simple Smile

# 196
  • Бургас
Аз от 2 часа се каня да се качвам на степъра и все си намирам извинение  Embarassed

# 197

Катка как се контузи? 

Ритнах един ръб, ревах като магаре 1 час, подух се, посинях...ама нищо ми няма. Два -три дни ще куцам.

Гале, недей се качва на тоя степер, много е гадно...я седни да си починеш Wink

# 198
Не,не,аз служебно.
Професията ми изисиква да знам всичко по всички теми.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 13:32 от аХ`Не!

# 199
Ей, не казахте къде да отида да уча испански обаче.  Crossing Arms
Ми в Испания, къде! На място е най-добре! Mr. Green

# 200
 Laughing колко си практична, Кат.   bouquet

# 201
Laughing колко си практична, Кат.   bouquet
Wink
като търсиш испански курсове питай и за италиански. Искам да се карам на италиански на Ж. Така и така не разбира от дума, поне да звучи секси  Laughing

# 202
# 203
  • Бургас

Гале, недей се качва на тоя степер, много е гадно...я седни да си починеш Wink

Ми аз така и правя ама защо го домъкнах  bash,пък ,че и се напапках и пак трябва да чакам.
На френски ще е по-секси ,гледай колко сме тука франкофони ,ей Ах е прясна още Mr. Green

# 204
  • Бургас
Bonsoir!  Flutter

# 205
# 206
  • Бургас
Това е много любезно ,дайте нещо по-така ,хард ,той човека не разбира  Mr. Green Аз не се сещам в момента нищо .

# 207
# 208
  • Бургас
И ние сме с Пег Перего Уно. Нямам забележки. Вальо е зимно бебе и ми върши перфектна работа. Зависи и какво искаш от количката. Ние с таткото търсихме единични колела, да се въртят само едните, да са големи, да се върти дръжката, а не коша, да е комбинирана. Не взехме чанта и дъждобран към нея, но този на Чиполино пасва идеално, и комарника на Бертони. Удобна ми е да я бутам и в двете посоки на дръжката.
Да си кажа честно обаче, смятам другото лято да си взема супер лека количка. Вальо ще е на година и половина и ще ми е доста тежко с тази. Той сега е 8 кг, количката е 10 и още боклуци...За сега я свалям по стълбите, но тогава ще е сигурно към 30кг всичкото това чудо. Харесала съм си една на Чико - сгъва се на чадър и е 2 кг, цена около 200лв.

# 209
И аз намерих тези на fohel, но исках да знам от някой, който е ходил как стоят нещата. Ефикаси ли са курсовете и т.н.  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт