Вкусно агънце вие пригответе, майските празници в БУРГАС посрещнете - 80

• 16 386
  • 295
  •   1
Отговори
# 150

Бихте ли ме посъветвали за добър ортопед? Казаха ми ( в отчетната темичка), че се ходи още 1-2 месец, пък не съм наясно, за добри специалисти в града... ще си се поровя и във форума де...
Ние водихме малкия при д-р Стоян Христов. Мисля, че е добър  и май само той е детски ортопед в Б-с.

# 151
  • Бургас
Освен него препоръчват за бебета и още един - Илиев мисля, че се казва.  Thinking
Аз малката я водих в Св. София при един от двамата, ама като не си спомням кой от двамата беше  Embarassed /знам, че на другия кабинета е в Зорница/.

# 152
Илиев е в Св.София - и аз там я водих малката  Peace доволна съм
а Христов е в Зорница, а далеч ми се падаше  Wink
и двамата работят с касата  Peace

# 153
  • Бургас
Аз водих децата при д-р Христов. Много съм доволна, има невероятно отношение към пациентите си и е добър детски специалист. Много е важен профилактиктичният преглед, през 2007 д-р Христов преглеждаше всяко новородено още в РД. Peace

# 154
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите   bouquet
Вие водихте ли ги 1-2 месец или по-късно, не зная дали да натискам педката да ми даде направление утре като сме на консултация...?

# 155
Натискай я, точно сега му е времето.
Макр че УЗ преглед пак ще си го платиш, ако и да си с направление. Преди беше 20лв., сега не знам.
/говоря за Христов/

# 156
  • Burgas
И аз съм за Д-р Христов няколко пъти сме ходили много внимателен много съм доволна.

# 157
От д-р Илиев не съм доволна-ама никак Naughty
Водила съм децата при д-р Падарев

# 158
Мирише ми на намеса на модератор/администратор скоро. Дано да греша.

# 159
Май е време да се запиша пак за да се похваля че моето малко бебче се появи на бял свят на 2 май.И тъй като термина ми беше за 6 май -вече си бяхме в къщи и си празнувахме с нашия татко имения му ден или по точно и раждането на дъщеричката ни.Просто съм във възторг че си имам момиченце,защото си имам и момченце.До скоро! 1stroller Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

# 160
Някой знае ли защо в Зорница няма вода newsm78

# 161
  • Burgas
Diana_0880 Честито за момиченцето,да ви е здравичко и много да ви радва.Как се казва?

# 162
  • Бургас
Някой знае ли защо в Зорница няма вода newsm78

Ние пък вчера нямахме за няколко часа през деня ( в Братя Миладинови).

Благодаря ви за отговорите. Страхотни сте   bouquet

diana_0880, честито ти бебенце!!!
Родено е точно месец след мойта калпазанка, ние сме на 2 април  Hug

Някой може ли да ми разкаже какво представлява 'процедурата' в църквата за 40 дни на малчовците... Сега отидох да се уговорим, но и идея си нямам какво представлява...  Blush

Извинете ме, ако правя спам, но си мислех, че това е темичка за бъдещи и настоящи мами в Бургас, а не клюкарник и може да си обсъждаме и такива неща. Разбира се може и дълбоко да греша, за което ви моля да ме поправите.  Hug

П.П. Къде в Зорница е д-р Христов? Моля ако някои има кординати, тел, адрес да ми пише ЛС.

# 163

Извинете ме, ако правя спам, но си мислех, че това е темичка за бъдещи и настоящи мами в Бургас, а не клюкарник и може да си обсъждаме и такива неща. Разбира се може и дълбоко да греша, за което ви моля да ме поправите.  Hug

Права си. Но има специална тема за детските лекари в Бургас. След малко ще ти пусна линк Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.780

# 164
  • Бургас
Благодаря   bouquet Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт